Na as kaip naujoke cia pas jus tikriausiai nepretenduoju i FB...
QUOTE(kaleda @ 2011 04 15, 10:35)
Ei, merginos, senbuvės, ką manot?
Sutinku
Labai daug dirbu ,neturiu net kada uzbegt i svecius
QUOTE(kaleda @ 2011 04 14, 08:56)
Dėl indo jungiuos į prašytojų gretas. Galima juk ir mūsų fotoalbume pamoką pravest
Man patiko - Seminaras Rusijoje
Man patiko - Seminaras Rusijoje
OHohoho kiek gerio Aciu uz sia nuoroda
Visoms siunciu sauletus linkejimus is Egipto ir Izraelio
Labas rytas, merginos - gal jau ir diena.. Galvojau su FB jau pasistūmėjom, bet žiūriu, kad kol kas jokių nuorodų į "svajonių šalį" ...
Savaitgalį su vyru buvom Vilniuj Restos parodoj ir šiek tiek pakraupau ir nusivyliau knygų skyriumi. Pardavinėja nežinau kokių metų ir kokio senumo knygas, bet kainelės ohoho kokios. Išvaizda jų irgi visiškai ne prekinė...
Savaitgalį su vyru buvom Vilniuj Restos parodoj ir šiek tiek pakraupau ir nusivyliau knygų skyriumi. Pardavinėja nežinau kokių metų ir kokio senumo knygas, bet kainelės ohoho kokios. Išvaizda jų irgi visiškai ne prekinė...
Jurgita, aš mielai sukurčiau grupę, bet nemoku, kaip suprandu, dauguma sutinka, kelios senbuvės dar nepareiškė nuomonės, bet joms galėsim pranešt eigoj. Gal tu gali sukurt? Pasidalinkim darbeliais kas ką moka
Šiaip grupę galiu padaryti, ji bus uždara ir matoma tik jos nariams.
Bet visų pirma turiu su jumis susidraugauti FB, kad galėčiau iš savo draugų išrinkti grupės narius
Bet visų pirma turiu su jumis susidraugauti FB, kad galėčiau iš savo draugų išrinkti grupės narius
QUOTE(Forget @ 2011 04 18, 12:28)
Šiaip grupę galiu padaryti, ji bus uždara ir matoma tik jos nariams.
Aš mielai perleidžiu kūrėjos pareigas FORGET , manau, per a. ž - "susigaudysim" ir kontaktus. Manęs pvz. galima ieškoti Kūrybos uosto vardu, ten talpinu savo darbus
Išsiunčiau pakvietimus Kalėdai ir Jurgitai dekor
bandžiau nekavos ieškoti, bet tokiu vardu ir pavarde ne viena FB yra
QUOTE(Forget @ 2011 04 18, 13:03)
Išsiunčiau pakvietimus Kalėdai ir Jurgitai dekor
Dabar as perskaiciau ir pamirsau Atsiprasau,tuoj pasitaisysiu
Nekava pridejau i grupe
o kaip žinoti prie kurių priklausai:naujokų,senbuvių? Aš nei tokia,nei tokia
Nu jau Pepiuke parašykm kaip tave FB rasti
mes šnekėjom apie tuos žmones, kurie niekad čia neparašė nieko ir nerodo savo darbų, nedalyvauja, bet info nori
Aš tai iš vis daugiau idėjinė su floristika šiuo metu neturiu nieko bendro
mes šnekėjom apie tuos žmones, kurie niekad čia neparašė nieko ir nerodo savo darbų, nedalyvauja, bet info nori
Aš tai iš vis daugiau idėjinė su floristika šiuo metu neturiu nieko bendro