Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(šeštoji tema)

QUOTE(kaleda @ 2011 06 20, 14:55)
Berta, gražu. Man tavo suolų puošyba - puikiausias pavyzdys kad juos reikia puošti labai saikingai - tu tik dailiai pabrėžei natūralų jų grožį.
O kur ta puokštė, kurią matome pirmoje nuotraukoje? Ji fantastiška.
Džiaugiuosi, kad turėjau puikią užsakovę 4u.gif

Aciu mirksiukas.gif
Ta puokste pas mane darbe mirksiukas.gif
Vyrukas,kuris pirko zmonai ta puoste pasake-pridarot cia groziu ir nervuojat zmones lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif lotuliukas.gif Žinok, ji irgi mane sunervino, labai graži ir galiu paantrinti Gagai - kada aš taip mokėsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2011 06 20, 18:51)
thumbup.gif  lotuliukas.gif Žinok, ji irgi mane sunervino, labai graži ir galiu paantrinti Gagai - kada aš taip mokėsiu g.gif

lotuliukas.gif Tai,kad gi cia nieko ypatingo blush2.gif paprastai spirale sudeta puokste blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Padarytumet ir dar graziau mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu paklausti ar naudojat sitas priemones? ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Pirmą - taip, vietoj antrųjų naudoju Spring paketėlius (jei ten ta chemija vandeniui) g.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2011 06 20, 14:37)
Vyrukas,kuris pirko zmonai ta puoste pasake-pridarot cia groziu ir nervuojat zmones lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif graziai pasake bigsmile.gif bet ir darbai thumbup.gif

QUOTE(kaleda @ 2011 06 20, 17:51)
thumbup.gif  lotuliukas.gif Žinok, ji irgi mane sunervino, labai graži ir galiu paantrinti Gagai - kada aš taip mokėsiu g.gif

tu dar savimi dvejoji????
Atsakyti
Su Joninėm 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Daug gražių vainikų 4u.gif
O aš pas jus su prašymu patarti...Nesu jokia aktyvi floristė,o tik tyli mėgėja...
Gavau labai netikėtą užduotį papuošti bažnyčią Renesanso naktų koncertui...Tai sena Oginskių laikų statyta bažnyčia su nedideliu marmuriniu altoriumi ir šonuose tokios mažutės nišų tipo lentynos...Bažnyčia mažam provincijos miestelyje,bet muzikantai žymūs ir renginys labai rimtas...Reikia kad būtų labai šventiška ir gražu...

Žada būti lelijos ,o kas dar tiktu ?Ar tiks visokios baltos gėlės?O gal yra kokios taisyklės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramute53: 23 birželio 2011 - 09:26
Lelijos - klasika, jei niekas neprieštarauja dėl kvapo - puiku. Darykit klasikines kompozicijas, tikrai neprašausi pro šalį. Derinčiau su šiuo metu žydinčiomis lietuviškomis gėlėmis, vengčiau labai ryškių spalvų.
Laukiam rimtesnių florisčių patarimų.
Atsakyti
Ar tiks prie baltu lelijų lietuviškos darželio gėlės?Ar tiks crizantemos baltos ir guboja?Ir aplamai gal turėtų būti tik baltos gėlės...?
Internete nieko nerandu...gal kas galite kokiu nuorodų ikelti...
Atsakyti
Siūlyčiau peržvelgti net vestuvėms puošiamas bažnyčių erdves, pagooglinkit anglų, vokiečių ar kt. kalbomis - tikrai rasit idėjų įkvėpimui...
Atsakyti
Ateinu pagalbos help.gif help.gif help.gif
Gal kas kur matet pirkti tokiu vazu nelabai brangiai? blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 26 birželio 2011 - 20:09
kazka panasaus maciau Vilniuje kirtimuose berods, kur yra PROMO baze, ten is sono antram aukste yra vazu skyrius, zymiai pigesnes nei parduotuvese.
Atsakyti