Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas(šeštoji tema)

QUOTE(kaleda @ 2011 03 28, 16:47)
Šaunuolė, Jurgita, kokią mintį sugeneravai.  thumbup.gif
O va aš, kadangi pusiau suvalkietė, dabar galvoju - o kaip man apsispręst ko man nebereik g.gif  lotuliukas.gif

Kas guli ilgiau nei metai lentynoj - matyt, dar tiek pat gulės biggrin.gif Vat ir atsakymas ko nereik... mirksiukas.gif

Savaitgalį sodyboj genėjom šakas - tai apkerpėjusių šakų iki valiai, gal kam reik lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Dar toks pastebėjimas iš SUPERMAMOS forumo platybių, kažkodėl Skelbimų lentoj, kur yra skyrelis rankdarbiai, kur yra tema "Ieškome, kas pagamintų. Susisteminta auksarankių paieška" - kažkodėl neradau nei vienos Floristikos temos atstovės... Sakyčiau savotiška neteisybė... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2011 03 28, 09:48)
Tie "svogūnai" man nerealūs wub.gif

man irgi jie krito i aki wub.gif thumbup.gif

o albumuko prisijungima gal kas galit duot? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 03 29, 10:55)
man irgi jie krito i aki wub.gif  thumbup.gif

o albumuko prisijungima gal kas galit duot? ax.gif  4u.gif

Parasiau i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
Nežinojau kur patupdyti galėčiau šiuos savo darbelius smile.gif Kadangi visur yra dirbtinu gelyciu tai nusprendziau prie floristikos smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laurityte @ 2011 03 29, 13:14)
Nežinojau kur patupdyti galėčiau šiuos savo darbelius smile.gif Kadangi visur yra dirbtinu gelyciu tai nusprendziau prie floristikos smile.gif

Aišku pas mus 4u.gif

Žinau, kad tokį stilių labai daug kas mėgsta ir labai perka, bet aš vertinti negaliu, nes ne mano skonio.

Laivas kruopščiai padarytas ir spalvos dera 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 29 kovo 2011 - 12:19
QUOTE(Forget @ 2011 03 29, 13:18)
Aišku pas mus  4u.gif

Žinau, kad tokį stilių labai daug kas mėgsta ir labai perka, bet aš vertinti negaliu, nes ne mano skonio.

Laivas kruopščiai padarytas ir spalvos dera  4u.gif

na laivas yra skirtas broliui 25-ojo gimtadienio proga smile.gif o ta knyga močiutei 80-mečiui smile.gif artėja balius, tai padariau siuos darbelius ir dabar jie stovi kampe uzkišti, kad niekas nepamatytu blush2.gif
Papildyta:
dar taures ta pacia progele padariau su swarowski kristaliukais rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Dar pasakysiu vieną subtilybę, kuri mane nervina SM. Kai pasakiau, kad turiu info apie glamelijos darymą ir ji yra asmeninė mokytojos suruošta, todėl jos platinti ir viešai sklebti ne bus etiška. Vi dėl to, ji gauna pinigus už tai. Neveltui internete šita tema beveik nieko nėra. Pasidalinau su šios temos merginomis, nes bendraujame ir keičiamės informacija įvairia. Tai ką jūs galvojat? Po šiai dienai vis ateina a.ž stiliumi: "Atsisiųsk ir man, ačiūūūkas" bigsmile.gif vienu momentu užsiutusi buvau, nes kiek galima, nauji nikai, nei girdėti nei matyti.
Rašau viešai, kad informacija nesidalinu su nei matytais nei girdėtais žmonėmis, ateikit į temą, pasirodykit ką veikiat 4u.gif

Taurės gražios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 29, 14:28)
Dar pasakysiu vieną subtilybę, kuri mane nervina SM. Kai pasakiau, kad turiu info apie glamelijos darymą ir ji yra asmeninė mokytojos suruošta, todėl jos platinti ir viešai sklebti ne bus etiška. Vi dėl to, ji gauna pinigus  už tai. Neveltui internete šita tema beveik nieko nėra.  Pasidalinau su šios temos merginomis, nes bendraujame ir keičiamės informacija įvairia. Tai ką jūs galvojat? Po šiai dienai vis ateina a.ž stiliumi: "Atsisiųsk ir man, ačiūūūkas"  bigsmile.gif vienu momentu užsiutusi buvau, nes kiek galima, nauji nikai, nei girdėti nei matyti.
Rašau viešai, kad informacija nesidalinu su nei matytais nei girdėtais žmonėmis, ateikit į temą, pasirodykit ką veikiat  4u.gif
Taurės gražios 4u.gif

Va ir aš tą patį manau. Turiu kuo pasidalinti, bet bet kam nenoriu. Todėl reikia galvoti apie kažkokią sistemą.
Radau ko turiu ryškiai per daug - plaušo - kai pirkau, dar nežinojau kur įsigyt mažų pakuočių, tai turiu kalną, o reikia saujos per metus. Reikės daryti reviziją savo priemonėse.
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2011 03 29, 15:45)
Va ir aš tą patį manau. Turiu kuo pasidalinti, bet bet kam nenoriu.  Todėl reikia galvoti apie kažkokią sistemą.

Aš galvojau viena esu tokia bjauri, bet kai sulaukiu tikrai įžūlokų žinučių, tai ką žinau unsure.gif

Aš tai daugiausia turiu rafijos, įvairių spalvų, išsivežt, kur važiuoju neišsivešiu, o gulėt palikt, tai gaila. Ir dar džiovintų augalų biggrin.gif

Ketvirtadienį užsiimsiu fotografavimu, nes nedirbsiu, tai dienos šviesą matysiu biggrin.gif
Atsakyti
Na gerai cia jus su tuo mainu turgeliu sugalvojot smile.gif
P.S. Gaga, matai kaip greit laikas prabego ir tu jau atsidarei savo krautuvele smile.gif Linkiu sekmes kuo didziausios!!! Tik ar as praleidau, ar dar neidejai foto krautuveles jau uzpildytos gelemis?
Atsakyti
Oi,mergaites,kokia jus cia gera ideja sugalvojot,del albumelio bigsmile.gif Noreciau ir as prisijungimo duomenu,man visada visko reikia,o sitam kaime,nieko gero nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2011 03 29, 15:45)
Va ir aš tą patį manau. Turiu kuo pasidalinti, bet bet kam nenoriu.  Todėl reikia galvoti apie kažkokią sistemą.

Visiškai sutinku, manau, kad pirmiausia reikėtų prisistatyti, pademonstruoti savo darbus, dalyvauti šitos temos "gyvenime"...

Aš irgi norėčiau apie glameliją info smile.gif

Turiu tai, ką radau Meisterio ir Margaritos žurnale nuskanavus, bandžiau dėti čia, bet nesigauna - jei norit kuri atsiųsiu asmeniškai, tik parašykit kam ir kur siųst smile.gif

Mūsų albumėlyje padariau - albumą, kur galit viską atleikamo dėti, jei manot, kad jį reiktų pakoreguoti - prašom, pataisykit...

Atsakyti