Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(šeštoji tema)

QUOTE(ermute @ 2011 04 22, 17:13)
tikiuosi smile.gif man tai jau ne pirmas skyrius, bet galvos skausmo vis tiek visada- daug  schmoll.gif

Mieloji, tai kiek gi skyrių turi? Gal ir KLP? 4u.gif
Atsakyti
Su Sv.Velykom,mielosios 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2011 04 22, 18:28)
Mieloji, tai kiek gi skyrių turi? Gal ir KLP? 4u.gif

tikiuosi, kada nors busiu ir ten...deja, deja, bet vienas patalpas tiesiog nunese is po nosies... doh.gif
Atsakyti
sveikutes,

su praejusiom velykom 4u.gif

ermute, sveikinu su pletimusi bigsmile.gif kaip saunu thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražiais žiedais pasitikome šventas Velykas
Atsakyti
niu ar stebėjot vestuves? bigsmile.gif kaip jums princesės puokštė? aš kaip supratau puokštė bene iš kalijų, mirtų bei pakalnučių? smaigstyta į mikrofoną?
Atsakyti
Aš tai ten lelijų neįžiūriu ir manau, kad vėl vertimo klaida . Lilly of the walley- pakalnutė.

http://pramogos.delf.../ifoto.delfi.lt
Papildyta:
user posted image
iš arčiau. manau ne mikrofonas g.gif
Papildyta:
čia va matosi nugarinė puokštės pusė:
user posted image
Papildyta:
radau biggrin.gif

toms kas angliškai supranta:
The Bride’s Bouquet: “The bouquet is a shield-shaped wired bouquet of myrtle, lily-of-the-valley, sweet William and hyacinth. The bouquet was designed by Shane Connolly and draws on the traditions of flowers of significance for the Royal Family, the Middleton family and on the Language of Flowers.
The flowers’ meanings in the bouquet are:
Lily-of-the-valley – Return of happiness
Sweet William – Gallantry
Hyacinth – Constancy of love
Ivy: Fidelity; marriage; wedded love; friendship; affection
Myrtle: the emblem of marriage; love.
The bouquet contains stems from a myrtle planted at Osborne House, Isle of Wight, by Queen Victoria in 1845, and a sprig from a plant grown from the myrtle used in The Queen’s wedding bouquet of 1947.
The tradition of carrying myrtle begun after Queen Victoria was given a nosegay containing myrtle by Prince Albert’s grandmother during a visit to Gotha in Germany. In the same year, Queen Victoria and Prince Albert bought Osborne House as a family retreat, and a sprig from the posy was planted against the terrace walls, where it continues to thrive today.
The myrtle was first carried by Queen Victoria eldest daughter, Princess Victoria, when she married in 1858, and was used to signify the traditional innocence of a bride.”

Paklanutės ir hiacintai wub.gif

O sweet Wiliam, kaip suprantu mūsų šiurpės bigsmile.gif
http://www.google.lt...a...366&bih=575
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 04 29, 18:13)
Paklanutės ir hiacintai  wub.gif

ir as jas iziuriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2011 04 29, 19:20)
ir as jas iziuriu  wub.gif

tai ir pašyta, kad puokštė susidėjo iš:
pakalnučių
hiacintų
sweet william, kas pagal foto yra baltos mūsų darželio šiurpės (mes taip vadinam, nzn kaip iš tiesų)
Gebenės
Myrtos .

Žodžiu, mane tikrai iš širdies sužavėjo biggrin.gif tikėjausi, kad bus didelis lelijų buketas, o čia taip subtilu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 29 balandžio 2011 - 18:24
sveikos, kadangi retokai cia lankausi, tai i FB rata ir nepretenduoju, bet taip pat labai tikiuosi kad nepradingsite visos is cia wink.gif, visgi smagu man cia pas jus uzklysti karts nuo karto.
O gal ka nors zinot apie Gvildzio pavasarinius kursus, bene turejo buti vestuvine tematika apie Velykas... bandziau ten skambinti i mokykla, uzregistravo,bet taip niekas man ir nebepaskambino sad.gif. Kazi ar ivyko tas seminaras ar nieko nebuvo...

QUOTE(Forget @ 2011 04 29, 20:24)
tai ir pašyta, kad puokštė susidėjo iš:
pakalnučių
hiacintų
sweet william, kas pagal foto yra baltos mūsų darželio šiurpės (mes taip vadinam, nzn kaip iš tiesų)
Gebenės
Myrtos .

Žodžiu, mane tikrai iš širdies sužavėjo  biggrin.gif  tikėjausi, kad bus didelis lelijų buketas, o čia taip subtilu  wub.gif

Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
kaip cia ramu, visos turbut darbukais apsikrove mirksiukas.gif
kad nebutu taip cia liudna, tai ikelsiu savo mokiniu glamelijas... nera jos tokios ispudingos ir dideles, bet mum svarbiausia ismokti darymo technika mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2011 05 06, 19:22)
Sveikutes mirksiukas.gif
kaip cia ramu, visos turbut darbukais apsikrove  mirksiukas.gif
kad nebutu taip cia liudna, tai ikelsiu savo mokiniu glamelijas... nera jos tokios ispudingos ir dideles, bet mum svarbiausia ismokti darymo technika  mirksiukas.gif

user posted image

Oho, o čia dirbtinės geles ar tikros, o kaip jas darote ir iš ko?
Atsakyti