Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(šeštoji tema)

Teisingai, kur šalta ir tamsu. Esu gavus patarimą į neprasiskleidusią tulpę įberti cukraus, bet nežinau ar padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 04 09, 17:30)
Merginos,gal esama čia iš Panevėžio miesto jūsų? ax.gif

Tik iš panevežio apskrities smile.gif tongue.gif
Atsakyti
mokymai - atsitiktinai radau, man labai liūdna pasidarė. Ar čia lėšų trūkumas ( bet giliau pasikuitus, radau, kad ES finansuojama) , ar ... nesakysiu kas.
Visi dejuojam, kad š.. aplink, ir to š... moko už ES pinigus. Pikta, negaliu.
O čia jau smagiau, man jau geriau tokie virtualūs, nei anie realūs biggrin.gif -
seminaras
Atsiprašau, kad aš taip piktai sekmadienį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2011 04 10, 15:33)
mokymai - atsitiktinai radau, man labai liūdna pasidarė. Ar čia lėšų trūkumas ( bet giliau pasikuitus, radau, kad ES finansuojama) , ar ... nesakysiu kas.
Visi dejuojam, kad š.. aplink, ir to š... moko už ES pinigus. Pikta, negaliu.

Aš gi praktiškai tokiuose buvau, tik dar ilgesni ir ne tam mieste. Toks pinigų plovimas blink.gif
Atvirutėms daryti skirta savaitė, o ta atvirutė, tai ant perlenkto popieriaus našlaitė džiovinta užklijuota... Tai ten man net ir norint toliau pažengti nepavyko...
Atsakyti
net nezinau, ar cia dar floristika ax.gif bet kadangi cia ideju klausiau -tai ir rezultata gal parodysiu ax.gif cia kaip visada -i darzeli paprase padaryt nuo grupes kazka velykinio 4u.gif pati labai norejau gyvu gelyciu i kiausinius, bet... visa sitai turi atstovet geros bukles nuo siandien iki atvelykio...tai ideja gyvu geliu 'palaidojau' si syki ax.gif

user posted image

Atsakyti
Bonda, labai grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, retai galiu sau leisti ilysti cia pasiskaityti, bet kai galiu - smagu kad yra tokia tema, o kol manes nebuvo ir nauja tema susikuret ir priraset jau kiek :)Tulpes as irgi isbandinejau si pavasari, tai vienos silumoj placiai prasiskleide, o kitas vyras parnese is prekybos centro dovanu, tai stovejo graziausiai suskleistu ziedu kol apdziuvo, cia gal yra spec. rusys?... Beje girdejau tarybiniais laikais tulpems tokius gobtuvelius padarydavo ir uzmaudavo, kad neprasiskleistu ziedas, bet nuimti atsakingiausia momenta vistiek reikia, kazi kaip tada...

Bonda labai silta ir grazi tavo kompozicija smile.gif
Atsakyti
o kaip Velyku zole -per kiek laiko sudygsta??? mirksiukas.gif ar pipirne teks set biggrin.gif

kaip paprasta, be tkaip man grazu..pavasariska wub.gif
user posted image

ir sitas nerealiai patiko wub.gif
user posted image

user posted image
Papildyta:
kai ieskojau velykiniu ideju, tai aptikau -taip juokiaus blush2.gif lotuliukas.gif kaip tik i tema, kad tulpes neissiskleistu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 04 11, 16:39)
net nezinau, ar cia dar floristika ax.gif bet kadangi cia ideju klausiau -tai ir rezultata gal parodysiu ax.gif  cia kaip visada -i darzeli paprase padaryt nuo grupes kazka velykinio

thumbup.gif Labai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir karkasa toks originalus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 04 12, 12:33)
o kaip Velyku zole -per kiek laiko sudygsta??? mirksiukas.gif ar pipirne teks set biggrin.gif

kaip paprasta, be tkaip man grazu..pavasariska wub.gif
user posted image
ir sitas nerealiai patiko wub.gif
user posted image

user posted image
Papildyta:
kai ieskojau velykiniu ideju, tai aptikau -taip juokiaus blush2.gif  lotuliukas.gif kaip tik i tema, kad tulpes neissiskleistu biggrin.gif
user posted image

Velyku zole dygsta apie 2 savaites. Tad pats laikas jau ir set.
Jei karstais sudygtu anksciau ir pasidarytu istysusi tai galima nukirpt tuomet ji ne i ilgi auga, o tvirteje, ne tokia glezna pasidaro.
As savaitgali jau i kiausinukus pasisodinau, tik dabar galvoju, kad baltuose geriau atrodo, nei ruduose g.gif
Atsakyti
Mano Velyku zole jau paaugusi, norejau isbandyti tad pasejau tarp tulpiu i vazona, bet tikrai dabar istyso, tokia glezna... negrazi... is tikruju jeigu i lukstus seti geriau manau zelmenys butu, jie tvirtesni ir graziau atrodo, o dygsta tikriausiai panasiai, jeigu padaiginti tai isvis greitai ileidzia sakneles ir uzauga per kokias 4d.
Tikrai graziu sventisku pavyzdziu suradote smile.gif, aciu kad pasidalinat smile.gif

Atsakyti
Aš darau toki kaip krepšeli velykinisu tikrais narcizais, tik galvoju, kad man iki velyku narcizai nenužydetu nes labai greit žydi. Idesiu foto tada kai pabaigsiu viska skaip ir pabaigta tik berzeliai dar lapeliu visiskai neisleido.
Atsakyti