Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(šeštoji tema)

QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 07 23, 13:26)
Boružiuk, žinok, mieliau jau greičiau pagimdyčiau, nes dabar kaip koks pagrandukas  nestuke.gif  jaučiuosi - tik apie namus ir sukuosi, karščiai baigia pribaigt, o dar mažąja aktyviste reikia rūpintis... Tad vakare būnu jau visai ne kokios "kondicijos", nu bet gal jau nebe ilgai smile.gif Paskui bus kitos problemos...

Vestuviniai pasiruošimo darbai jau lyg ir į pabaigą, nors dar yra šiokių tokių smulkmenų... Vis pasižadu, kad jau jau va šiandien priartėsiu prie pabaigos, bet vis kažko nukeliu... blush2.gif

KAIP smagu nestuke.gif kiek truks turesi lialia nant ranku ir tie karsciai bus primirsti mirksiukas.gif
o del vestuviniu rupesteliu, suspesi mirksiukas.gif kai ateis ikvepimas tai jauciu viska ir uzbaigsi 4u.gif
Atsakyti
Jurgita -sveikatytes ir stiprybes tau mirksiukas.gif

Pasirodau praeito sestadienio darbus,nuotrauku kokybe kaip visada blush2.gif
user posted image
user posted image
Sita su orchidejom realiai daug grazesne wub.gif bent jau man blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Uzsakovai buvo tokie nuostabus ir puikus zmones wub.gif kad pirma karta gyvenime ejau pasveikinti prie Baznycios smile.gif
O isgirdus padekos zodzius-eilini karta apsiasarojau blush2.gif
Dabar laukiu fotografo nuotrauku,labai noriu pamatyti kaip atrode stalu papuosimai.
Atsakyti
Ai ai ai kaip gražu, Tu matyt, "trauki" malonius žmones. Darbai tikrai gražūs ir nesvarbu ta nuotraukų kokybė.

Ta puokštė su orchidėjom, man kažkiek priminė Anglijos princo žmonos Katerine puokštę... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 07 24, 20:16)
Ai ai ai kaip gražu, Tu matyt, "trauki" malonius žmones. Darbai tikrai gražūs ir nesvarbu ta nuotraukų kokybė.

Ta puokštė su orchidėjom, man kažkiek priminė Anglijos princo žmonos Katerine puokštę...  g.gif

Aciu mirksiukas.gif
Stengiuosi mirksiukas.gif ,bet ne va neseniai buvo nemalonus nutikimas,kai mane cia sm apsmeize verysad.gif ,atsiprase,bet vistiek nuoskauda liko....
Atsakyti
Nekreipk dėmesio - čia labai dažnai visokių atsiliepimų gali rasti ir tikrai ne teigiamų - pletkų lygyje...nežino, o kalba...
Atsakyti
berta75, patiko violetinės ir paskutinė-rožinė puokštelė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 07 24, 21:10)
Nekreipk dėmesio - čia labai dažnai visokių atsiliepimų gali rasti ir tikrai ne teigiamų - pletkų lygyje...nežino, o kalba...

Jau praejo viskas irnesakyk.gif mirksiukas.gif
QUOTE(rosebud1 @ 2011 07 25, 13:03)
berta75, patiko violetinės ir paskutinė-rožinė puokštelė smile.gif

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri naudojot šitą augalėlį savo darbams - http://weeds.hotmeal...ommon_Tansy.jpg ir žinot kaiop laikosi, kokie "santykiai" su kitomis gėlėmis? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 28 liepos 2011 - 12:20
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 07 28, 12:09)
Sveikos, gal kuri naudojot šitą augalėlį savo darbams - http://weeds.hotmeal...ommon_Tansy.jpg ir žinot kaiop laikosi, kokie "santykiai" su kitomis gėlėmis? smile.gif

Sveikutė laikosi jis labai gerai,jei nesunaudosi,susidžiovink ,labai gražiai sudžiūsta 4u.gif
Sveikos 4u.gif
berta laaabai gražios puokštės,gal galėtum papasakoti kaip ją daryti ar paprastai kotus kiši į mikrafoną ar teipuoji ir tvirtini vielą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAGA: 28 liepos 2011 - 17:45
Ačiū, GAGA, kažin su rožėm "nesusipjaus" smile.gif??? Dabar jų pilna pievose, tai galvoju "išnaudosiu" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 07 28, 18:18)
Ačiū, GAGA, kažin su rožėm "nesusipjaus" smile.gif??? Dabar jų pilna pievose, tai galvoju "išnaudosiu" smile.gif

Net nežinau, aš naudočiau ,man jos labai gerai padidina apimtį biggrin.gif o ar nesipjautų megaliu pasakyti gal berta pakomentuotų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 07 28, 13:09)

Pries daug metu naudojau . Kiek atsimenu ,nekenkdavo kitoms gelems mirksiukas.gif

QUOTE(GAGA @ 2011 07 28, 18:44)
berta laaabai gražios puokštės,gal galėtum papasakoti kaip ją daryti ar paprastai kotus kiši į mikrafoną ar teipuoji ir tvirtini vielą? g.gif

Pats pagrindas puokstes is eustomu ziedu , o orchideju ziedai paprastai tvirtinti su viela be teipo (kai buvau seminare,tai floristas sake,kad taip orchidejos issilaiko 2 paras) Prisidarai girliandu is orchideju ir formuoji puokste mirksiukas.gif
Man sis variantas wub.gif wub.gif wub.gif tik gaila ,kad nuotraukoje to nematyti verysad.gif Bet ,kai maciau gyvai,kai nuotaka nesesi,ti ji tokia lengvute ,judanti wub.gif Po menesiuko jau tureciau gauti nuotraukytes is fotografo ,tuomet pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti