Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(šeštoji tema)

liabuxis merginos smile.gif

as veik po mėnesio į sm įlindau ir iškart į šią temą ax.gif

velykinė žolytė mano kažkokia neaugi.. iš dviejų kartų sodinau.. tai iš antrojo - į kiaušinius, tai keliuose prastypo bigsmile.gif bet ne taip gražiai kaip įsivaizdavau..
prieš kelias savaites toks buvo noras puoštis velykoms, bet kuo jos artėja, tuo tas noras dingsta.. čia matyt kaip ir prieš kalėdas kad būna doh.gif

o dėl FB ir aš pritariu ax.gif
Atsakyti
Nepasipuošiau Velykoms ir aš. Pirma reikia namus sutvarkyt. Tik ant durų seną vainikėlį pakabinau, nes koridorius turbūt šiuo metu tvarkingiausia vieta bute smile.gif
Boruže, parašyk kaip tu vadiniesi FB į AŽ, prijungsim.
Atsakyti
sveikos smile.gif reikalinga pardaveja Palangoje.....ar yra kazi kas nors is cia esanciu ? cool.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2011 04 20, 21:22)
sveikos smile.gif reikalinga pardaveja Palangoje.....ar yra kazi kas nors is cia esanciu ?  cool.gif  cool.gif

Sveikos bigsmile.gif
Oho ermute,pleties?
Nu ką sveikinu persikrausčius į FB lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet siulyčiau nepamiršti iš kur kilom lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2011 04 20, 21:22)
sveikos smile.gif reikalinga pardaveja Palangoje.....ar yra kazi kas nors is cia esanciu ?  cool.gif  cool.gif

Ėch, gaila, kad Palangoj, algą pravažinėčiau verysad.gif Ermut, o tu turi FB profilį?
Atsakyti
o kaip man i FB patekt? ax.gif ar dar nenusipelniau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
aciuu, kaleda wub.gif
Atsakyti
Dar ne visos, aūū!
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2011 04 21, 12:56)
Dar ne visos, aūū!

Galit ir mane priimti ???
Atsakyti
kaleda, nea, neturiu.....
Papildyta:
QUOTE(GAGA @ 2011 04 21, 08:16)
Oho ermute,pleties?

patikek doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2011 04 21, 22:48)
kaleda, nea, neturiu.....
Papildyta:
patikek    doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif Tai sveikinu,galvok ,kad visada taip nebus,žinai gi ,kad pradžia sunki mirksiukas.gif
Atsakyti
tikiuosi smile.gif man tai jau ne pirmas skyrius, bet galvos skausmo vis tiek visada- daug schmoll.gif
Atsakyti