Įkraunama...
Įkraunama...

Dokumentai po santuokos

QUOTE(egliosha @ 2010 07 27, 22:36)
pas mus darbdavys ne tik paso, bet ir diplomu, seminaru pazymejimu kopijas saugo g.gif

matai, is esmes gali nerodyt to liudijimo darbdaviui, tiesiog klausimas kaip Sodra reaguos g.gif o gal ten viskas pagal asmens koda eina biggrin.gif zodziu bandykit sleptis biggrin.gif

Sodrai, berods, nei salta nei silta nuo tavo pavardes. Svarbu asmens kodas bei soc. dradimo numeris. Bent jau man taip atrodo, juk specialiai niekas jokio pranesimo sodrai nesiunte, kad pasikeite pavarde... g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
pagelbekite susigaudyti Lietuvos istatymuose. Pries savaite istekejau. Gyvenu Vilniuje, esu registruota Klaipedoje. Ar man butina vaziuoti i Klaipeda darytis paso?
Atsakyti
http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=324119

5 str. 2 d. " Pilietis dėl asmens tapatybės kortelės išdavimo ar keitimo turi pats atvykti į įgaliotą instituciją pagal gyventojų registre įrašytą jo gyvenamąją vietą " 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mildutia88 @ 2010 07 31, 17:48)
Sveikos merginos,
pagelbekite susigaudyti Lietuvos istatymuose. Pries savaite istekejau. Gyvenu Vilniuje, esu registruota Klaipedoje. Ar man butina vaziuoti i Klaipeda darytis paso?

deklaruoti gyvenamaja vieta trunka 5 minutes wink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

tikrai nebūtina mirksiukas.gif užsiregistruokit į Naugarduko g. 100 iš anksto. nueisit, 15 min procedūros ir viskas, po mėnesio (gal net nepilno) pasas rankose mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal yra merginų, kurios artimiausiu metu sadarė ar sudarys santuoką su užsieniečiu?
Atsakyti
Sveikos merginos,

tikrai nebutina, gali pasa darytis kuriam nori mieste. pasakai, kad esi registruota klaipedoje, jie kazka ten patikrina ir padaro nauja pasa. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimą. O ar būtina ištekėjus keistis ir teises? Gal galima, kai jau nustos galiot, tada ir pasikeisti į naują pavardę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zabankstis @ 2010 08 11, 10:14)
Sveikos, turiu klausimą. O ar būtina ištekėjus keistis ir teises? Gal galima, kai jau nustos galiot, tada ir pasikeisti į naują pavardę?  ax.gif

As nekeiciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gulfos @ 2010 08 11, 00:01)
pasakai, kad esi registruota klaipedoje, jie kazka ten patikrina ir padaro nauja pasa. bigsmile.gif

nieko nereikia sakyti, viską ir taip mato smile.gif
Atsakyti
Sveikos
Turiu klausima per kiek padaro vairuotojo paz., savaite po vestuvu isvaziuoju i komandiruote i uzseni reikalingas vairuotojo paz., keisiu pavarde, darbovieteje pasake atsiusti naujo paso kopija ir vairuotojo paz., reikes keisti visus dokumentus, jie uzsako bilietus mazdaug pries 5 dienas iki isvykimo, ar as spesiu su dokumentais? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2010 08 13, 00:40)
Sveikos
Turiu klausima per kiek padaro vairuotojo paz., savaite po vestuvu isvaziuoju i komandiruote i uzseni reikalingas vairuotojo paz., keisiu pavarde, darbovieteje pasake atsiusti naujo paso kopija ir vairuotojo paz., reikes keisti visus dokumentus, jie uzsako bilietus mazdaug pries 5 dienas iki isvykimo, ar as spesiu su dokumentais? g.gif  4u.gif

Bent jau Vilniuje padaro per 4 darbo dienas. Skubos tvarkos (kaip pasa darantis) nera pas juos schmoll.gif
Atsakyti