Aš noriu tų saldainių
Sveikos
savo informacijai, merginos, uždėjot autorines teises
GAGA, o kur tiksliau yra tavo parduotuvėlė? Savaitgalį važiuosim į marijampolę, anytą gimtadienio proga sveikint, reiks gėlyčių pirkt
GAGA, o kur tiksliau yra tavo parduotuvėlė? Savaitgalį važiuosim į marijampolę, anytą gimtadienio proga sveikint, reiks gėlyčių pirkt
QUOTE(Pepiuke @ 2011 04 06, 14:45)
Kokiai informacijai?
na info dalinates ne su visomis, neuždėjau kabučių ant "autorines teises"
QUOTE(berta75 @ 2011 04 02, 23:04)
man tai idomu kaip padaro tuos tokius krepselius su gvaizdikais gal kuri zino?
QUOTE(Pepiuke @ 2011 04 06, 21:26)
na info dalinates ne su visomis, neuždėjau kabučių ant "autorines teises"
Na,mielai dalinames su tom,kurios cia bendrauja ,o jeigu zmogus paraso i AZ,papraso ka nors atsiust,o as ji pirma karta matau,tai tikrai nesiruosiu niekuo dalintis Galu gale,kursai seminarai,zurnalai ir t.t. kainuoja nemazus pinigus,kad galetum viska isdalint
Parasyk man i AZ , kokios info tau reikia? Man regis siunciau tau kazka?
QUOTE(berta75 @ 2011 04 07, 08:14)
Na,mielai dalinames su tom,kurios cia bendrauja ,o jeigu zmogus paraso i AZ,papraso ka nors atsiust,o as ji pirma karta matau,tai tikrai nesiruosiu niekuo dalintis Galu gale,kursai seminarai,zurnalai ir t.t. kainuoja nemazus pinigus,kad galetum viska isdalint
ačiū, tikrai siuntei anksčiau info. mane dabar apėmęs visiškas kūrybinis štilis, nei noro yra, nei laiko, dabar labiau aplink namą kapstytis norisi, nes visur tik kalnai žemių
QUOTE(Pepiuke @ 2011 04 07, 09:36)
ačiū, tikrai siuntei anksčiau info. mane dabar apėmęs visiškas kūrybinis štilis, nei noro yra, nei laiko, dabar labiau aplink namą kapstytis norisi, nes visur tik kalnai žemių
O albumuko rakta turi?
QUOTE(berta75 @ 2011 04 07, 08:49)
O albumuko rakta turi?
Nea, neturiu, bet jei duotum būtų labai gerai, ačiū. Nors pasidalint nelabai kuo turiu, nes tik mėgėja esu, bet jei koki žurnalą nusipirksiu būtinai įdėsiu
QUOTE(Pepiuke @ 2011 04 07, 09:53)
Nea, neturiu, bet jei duotum būtų labai gerai, ačiū. Nors pasidalint nelabai kuo turiu, nes tik mėgėja esu, bet jei koki žurnalą nusipirksiu būtinai įdėsiu
Parasiau i AZ
Kodel neisidejai avataro? Toks jausmas,kad be veido
Laba diena,
Gal kas pasakytu, kur Vilniuje galima nusipirkti "floral tape" - juosteles apvynioti geliu/puoksteliu koteliams, kuri turetu buti siek tiek lipni.
ir smeigtuku gelytei prisegti
Aciu
Gal kas pasakytu, kur Vilniuje galima nusipirkti "floral tape" - juosteles apvynioti geliu/puoksteliu koteliams, kuri turetu buti siek tiek lipni.
Aciu
QUOTE(dimming @ 2011 04 07, 11:33)
Laba diena,
Aciu
Aciu
Parasiau i AZ