Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(šeštoji tema)

QUOTE(berta75 @ 2011 04 07, 12:23)
Parasiau i AZ  mirksiukas.gif

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2011 04 07, 09:12)
Parasiau i AZ mirksiukas.gif
Kodel neisidejai avataro? Toks jausmas,kad be veido blush2.gif  mirksiukas.gif

Na, jei mane geriau prisiminsit, tuoj įdėsiu kokį snukutį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepiuke @ 2011 04 07, 13:51)
Na, jei mane geriau prisiminsit, tuoj įdėsiu kokį snukutį  lotuliukas.gif

Tai ir taip atsimenam mirksiukas.gif bet va maloniau bendraut mirksiukas.gif wub.gif kai su veidu esi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2011 04 07, 12:54)
Tai ir taip atsimenam mirksiukas.gif bet va maloniau bendraut mirksiukas.gif  wub.gif kai su veidu esi mirksiukas.gif

Tai kad visų veidai čia truputį su kaukėm biggrin.gif Na, kaip jums mano naujas veidas? Visai nieko būtų tokie plaukai, tik kad vyras išvytų iš namų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepiuke: 07 balandžio 2011 - 13:13
QUOTE(Pepiuke @ 2011 04 07, 14:11)
Tai kad visų veidai čia truputį su kaukėm  biggrin.gif Na, kaip jums mano naujas veidas? Visai nieko būtų tokie plaukai, tik kad vyras išvytų iš namų  lotuliukas.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif kitas reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu klausimą merginos: būna svogūninės gėles, su gumbeliu,stiebu ir žiedu, jei aš išsikasčiau narcizų, jie man pražystų iki velykų? ar čia kažkaip ypatingai reik juos pražydint ar vandenį,nors gal svogūnėlis supus? g.gif
Atsakyti
O cia kaip jau narzizai su žiedais, jau nikeda dar nemaciau. Jai yra žiedas neissiskleidės, as su svaogūnu pasodinčiau i zeme, manau taip geriau butu, nes vandeni irgi gali buti, bet gali puti iki velyku gali suputi...
Atsakyti
QUOTE(gintare0704 @ 2011 04 08, 11:40)
O cia kaip jau narzizai su žiedais, jau nikeda dar nemaciau. Jai yra žiedas neissiskleidės, as su svaogūnu pasodinčiau i zeme, manau taip geriau butu, nes vandeni irgi gali buti, bet gali puti iki velyku gali suputi...

Nea, narcizai dar be žiedų, iki velykų lauke neaišku ar pražys, o kambary gal greičiau, noriu pasidaryti puokstele: stikline permatoma vaza, su medžių šakom ir narcizais su svoguneliais. Ar jau ilgai nestovės, tokie narcizai? Tikiuos gerai paiškinau, ko noriu blush2.gif
Atsakyti
Nemanau, jai tik dar svogunėliai dar be jokio žiestebio. Reikejo pries koki menesi namo nesti ir i vazona sodinti, o velykoms tai nemanau tik 2 savaites liko, na gali pabandyti
Atsakyti
Sveikos,

O as turiu praktini klausima. Siandien parsinesiau i namus tulpes ir jos jau po keliu valandu issiskleide ir nulinko. Tad manu ilgai jos manes nedziugins blush2.gif
Taigi, ka reikia daryti, kad taip nenutiktu.
Nesuprantu, juk parduotuveje jos stovi nenupeipusios ir pasitempusios smile.gif
P.s. i vandeni dejau chemijos, bet nepadejo.
Taigi gal kuri galetumete parasyti instrukcija, kaip su tulpemis reiketu teisingai elgtis biggrin.gif .
Atsakyti
Aš tai žinau tik tiek, kad tulpės neišsiskleidžia, kai šalta ir tamsu. Jei stovi prie lango, nori nenori jos kreipiasi į šviesos pusę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 09 balandžio 2011 - 10:26
Merginos,gal esama čia iš Panevėžio miesto jūsų? ax.gif
Atsakyti