Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(šeštoji tema)

Aš noriu tų saldainių doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

savo informacijai, merginos, uždėjot autorines teises biggrin.gif

GAGA, o kur tiksliau yra tavo parduotuvėlė? Savaitgalį važiuosim į marijampolę, anytą gimtadienio proga sveikint, reiks gėlyčių pirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepiuke @ 2011 04 06, 14:45)

savo informacijai, merginos, uždėjot autorines teises  biggrin.gif

Kokiai informacijai? blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
na info dalinates ne su visomis, neuždėjau kabučių ant "autorines teises" blush2.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2011 04 02, 23:04)
user posted image

user posted image

Darbai ne mano

man tai idomu kaip padaro tuos tokius krepselius su gvaizdikais g.gif gal kuri zino? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepiuke @ 2011 04 06, 21:26)
na info dalinates ne su visomis, neuždėjau kabučių ant "autorines teises"  blush2.gif  blush2.gif  biggrin.gif

Na,mielai dalinames su tom,kurios cia bendrauja mirksiukas.gif ,o jeigu zmogus paraso i AZ,papraso ka nors atsiust,o as ji pirma karta matau,tai tikrai nesiruosiu niekuo dalintis schmoll.gif Galu gale,kursai seminarai,zurnalai ir t.t. kainuoja nemazus pinigus,kad galetum viska isdalint mirksiukas.gif
Parasyk man i AZ , kokios info tau reikia? Man regis siunciau tau kazka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2011 04 07, 08:14)
Na,mielai dalinames su tom,kurios cia bendrauja mirksiukas.gif ,o jeigu zmogus paraso i AZ,papraso ka nors atsiust,o as ji pirma karta matau,tai tikrai nesiruosiu niekuo dalintis schmoll.gif Galu gale,kursai seminarai,zurnalai ir t.t. kainuoja nemazus pinigus,kad galetum viska isdalint mirksiukas.gif
Parasyk man i AZ , kokios info tau reikia? Man regis siunciau tau kazka? g.gif

ačiū, tikrai siuntei anksčiau info. mane dabar apėmęs visiškas kūrybinis štilis, nei noro yra, nei laiko, dabar labiau aplink namą kapstytis norisi, nes visur tik kalnai žemių doh.gif
Atsakyti

QUOTE(Pepiuke @ 2011 04 07, 09:36)
ačiū, tikrai siuntei anksčiau info. mane dabar apėmęs visiškas kūrybinis štilis, nei noro yra, nei laiko, dabar labiau aplink namą kapstytis norisi, nes visur tik kalnai žemių  doh.gif

O albumuko rakta turi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2011 04 07, 08:49)
O albumuko rakta turi? blush2.gif

Nea, neturiu, bet jei duotum būtų labai gerai, ačiū. 4u.gif Nors pasidalint nelabai kuo turiu, nes tik mėgėja esu, bet jei koki žurnalą nusipirksiu būtinai įdėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepiuke @ 2011 04 07, 09:53)
Nea, neturiu, bet jei duotum būtų labai gerai, ačiū. 4u.gif  Nors pasidalint nelabai kuo turiu, nes tik mėgėja esu, bet jei koki žurnalą nusipirksiu būtinai įdėsiu  smile.gif

Parasiau i AZ mirksiukas.gif
Kodel neisidejai avataro? Toks jausmas,kad be veido blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

Gal kas pasakytu, kur Vilniuje galima nusipirkti "floral tape" - juosteles apvynioti geliu/puoksteliu koteliams, kuri turetu buti siek tiek lipni.

ir smeigtuku gelytei prisegti

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2011 04 07, 11:33)
Laba diena,

Gal kas pasakytu, kur Vilniuje galima nusipirkti "floral tape" - juosteles apvynioti geliu/puoksteliu koteliams, kuri turetu buti siek tiek lipni.

ir smeigtuku gelytei prisegti

Aciu smile.gif

Parasiau i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti