Floristikos ir sodo parodos Europoje 2011 01-05 - radau viename puslapyje..
21.01.-
30.01.2011
Internationale Grüne Woche Berlin - International Green Week Berlin - Exhibition for the Food Industry, Agriculture and Horticulture
Berlin (Germany)
25.01.-
28.01.2011
IPM Essen - International trade fair for plants, technical equipment, floristry, sales promotion
Essen (Germany)
01.02.-
03.02.2011
Kiev AgriHort - International Agriculture and Horticulture Exhibition
Kiev (Ukraine)
15.02.-
17.02.2011
SALON du VEGETAL - Plants Exhibition
Angers (France)
17.02.-
20.02.2011
GiardinaKARLSRUHE - Garden and Lifestyle
Karlsruhe (Germany)
25.02.-
27.02.2011
Gardenia - Garden Trade Fair
Poznan (Poland)
01.03.-
04.03.2011
Garden Tool - International Exhibition for Garden Tools and Equipment
Moscow (Russia)
16.03.-
20.03.2011
GiardinaZÜRICH - Garden & Lifestyle
Zurich (Switzerland)
16.03.-
22.03.2011
GARTEN MÜNCHEN - Exhibition for Garden Culture and Plants
Munich (Germany)
18.03.-
20.03.2011
FLORA Garden & Flower Show - Specialized International Fair of Gardening, Floristry and Landscape Architecture
Celje (Slovenia)
07.04.-
10.04.2011
SPRING GARDEN - Garden Exhibition
Helsinki (Finland)
08.04.-
10.04.2011
Hagemessen - Garden
Oslo (Norway)
12.04.-
14.04.2011
Flowers & HorTech Ukraine - International Exh. for Flower Business, Horticulture, Nurseries, Landscape Design and Floristry
Kiev (Ukraine)
14.04.-
17.04.2011
Dresdner Ostern - Garden, Pet and Handicraft Fair with International Orchid-Exhibition
Dresden (Germany)
14.04.-
17.04.2011
GARTEN - outdoor ambiente
Stuttgart (Germany)
14.04.-
17.04.2011
GARDENIA - International Sale Exhibition for Gardening, Hobby-gardeners, Bonsai and Flower Friends
Nitra (Slovakia)
15.04.-
17.04.2011
OGROD I TY - Garden Fair
Kielce (Poland)
16.04.-
17.04.2011
OGRÓD - GARDEN - Horticulture and Agriculture Fair
Szczecin (Poland)
21.04.-
24.04.2011
St. Petersburg Festival of Flowers and Landscape Design
St. Petersburg (Russia)
22.04.-
01.05.2011
EUROFLORA - Internationale Ausstellung für Blumen und Zierpflanzen
Genova (Italy)
28.04.-
01.05.2011
FLORA OLOMOUC - Spring - International Horticultural Exhibition and Fair
Olomouc (Czech Republic)
29.04.-
08.05.2011
JARDIN ET PISCINE - Garden and Swimming Pool Exhibition
Paris (France)
April 2011
Flowerex - International Spring Exhibition for Florist Shops, Goods and Equipment for Flower and Gardening Centers
Moscow (Russia)
05.05.-
08.05.2011
FLORA BRATISLAVA - International Flower Fair
Bratislava (Slovakia)
May 2011
COTTAGE.GARDEN.SUMMER ACTIVITIES - International Exhibition of Landscaping and Garden Design
Riga (Latvia)
Floristikos ir sodų parodos Anglijoje
08 April - 10 April 2011 ,
RHS Flower Show
Cardiff
08 April - 10 April 2011,
East of England Garden Show
United Kingdom, Peterborough, East of England Showground
14 April - 17 April 2011,
Harrogate Spring Flower Show
Harrogate, The Yorkshire Event Centre
22 April - 25 April 2011,
Suffolk Spring Garden Show
United Kingdom, Suffolk, Suffolk Showground
30 April - 02 May 2011,
Milton Keynes Garden Show
Milton Keynes
06 May - 08 May 2011,
Norfolk Spring Garden Show
United Kingdom, Norfolk, Norfolk Showground
12 May - 15 May 2011,
The Malvern Spring Gardening Show
Malvern, Three Counties Showground
13 May - 15 May 2011,
Essex Garden Show
United Kingdom, Brentwood, Brentwood Centre
18 May - 19 May 2011,
Grassland & Muck
Coventry, Stoneleigh Park
24 May - 28 May 2011,
RHS Chelsea Flower Show
London
28 May - 30 May 2011,
Wrest Park Garden Show
Silsoe
8 - 10 April 2011
RHS Show Cardiff
24 - 28 May 2011
RHS Chelsea Flower Show
5 - 10 July 2011
Hampton Court Palace Flower Show
20 - 24 July 2011
RHS Show Tatton Park
2011 May 12 - 15
The Malvern Spring Gardening Show
2011 June 15 - 19
BBC Gardeners' World Live
QUOTE(neriiinga @ 2011 04 01, 12:35)
Oho saunuole, sitiek parodu radai Reiks Osle apsilankyti parodoje.
Gaga, Kaip tau sekasi? ar perka gelytes?
Tikrai saunuole . Nemazai padirbejot!
QUOTE(kaleda @ 2011 03 31, 15:24)
Nemoku daryti saldainių medelio, negaliu pasakyt ant ko merginos jį daro. Mačiau, kad rankdarbių temoje yra tokia potemė, gal ten pažiūrinėkit, jei čia niekas neatsakys. O putplasčio plokščių yra įvairaus storio, bet pjauti iš jo rutulį nėra labai patogu. Žinau, kad tokių rutulių yra pirkt.
kaleda, pas mane veza tuos putplascio rutulius...po 2 Lt, jei ka - suktelk, kaip nors permesiu gal.
beje, merginos, kuri ten minejot...ale nickas naujas, ale nieko pacios nerodot ir todel nieko negausit ir t.t. tai beveik ir pritarciau - as cia uzeinu daznai, paskaitau, pasiziuriu, bet kad nieko neturiu ko pasakyt, tai ir nekalbu....savo darbu didziosios dalies nefotkinu (nu kokiu 99 proc. ), tai neturiu ir ko parodyt..... nes kai padarai, dedi i prekyba ir parduodi...nelabai yra laiko su fotiku lakstyt, o be to - dazniausiai pamirstu (laiko gal dar ir rastum), taip kad labai jau nepykit, kad mes cia tik sposkojam ir mokomes is kitu merginu darbeliu, tai savanaudiska, bet jei kam reik pagalbos, kuria galiu pasidalinti, tai visada mielai prasom
Ermute, tai mes tave juk pažystam, tai tau ir nebuvo taikyta ta pastaba
GAGA, smagiai darbuojies
Aš šiandien su vašku "laisčiaus", bet esu nusiminus - nepavyko. Kažko nesuprantu arba - koks ten vaškas, parafinas iš lydytų žvakių - gal jis kaltas ("blogam šokėjui ... ).
GAGA, smagiai darbuojies
Aš šiandien su vašku "laisčiaus", bet esu nusiminus - nepavyko. Kažko nesuprantu arba - koks ten vaškas, parafinas iš lydytų žvakių - gal jis kaltas ("blogam šokėjui ... ).
GAGA, kvadratukas tavo super, tik kaip pasakytu mano kaimo bobutes "stonckeles truksta" (t.y. kaspinelio ), beje, ant ko ji darei ir kokia kaina pas tave tokio dalyko? Nes ziurint is mano varpines, labai daug zalumos, kuri sukelia kaina labai ir gali gasdinti klientus...o kas link tu tavo...kaip ten jie, kur bobutes nusivilia, nes neturi...as kaip suprantu - kalbejai apie gedulo krepselius, tai jie patys pinigai, neverta ju atsisakyt...ju tau pinigeliu reikia.... o bobuciu nuomone pakeisti sunku....turek ir tai, ko geidzia tavo sirdis, tai kas tau grazu, bet tureti to, ko nori bobutes, reikia.....atejusios karta ir negavusios to kasiko, ateis antra karta, jei vel neturesi- galas, daugiau jos nebeateis, o nueis pas tavo kaiminka, kuri turi tuos kasikus ir ten paliks savo pinigelius.... Aij, ne man tave mokyti, man paciai dar oj kiek mokytis reik..... Bet kol as tai supratau
Papildyta:
parafina perku tokiom kaladem, jis nera labai brangus, buna 2 berods kategoriju, "Jakelio zavkes" juom prekiauja, tai gerai viskas gaunasi....o is lydytu zvakiu, kurios tipi nurasytos, t.y. suluzios , aptrupejusios ir t.t. irgi dirbu, bet su tokiu daugiau puokstes komponuoju ar kazka panasaus, o parafininiams indams gaminti reik to tikrojo parafino, kai nori kad graziau gautusi...uz ta viena luita apie 30 litu berods mokejau, nepamenu....
Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2011 04 01, 21:19)
Ermute, tai mes tave juk pažystam, tai tau ir nebuvo taikyta ta pastaba
GAGA, smagiai darbuojies
GAGA, smagiai darbuojies
parafina perku tokiom kaladem, jis nera labai brangus, buna 2 berods kategoriju, "Jakelio zavkes" juom prekiauja, tai gerai viskas gaunasi....o is lydytu zvakiu, kurios tipi nurasytos, t.y. suluzios , aptrupejusios ir t.t. irgi dirbu, bet su tokiu daugiau puokstes komponuoju ar kazka panasaus, o parafininiams indams gaminti reik to tikrojo parafino, kai nori kad graziau gautusi...uz ta viena luita apie 30 litu berods mokejau, nepamenu....
Labas rytelis, žiūriu pas GAGĄ darbeliai jau "verda" Tik skaitydama nelabai supratau apie kokio kampelio tuštumą kalbėjai (vainiko????), tokiu atveju gal būčiau dar vieną eilę tų raudonų ar rožinių gėlių įdėjusi (nelabai įmatau spalvą
Papasakok apie klientus, kokie jie, ką renkasi? Smalsu...
KALĖDA, bandžiau Tau el. paštu siųsti šį tą, bet man atmetė laišką, gal adresiuką pakeitei?
KALĖDA, bandžiau Tau el. paštu siųsti šį tą, bet man atmetė laišką, gal adresiuką pakeitei?
Labas rytas,
nekeičiau. Atsiųsiu tau kitą.
nekeičiau. Atsiųsiu tau kitą.
QUOTE(neriiinga @ 2011 04 01, 10:35)
Oho saunuole, sitiek parodu radai Reiks Osle apsilankyti parodoje.
Ačiū gerai,perka
Sveikos
Papildyta:
QUOTE(ermute @ 2011 04 01, 20:27)
GAGA, kvadratukas tavo super, tik kaip pasakytu mano kaimo bobutes "stonckeles truksta" (t.y. kaspinelio ), beje, ant ko ji darei ir kokia kaina pas tave tokio dalyko? Nes ziurint is mano varpines, labai daug zalumos, kuri sukelia kaina labai ir gali gasdinti klientus...o kas link tu tavo...kaip ten jie, kur bobutes nusivilia, nes neturi...as kaip suprantu - kalbejai apie gedulo krepselius, tai jie patys pinigai, neverta ju atsisakyt...ju tau pinigeliu reikia.... o bobuciu nuomone pakeisti sunku....turek ir tai, ko geidzia tavo sirdis, tai kas tau grazu, bet tureti to, ko nori bobutes, reikia.....atejusios karta ir negavusios to kasiko, ateis antra karta, jei vel neturesi- galas, daugiau jos nebeateis, o nueis pas tavo kaiminka, kuri turi tuos kasikus ir ten paliks savo pinigelius.... Aij, ne man tave mokyti, man paciai dar oj kiek mokytis reik..... Bet kol as tai supratau
Papildyta:
Papildyta:
jo ermute,kaspinėlio trūksta,bet čia tos savas užsakovas buvo ,tai jam netrūko,gaila,kad antros puokštės nepavyko nufotografuot...
kaip iš savų paėmiau 50lt.,bet jei svetimam tai kokia 80 lt,pats tas būtų Kaip dariau parašysiu į až ,jei dar kuriai iš SAVŲ įdomu tai per až.
o kašiukus darau ir iš tikrųjų labai jaučiasi ,tai ką iš jų gaunu,ech kaip sunku savus įsitikinimus paminti Tau tau labai naudingi man tavo ir kitų mergaičių patarima
O kaip bendrauji su Jakelio žvakėmis ,jie tau į vietą pristato,aš apie juos ir galvoju
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 04 02, 08:14)
Labas rytelis, žiūriu pas GAGĄ darbeliai jau "verda" Tik skaitydama nelabai supratau apie kokio kampelio tuštumą kalbėjai (vainiko????), tokiu atveju gal būčiau dar vieną eilę tų raudonų ar rožinių gėlių įdėjusi (nelabai įmatau spalvą
Ten kur kampai patys,palmės kur vaten man tuščia o dėl antros eilės tu teisi,kitą kartą kažką panašei jei darysiu tai ,taip ir padarysiu,ten chrizantemos
O klietų visokių turiu,geriausi vyrai ir pensininkai,neišrankūs ir žino ko nori,renkasi iš to kas yra tik ,kad juos išklausyti reikia apie ligas,anūkus ir t.t
O renkasi dažniausiai tulpes arba rožes
yra ir tik šiap ateinančių pasidairyti,lanai smagu,kai eidami pro šoną stabteli pasižiūrėti ko čia priraizgytą,matyt kažkas akį traukia
Papildyta:
QUOTE(berta75 @ 2011 04 02, 21:04)
O kiaušiniai kažin iš ko