Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(šeštoji tema)

4u.gif isduokit paslapti - ar si grazioji puokste, pamerkta stiklinej vazoj, surista spiraliniu budu ar panaudotas florexas?? blush2.gif prasau garsiai nesijuokt is besimokanciu ax.gif
Atsakyti
Kas yra florexas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2011 06 27, 22:05)
Kas yra florexas? blink.gif

Oaze mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lukrenta @ 2011 06 27, 17:18)
4u.gif isduokit paslapti - ar si grazioji puokste, pamerkta stiklinej vazoj, surista spiraliniu budu ar panaudotas florexas?? blush2.gif prasau garsiai nesijuokt is besimokanciu ax.gif

Manau,kad komponuota i laikikli mirksiukas.gif Bent jau as taip darau,nes kaklelis labai siauras,tai tik laikiklio kotas ir telpa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2011 06 19, 17:11)

Tavo darbai nuostabus wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nu toks grozis wub.gif wub.gif
man dar mokytis ir mokytis doh.gif

Pasakykit, kaip nupinti raides ,kad butu placios g.gif ant kokio pagrindo ar kaip ??
Bukit geros patarkit notworthy.gif
Ir kaip darot puoksteles ant ranku ??As tai nusipinu is vielos toki raizgini ir tada teifuoju ziedus ir tvirtinu su vielute .gal jus kitaip mokat???
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2011 06 27, 22:32)

Pasakykit, kaip nupinti raides ,kad butu placios g.gif ant kokio pagrindo ar kaip ??
Ir kaip darot puoksteles ant ranku ??As tai nusipinu is vielos toki raizgini ir tada teifuoju ziedus ir tvirtinu su vielute .gal jus kitaip mokat???

Aš tai esu darius ant tos tinklinės tvoros biggrin.gif Ja kaspinu apsukus, tada tvirtinau gėles rolleyes.gif bet čia taip savamoksliškai, be jokios teorijos.

Berta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2011 06 21, 10:08)
Noriu paklausti ar naudojat sitas priemones? ax.gif
user posted image

As tai ne naudoju schmoll.gif o Kur situs perkat?????
Ar tikrai geles ilgiau laikosi ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimuze: 27 birželio 2011 - 21:46
Rimuže, aš darau taip pat kaip ir tu. Dar mačiau kaip karkasą padarė iš vielos ir kartono, viską apklijavo lapais ir pan. ir finale klijavo žiedus. Atrodė gerai.
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2011 06 27, 22:32)

Ziurint kokias geles komponuoju-priraizgau spalvotos vielos ir teipuoju ziedus arba prie to raizginio pritvirtinu mini deco ir i ji klijuoju ziedus ir zaluma su klijais.
Kai buvau paskutiniam seminare,tai rode kaip padaryti apyranke -reikia prisiruosti ir padaryti fotoreportaza jums,kad matytumet eiga,bet va vis laiko truksta blush2.gif

Mergaites,man skubiai reikia nebrangaus stiklo vazu help.gif help.gif help.gif
Papildyta:
QUOTE(rimuze @ 2011 06 27, 22:38)
As tai ne naudoju  schmoll.gif  o Kur situs perkat?????
Ar tikrai geles ilgiau laikosi ???

Geriau mirksiukas.gif
As perku Dariaus ir Gireno gatveje esancioje floristikos parduotuveje mirksiukas.gif
Atsakyti
BERTA75, nežinau kiek jos pigios, bet vazų užklausai gal tiks - http://www.rimineta.lt/?group;27

http://www.savex.lt/...kaidrios/163475

http://www.izora.lt/...us_stiklo_vazos

Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2011 06 27, 23:17)

Kaune yra Kryzanausko Im. jie turi stikliniu vazu .kartais buna truputi brokuotos tai visai papigiai .Brokas tai oro burbuliukai.
Kryžanausko įmonė. 869801828
Adresas, Gaižiūnų g. 5 Kauno m.,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimuze: 28 birželio 2011 - 18:27
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 06 28, 09:06)

Aciu mirksiukas.gif cia jau ziurejau blush2.gif

QUOTE(rimuze @ 2011 06 28, 19:26)
QUOTE(berta75 @ 2011 06 27, 23:17)

Kaune yra Kryzanausko Im. jie turi stikliniu vazu .kartais buna truputi brokuotos tai visai papigiai .Brokas tai oro burbuliukai.
Kryžanausko įmonė. 869801828
Adresas, Gaižiūnų g. 5 Kauno m.,

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos, darbai matau tik vyksta ir tema atgijusi smile.gif smagu.
As buvau isvykusi i Svedija, ten visi labiau vertina paprastuma ir naturaluma kas link floristikos kaip supratau, o sventems puosiasi labai kukliai (na zinoma yra tokiu kurie nori daugiau pasirodyti taip pat). Kiek teko praeiti floristikos skyrelius - nieko kas mums butu neiprasta nepastebejau...

Del Oasis firmos produkcijos - naudoju ir purskiama konservanta ir geliu maista, man tai atrodo veiksminga...

Atsakyti