Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(šeštoji tema)

Merginos, šaunuolės - puikiai padirbėjot, jaučiasi pavasarinis entuziazmas... smile.gif

4u.gif
Atsakyti
Puiki naujos temos pradžia, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 10, 18:06)
Puiki naujos temos pradžia, ačiū  4u.gif

Sveikos,

Kadangi nauja tema, tai galbut i Jusu tarpa priimsit ir nauja zmogu. Labai jau noriu su Jumis draugauti 4u.gif
Dekui uz pakvietima ir galimybe atrasti sia tema bertai75, kurios darbai, mano manymu, yra tiesiog nuostabus- islaikyti, skoningi, idomus bei turintis savita stiliu, kurio Lietuvos floristu tarpe kartais labai truksta. Paziurejau siryt i Jusu darbus ir taip smagu pasidare:)
Kaip ir Jus domiuosi floristika. Zinoma, mano domejimasis tera pavirsutinis, kadangi dirbu gerokai nuo floristikos nutolusioje sferoje, taciau hobi ir laisvalaiki pasvenciu domejimusi sia sritimi.
Taigi tikiuosi smagiu diskusiju ir pasnekesiu apie tai, kas mus visas vienija.

Malonu susipazinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangė @ 2011 03 10, 20:06)
Sveikos,

Kadangi nauja tema, tai galbut i Jusu tarpa priimsit ir nauja zmogu. Labai jau noriu su Jumis draugauti 4u.gif
Dekui uz pakvietima ir galimybe atrasti sia tema bertai75, kurios darbai, mano manymu, yra tiesiog nuostabus- islaikyti, skoningi, idomus bei turintis savita stiliu, kurio Lietuvos floristu tarpe kartais labai truksta. Paziurejau siryt i Jusu darbus ir taip smagu pasidare:)
Kaip ir Jus domiuosi floristika. Zinoma, mano domejimasis tera pavirsutinis, kadangi dirbu gerokai nuo floristikos nutolusioje sferoje, taciau hobi ir laisvalaiki pasvenciu domejimusi sia sritimi.
Taigi tikiuosi smagiu diskusiju ir pasnekesiu apie tai, kas mus visas vienija.

Smagu,kad atėjai clap.gif clap.gif Pasipasakok kur dirbi? Viskas įdomu blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Dange, sveika 4u.gif Neakivaizdžiai su tavimi susipažinau užvakar, Berta papasakojo apie diskusiją nuotakos puokščių temoj. Man labai artimas tavo požiūris, nors prieš rožes su frezijom nieko prieš neturiu, jei tai skoninga. Bet aš taip pat už platesnį požiūrį į floristiką. Ir manau, kad floristai turi padėti klientui atrasti kitas gėles, kitas puokštės formas, o ne koneveikti kitokio požiūrio šalininkus., ypač konsultuojant juos socialiniuose tinkluose.
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2011 03 10, 21:19)
Smagu,kad atėjai clap.gif  clap.gif Pasipasakok kur dirbi? Viskas įdomu  blush2.gif  mirksiukas.gif

Na, mano darbas labai jau nutoles nuo meno - dirbu URM.
Taciau po darbo atsipalaiduoju domedamasi tuo, kas miela ir kas ,tikiuosi, ilgainiui Lietuvoje tik tobules.
Tikiuosi, jog meistru dauges, o zmones sugebes atsirinkti kur darbuojasi paprastas geliu pardavejas, o kur dirba tikras Kurejas, menininkas, dirbantis su augalais, kurie nevisuomet taip lengvai ir pasiduoda. Tikiu, jog, kai kuriem augalams reikia laiko, kad ji prisijaukintum smile.gif
Asmeniskai as jauciu didele pagarba profesionalams, nesvarbu,kurioje srityje jie dirbu. Laikausi poziurio, jog jei si darba pasirinkai privalai ismanyti, nes prastu darbu tiesiog tersi rinka ir gadina pirkeju skoni. Manau, kad negalima buti tiesiog geliu pardavejais (nors tai ir lengviausia), taciau reikia invetuoti ir i pirkeju ugyma, lavinima ir ju akiracio pletima.
Ir esu tikra, jog taip dirbantis zmogus bus pastebetas ir ivertintas. O juk to ir triksta kiekviena kurejo siela smile.gif

Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2011 03 10, 21:52)
Dange, sveika 4u.gif  Neakivaizdžiai su tavimi susipažinau užvakar, Berta papasakojo apie diskusiją nuotakos puokščių temoj. Man labai artimas tavo požiūris, nors prieš rožes su frezijom nieko prieš neturiu, jei tai skoninga. Bet aš taip pat už platesnį požiūrį į floristiką. Ir manau, kad floristai turi padėti klientui atrasti kitas gėles, kitas puokštės formas, o ne koneveikti kitokio požiūrio šalininkus., ypač konsultuojant juos socialiniuose tinkluose.

Labai graziai pasakei: uz platesni poziuri i floristika! As taip pat tik uz tai!
O del freziju tai su jomis as taip pat draugauju, tiesa sakant, jas net megstu, kai buna bjauri nuotaika perku butent jas ivairiu spalvu ir gardziai kvepiancias:) Jos neapsakomai veikia,net stebiuosi, taciau jas nusipirkus imu sypsotis!
Is tiesu visas geles megstu, tik svarbu, kad jei jau is ju yra komponuojamas derinys, tai tas derinys turi pranokti pavieniu geliu grozi. Nes kitap, tiesiog nera prasmes jas komponuoti.

Atsakyti
QUOTE(Dangė @ 2011 03 10, 22:18)

Is tiesu visas geles megstu, tik svarbu, kad jei jau is ju yra komponuojamas derinys, tai tas derinys turi pranokti pavieniu geliu grozi. Nes kitap, tiesiog nera prasmes jas komponuoti.

drinks_cheers.gif kaip puikia pasakyta. Sveika prisijungus 4u.gif

O kai prideda bele prideda bele pridėti ir kuo daugiau.... doh.gif Aš toj temoj prieš vestuve sgerokai susiriejus buvau lotuliukas.gif nes joms mano pakalnutės buvo "baisiau nei baisu", o man jų krentančios orchidėjos su gipsofiliojom ir auksiniais kaspinais blush2.gif
Atsakyti
Va dėl to aš tos temos nebeskaitau, nes man taip liūdna pasidaro, aš pradedu abejoti ar ateis kada tie laikai apie kuriuos ką tik papasakojo Dangė.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 10, 23:42)
drinks_cheers.gif  kaip puikia pasakyta. Sveika prisijungus  4u.gif

O kai prideda bele prideda bele pridėti ir kuo daugiau....  doh.gif  Aš toj temoj prieš vestuve sgerokai susiriejus buvau  lotuliukas.gif  nes joms mano pakalnutės buvo "baisiau nei baisu", o man jų krentančios orchidėjos su gipsofiliojom ir auksiniais kaspinais blush2.gif

Prajuokinai smile.gif ir puikiai tave suprantu.

Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2011 03 10, 23:47)
Va dėl to aš tos temos nebeskaitau, nes man taip liūdna pasidaro, aš pradedu abejoti ar ateis kada tie laikai apie kuriuos ką tik papasakojo Dangė.

Tikrai ateis. Juk tikram groziui abejingu nera. O ir lietuviai, nie tokie jau ir seslus pasidare, juk keliauja, tad norom ne norom ilgainiui ipras ir geles be celofanu teikti lotuliukas.gif , o praplete akirati suvoks, kas tikrai vertinga.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 03 10, 12:02)
bet kai tik gaunu proga prisiliest prie gėlių - tai ir džiaugiuosi... smile.gif

laaaaaaabai grazu wub.gif pavasariu kvepia... o is kur narcizu gavai? gal pati uzsiauginai?

QUOTE(GAGA @ 2011 03 10, 14:40)
Žinok ne tiek bijau dėl rizikos ,kiek dėl to kad kažko nemokėsiu padaryti doh.gif

kaip man vienas zmogus sake - visko moket neimanoma, bet per laika ismokstama..
o ir pati pastebejus - kuo daugiau literaturos skaitai, kuo daugiau domiesi, tuo daugiau klausimu kyla..

QUOTE(kaleda @ 2011 03 10, 14:45)
O aš maniau, kad tau tik sausį 2 metų atostogos baigės g.gif Kodėl nuo liepos?
Švesim su termometru ir vaistais, ūmus bronchitas šventės kaltininkui, ir kažkoks negeras, norėjo guldyt į ligoninę, bet aš bloga mama, nesutikau. Man namie ir sienos gydo biggrin.gif  Teks šventę atidėti.

jo, sausi du metai, bet dirbau apskrity - o kaip zinia jas likvidavo, o mane atleido...
niu nesmagu kad tokiE gimtadieni pasitinkat, bet tikiuos siandien geriau jauciates - su TORTADIENIUUUUUUUU!!!!!

QUOTE(Dangė @ 2011 03 10, 21:18)
Na, mano darbas labai jau nutoles nuo meno - dirbu URM.

sveika prisijungusi - dziaugiuosi tavo poziuriu i floristika wub.gif thumbup.gif o pati nesimetai dirbdama toki darba tarp floristikos ir darbo? nesijauti nesavose veziose?
Atsakyti
QUOTE(Dangė @ 2011 03 10, 20:06)
Sveikos,

Sveikute, ir mums malonu susipažinti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2011 03 10, 20:52)
Bet aš taip pat už platesnį požiūrį į floristiką. Ir manau, kad floristai turi padėti klientui atrasti kitas gėles, kitas puokštės formas, o ne koneveikti kitokio požiūrio šalininkus., ypač konsultuojant juos socialiniuose tinkluose.

Labai pritariu šiai Jūsų nuomonei, tik va, kad žmonės pas mus nelabai "lankstūs" - geriau pasikliauja... tokią puokštę ar tokias gėles rinkosi mano sesuo, draugė - ir aš tokios noriu, nėr fanatzijos (nu nesupykit, bet tikrai taip manau)....
Papildyta:
QUOTE(Dangė @ 2011 03 10, 22:18)
Tikiuosi, jog meistru dauges, o zmones sugebes atsirinkti kur darbuojasi paprastas geliu pardavejas, o kur dirba tikras Kurejas, menininkas, dirbantis su augalais, kurie  nevisuomet taip lengvai ir pasiduoda. Tikiu, jog, kai kuriem augalams reikia laiko, kad ji prisijaukintum smile.gif
Papildyta:

Menininkams, Kūrėjams labai sunku, nes juos pripažįsta tik.. po mirties. Čia buvo juokelis, o jei rimtai, tai sunku kurti - nes to tavo kūrybinio darbo nelabai įvertina, požiūris toks - nu kas čia tokio puokštę susukt, už ką čia mokėti? Manau, kad už kūrybą ir idėjas turėtų būti ir atitinkamas užmokestis.
Papildyta:
QUOTE(boruzzze @ 2011 03 11, 13:59)
laaaaaaabai grazu  wub.gif  pavasariu kvepia... o is kur narcizu gavai? gal pati uzsiauginai?

Ačiū, nea narcizų neauginau pati - dabar auginu tik dukrytę ir pilviuką smile.gif, vis sunkiau darosi pasirangyt...
Atsakyti

sveika prisijungusi - dziaugiuosi tavo poziuriu i floristika wub.gif thumbup.gif o pati nesimetai dirbdama toki darba tarp floristikos ir darbo? nesijauti nesavose veziose?
[/quote]

Sveikos!

Su kovo 11- aja!

Del darbo ir hobio,
Nesimetau, nes dirbu toje srity, kuri atitinka mano issilavinima.
Na, o floristika, mano hobis, kuris neteikia man pajamu, greiciau, atvirksciai smile.gif
Juk hobis ir reikalingas, kad kartais pabegtum nuo darbo ir buities.

Atsakyti