Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(šeštoji tema)

QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 03 29, 16:27)
Aš irgi norėčiau apie glameliją info smile.gif Mūsų albumėlyje padariau - albumą, kur galit viską atleikamo dėti, jei manot, kad jį reiktų pakoreguoti - prašom, pataisykit...

Neatidaro albumelio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 03 29, 16:27)

Aš irgi norėčiau apie glameliją info smile.gif

Įsivaizdavau, ka dtau siunčiau, parašyk į až emailą, nes ten skanuota
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 29, 15:28)
Dar pasakysiu vieną subtilybę, kuri mane nervina SM. Kai pasakiau, kad turiu info apie glamelijos darymą ir ji yra asmeninė mokytojos suruošta, todėl jos platinti ir viešai sklebti ne bus etiška. Vi dėl to, ji gauna pinigus  už tai. Neveltui internete šita tema beveik nieko nėra.  Pasidalinau su šios temos merginomis, nes bendraujame ir keičiamės informacija įvairia. Tai ką jūs galvojat? Po šiai dienai vis ateina a.ž stiliumi: "Atsisiųsk ir man, ačiūūūkas"  bigsmile.gif vienu momentu užsiutusi buvau, nes kiek galima, nauji nikai, nei girdėti nei matyti.
Rašau viešai, kad informacija nesidalinu su nei matytais nei girdėtais žmonėmis, ateikit į temą, pasirodykit ką veikiat  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Ne tau vienai taip paraso doh.gif lotuliukas.gif tokiu zinuciu gaunu ir as mirksiukas.gif Bet neatsakau visai nieko blush2.gif ,kadangi uzkniso doh.gif

QUOTE(kaleda @ 2011 03 29, 15:45)
Va ir aš tą patį manau. Turiu kuo pasidalinti, bet bet kam nenoriu.  Todėl reikia galvoti apie kažkokią sistemą.

g.gif Gera mintisapie ta sistema bigsmile.gif tik va nesumastau kaip ir kas? g.gif g.gif

QUOTE(Forget @ 2011 03 29, 15:53)
Aš tai daugiausia turiu rafijos, įvairių spalvų, išsivežt, kur važiuoju neišsivešiu, o gulėt palikt, tai gaila.  Ir dar džiovintų augalų  biggrin.gif

O ka as praleidau-kur isvyksti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2011 03 29, 18:39)
Neatidaro albumelio verysad.gif

Keista.... iš viso neatidaro?
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 03 29, 22:04)
Keista.... iš viso neatidaro?

Jau atsidaro lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 29 kovo 2011 - 21:22
Labai norėčiau į šitą šventę - http://www.bilietupa...rovider=delfilt , sako būna nepaprastai gražu... Tik gaila, kad nepavyks, nes tą dieną bus dukrytės krikštynos ir pirmas gimtadienis...

Gal kuri dalyvausit?
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 03 31, 13:59)
Labai norėčiau į šitą šventę - http://www.bilietupa...rovider=delfilt , sako būna nepaprastai gražu... Tik gaila, kad nepavyks, nes tą dieną bus dukrytės krikštynos ir pirmas gimtadienis...

Gal kuri dalyvausit?

Nebuvau, bet pernai tėti smano dalyvavo, sakė nepaprasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 03 31, 11:59)

Gal kuri dalyvausit?

Mano gimines vaziuoja i sita svente kiekvienais metais, labaig daug sutraukia si svente zmoniu. Vadinasi ne veltui smile.gif
Atsakyti
sveiki norėjau paklausti apie saldainiu medi. Senuose forumuose skaiciau bet liko labai daug neaiskumu. sako kad vainika daro is putoplasto , o kaip is jo padaryt ta burbula? ten gi tokie lakstai, kaip sulipdot juoss?
Papildyta:
QUOTE(neriiinga @ 2011 03 31, 14:15)
Mano gimines vaziuoja i sita svente kiekvienais metais, labaig daug sutraukia si svente zmoniu. Vadinasi ne veltui smile.gif

Aš butinai vyksiu, man nelabai toli. Seip niekada nebuvau tik girdėjau
Atsakyti
Nemoku daryti saldainių medelio, negaliu pasakyt ant ko merginos jį daro. Mačiau, kad rankdarbių temoje yra tokia potemė, gal ten pažiūrinėkit, jei čia niekas neatsakys. O putplasčio plokščių yra įvairaus storio, bet pjauti iš jo rutulį nėra labai patogu. Žinau, kad tokių rutulių yra pirkt.
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2011 03 31, 13:24)
Nemoku daryti saldainių medelio, negaliu pasakyt ant ko merginos jį daro. Mačiau, kad rankdarbių temoje yra tokia potemė, gal ten pažiūrinėkit, jei čia niekas neatsakys. O putplasčio plokščių yra įvairaus storio, bet pjauti iš jo rutulį nėra labai patogu. Žinau, kad tokių rutulių yra pirkt.

Labas, dariau saldainiu medelius kelius. Tai as naudojau putplascio rutuliukus, kur juos pirkau nebepamenu, gal floristikos reikmenyse, ar siuvimo reikmenu parduotuveje. Karta neturejau rutuliuko, tai padariau ji is vielos ir apdejau, apklijavau plausu, jei liktu mazu tarpeliu, kad butu graziau.
Atsakyti
Aha man buvo neaisku del to apvalaus daikto . O visa kita kaip ir aisku, bandysiu ju ieskoti zinau tik kad lakstai buna o kad rutuliai taio nezinojau
Atsakyti