Teisingai, kur šalta ir tamsu. Esu gavus patarimą į neprasiskleidusią tulpę įberti cukraus, bet nežinau ar padeda
QUOTE(mmergyte @ 2011 04 09, 17:30)
Merginos,gal esama čia iš Panevėžio miesto jūsų?
Tik iš panevežio apskrities
mokymai - atsitiktinai radau, man labai liūdna pasidarė. Ar čia lėšų trūkumas ( bet giliau pasikuitus, radau, kad ES finansuojama) , ar ... nesakysiu kas.
Visi dejuojam, kad š.. aplink, ir to š... moko už ES pinigus. Pikta, negaliu.
O čia jau smagiau, man jau geriau tokie virtualūs, nei anie realūs -
seminaras
Atsiprašau, kad aš taip piktai sekmadienį
O čia jau smagiau, man jau geriau tokie virtualūs, nei anie realūs -
seminaras
Atsiprašau, kad aš taip piktai sekmadienį
QUOTE(kaleda @ 2011 04 10, 15:33)
mokymai - atsitiktinai radau, man labai liūdna pasidarė. Ar čia lėšų trūkumas ( bet giliau pasikuitus, radau, kad ES finansuojama) , ar ... nesakysiu kas.
Aš gi praktiškai tokiuose buvau, tik dar ilgesni ir ne tam mieste. Toks pinigų plovimas
Atvirutėms daryti skirta savaitė, o ta atvirutė, tai ant perlenkto popieriaus našlaitė džiovinta užklijuota... Tai ten man net ir norint toliau pažengti nepavyko...
net nezinau, ar cia dar floristika bet kadangi cia ideju klausiau -tai ir rezultata gal parodysiu cia kaip visada -i darzeli paprase padaryt nuo grupes kazka velykinio pati labai norejau gyvu gelyciu i kiausinius, bet... visa sitai turi atstovet geros bukles nuo siandien iki atvelykio...tai ideja gyvu geliu 'palaidojau' si syki
Bonda, labai grazu
Sveikos, retai galiu sau leisti ilysti cia pasiskaityti, bet kai galiu - smagu kad yra tokia tema, o kol manes nebuvo ir nauja tema susikuret ir priraset jau kiek :)Tulpes as irgi isbandinejau si pavasari, tai vienos silumoj placiai prasiskleide, o kitas vyras parnese is prekybos centro dovanu, tai stovejo graziausiai suskleistu ziedu kol apdziuvo, cia gal yra spec. rusys?... Beje girdejau tarybiniais laikais tulpems tokius gobtuvelius padarydavo ir uzmaudavo, kad neprasiskleistu ziedas, bet nuimti atsakingiausia momenta vistiek reikia, kazi kaip tada...
Bonda labai silta ir grazi tavo kompozicija
Bonda labai silta ir grazi tavo kompozicija
o kaip Velyku zole -per kiek laiko sudygsta??? ar pipirne teks set
kaip paprasta, be tkaip man grazu..pavasariska
ir sitas nerealiai patiko
Papildyta:
kai ieskojau velykiniu ideju, tai aptikau -taip juokiaus kaip tik i tema, kad tulpes neissiskleistu
Papildyta:
kai ieskojau velykiniu ideju, tai aptikau -taip juokiaus kaip tik i tema, kad tulpes neissiskleistu
QUOTE(bonda @ 2011 04 11, 16:39)
net nezinau, ar cia dar floristika bet kadangi cia ideju klausiau -tai ir rezultata gal parodysiu cia kaip visada -i darzeli paprase padaryt nuo grupes kazka velykinio
Labai grazu
Ir karkasa toks originalus
QUOTE(bonda @ 2011 04 12, 12:33)
o kaip Velyku zole -per kiek laiko sudygsta??? ar pipirne teks set
Papildyta:
Papildyta:
Velyku zole dygsta apie 2 savaites. Tad pats laikas jau ir set.
Jei karstais sudygtu anksciau ir pasidarytu istysusi tai galima nukirpt tuomet ji ne i ilgi auga, o tvirteje, ne tokia glezna pasidaro.
As savaitgali jau i kiausinukus pasisodinau, tik dabar galvoju, kad baltuose geriau atrodo, nei ruduose
Mano Velyku zole jau paaugusi, norejau isbandyti tad pasejau tarp tulpiu i vazona, bet tikrai dabar istyso, tokia glezna... negrazi... is tikruju jeigu i lukstus seti geriau manau zelmenys butu, jie tvirtesni ir graziau atrodo, o dygsta tikriausiai panasiai, jeigu padaiginti tai isvis greitai ileidzia sakneles ir uzauga per kokias 4d.
Tikrai graziu sventisku pavyzdziu suradote , aciu kad pasidalinat
Tikrai graziu sventisku pavyzdziu suradote , aciu kad pasidalinat