siemet nutariau set pipirne kazkaip su velykine bijau, kad nesuspesiu gal dar rimtai kokiu kvieciu ar pan pabandyt
Sveikos, pagaliau, man kompiuteristas atidavė "mano langą į pasaulį", tai teks paskaitinėt, ką Jūs per savaitę parašėt naujo...
Gal keli patarimai pravers iš čia - http://www.darykpats...ymas-svieziomis
Papildyta:
P.S. Nežinau, gal kada jau rašiau, norint kad rožės geriau laikytųsi, kai dirbau salone savininkė įpildavo degtinės... Na, kvapelis vis tiek jausdvosi...
KALĖDA, visur kur ES lėšomis finansuojami dalykai - puikiai žinoma, kad jie "išsiplauna" kitais keliais ...
Papildyta:
BONDA, mane sužavėjo Tavo veltų gėlyčių idėja. Super. Juk ta kompozicija puikiausiai sulauks atvelykio...ir galės stovėti iki kol ateis mamyčių diena...
Visuomet maniau, kad floristas turi būt gana universalus žmogus ir išbandyti kuo daugiau rankdarbių sričių, kad jas galėtų pritaikyti savo darbe. Taip sukuriami vis originalesni ir įdomesni darbai...
Papildyta:
Tiesa, dabar jau nepamenu, kuriame puslapyje skaičiau, bet rašėt, kad kažkuri darėt parafininį indą, gal būtų galima detaliau, kaip jį padaryti? Maždaug įsivaizduoju, bet norisi tikslumo. Ačiū.
QUOTE(Dangė @ 2011 04 08, 22:36)
O as turiu praktini klausima. Siandien parsinesiau i namus tulpes ir jos jau po keliu valandu issiskleide ir nulinko. Tad manu ilgai jos manes nedziugins
Taigi, ka reikia daryti, kad taip nenutiktu.
Taigi, ka reikia daryti, kad taip nenutiktu.
Gal keli patarimai pravers iš čia - http://www.darykpats...ymas-svieziomis
Papildyta:
P.S. Nežinau, gal kada jau rašiau, norint kad rožės geriau laikytųsi, kai dirbau salone savininkė įpildavo degtinės... Na, kvapelis vis tiek jausdvosi...
QUOTE(kaleda @ 2011 04 10, 15:33)
Visi dejuojam, kad š.. aplink, ir to š... moko už ES pinigus. Pikta, negaliu.
O čia jau smagiau, man jau geriau tokie virtualūs, nei anie realūs -
seminaras
Atsiprašau, kad aš taip piktai sekmadienį
O čia jau smagiau, man jau geriau tokie virtualūs, nei anie realūs -
seminaras
Atsiprašau, kad aš taip piktai sekmadienį
KALĖDA, visur kur ES lėšomis finansuojami dalykai - puikiai žinoma, kad jie "išsiplauna" kitais keliais ...
Papildyta:
BONDA, mane sužavėjo Tavo veltų gėlyčių idėja. Super. Juk ta kompozicija puikiausiai sulauks atvelykio...ir galės stovėti iki kol ateis mamyčių diena...
Visuomet maniau, kad floristas turi būt gana universalus žmogus ir išbandyti kuo daugiau rankdarbių sričių, kad jas galėtų pritaikyti savo darbe. Taip sukuriami vis originalesni ir įdomesni darbai...
Papildyta:
Tiesa, dabar jau nepamenu, kuriame puslapyje skaičiau, bet rašėt, kad kažkuri darėt parafininį indą, gal būtų galima detaliau, kaip jį padaryti? Maždaug įsivaizduoju, bet norisi tikslumo. Ačiū.
Dėl indo jungiuos į prašytojų gretas. Galima juk ir mūsų fotoalbume pamoką pravest
Man patiko - Seminaras Rusijoje
Man patiko - Seminaras Rusijoje
Klausykit, beplaunant grindis (pasirodo ir tai gali būt naudinga) - kilo dar viena mintis, tik nežinau, kaip ji Jums...
Gal būtų verta Facebook'e pasidaryti savo Supermamų Florisčių profilį, kur galėtume talpinti - savo prisistatymą su realia foto, tikru vardu ir slapyvardžiu (bent man tikrai įdomu, kas slepiasi už kiekvieno slapyvardžio , kuri iš kokio miesto, miestelio); be to kitas privalumas, kad albumus būtų galima rodyti tik tiems (kad ir su kokia medžiaga) prieš tai uždedant TIK DRAUGAMS; atranką naujieji galėtų praeiti ir čia...Reiktų sugalvoti maždaug tik laikotarpį (nu, bet ir bjaurumas mano ...
...kad ir tais pačiais jungimosi duomenimis, kaip ir fotki albumiuke...
Ką manot, gal persistengiau su savo entuziazmu?
Papildyta:
Tiesa, dar toks klausimėlis, gal turit minčių, su kokiais klijais tvirtai priklijuot blizgučius, kad nebyrėtų... ?
Gal būtų verta Facebook'e pasidaryti savo Supermamų Florisčių profilį, kur galėtume talpinti - savo prisistatymą su realia foto, tikru vardu ir slapyvardžiu (bent man tikrai įdomu, kas slepiasi už kiekvieno slapyvardžio , kuri iš kokio miesto, miestelio); be to kitas privalumas, kad albumus būtų galima rodyti tik tiems (kad ir su kokia medžiaga) prieš tai uždedant TIK DRAUGAMS; atranką naujieji galėtų praeiti ir čia...Reiktų sugalvoti maždaug tik laikotarpį (nu, bet ir bjaurumas mano ...
...kad ir tais pačiais jungimosi duomenimis, kaip ir fotki albumiuke...
Ką manot, gal persistengiau su savo entuziazmu?
Papildyta:
Tiesa, dar toks klausimėlis, gal turit minčių, su kokiais klijais tvirtai priklijuot blizgučius, kad nebyrėtų... ?
Prieš savaitę pasisėjau ir aš velykų žolę,tai dežutėse sudygo, o kiaušinių lukštuose visai nedygsta
Aš pritariu facebook idėjai
Aš pritariu facebook idėjai
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 04 14, 11:50)
FB galima sukurti grupę ir jos turinys bus matomas, tik nariams. Takim aš sukuriu grupę: SM floristės ir į ją pridedu žmones. Viską ka sten rašoma mato tik grupės nariai. Narius gali pridėti kiekviena
Siaubas, tik dabar atsiminiau, kad neatsakiau į ą.ž.
Manau, kad mintis gera. Bent aš už
Aš irgi pritariu. Pasijaučiau nelabai išprusus FB reikaluose, bet, manau, įveiksiu.
QUOTE(kaleda @ 2011 04 14, 14:13)
Aš irgi pritariu. Pasijaučiau nelabai išprusus FB reikaluose, bet, manau, įveiksiu.
aš taip pat pritariu, bet tada mums visoms reikės susikurti savo F.B.?
QUOTE(gintare0704 @ 2011 04 14, 21:35)
aš taip pat pritariu, bet tada mums visoms reikės susikurti savo F.B.?
O neturit?
Jei nenorit, tai tiesiog galit susikurti savo profilį ir dalyvauti tik grupėje
Ei, merginos, senbuvės, ką manot?
as tai visai sutikciau