Įkraunama...
Įkraunama...

Dokumentai po santuokos

Merginukes, turiu klausima, gal kuri gales patarti: noriu po vestuviu, kai turesiu savo vyro pavarde pasikeisti ir savo parasa. Ar tai imanoma ir kada geriausia tai daryti? Keiciant pasa ar kaip? Mano dabartiniame parase figuruoja mano esama pavarde, todel nenoriu istekejusi pasirasineti su sena pavarde, reikia naujo paraso, ka ir kaip daryti? Patarkit, dekoju wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 11 25, 18:01)
Merginukes, turiu klausima, gal kuri gales patarti: noriu po vestuviu, kai turesiu savo vyro pavarde pasikeisti ir savo parasa. Ar tai imanoma ir kada geriausia tai daryti? Keiciant pasa ar kaip? Mano dabartiniame parase figuruoja mano esama pavarde, todel nenoriu istekejusi pasirasineti su sena pavarde, reikia naujo paraso, ka ir kaip daryti? Patarkit, dekoju wink.gif

Kai keisi pasa, prasys pasirasyti parasu, kuris ir bus laikomas aktualiu. O iki to laiko, manau, pasirasynek senu parasu mirksiukas.gif as asmeniskai, pasilikau savo sena parasa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cziokoladine @ 2009 11 25, 17:25)
Kai keisi pasa, prasys pasirasyti parasu, kuris ir bus laikomas aktualiu. O iki to laiko, manau, pasirasynek senu parasu  mirksiukas.gif  as asmeniskai, pasilikau savo sena parasa  rolleyes.gif

Aciu uz greita atsakyma wink.gif O tai paskui kai pasidarysiu pasa su nauju parasu ir keisiu kitus dokumentus su parasu, pvz kaip teises ar banko korteles, nebus jokiu problemu jeigu jie pamatys, kad seni dokumentai su vienokiu parasu, o nauji su kitokiu?

Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 11 25, 17:28)
Aciu uz greita atsakyma wink.gif O tai paskui kai pasidarysiu pasa su nauju parasu ir keisiu kitus dokumentus su parasu, pvz kaip teises ar banko korteles, nebus jokiu problemu jeigu jie pamatys, kad seni dokumentai su vienokiu parasu, o nauji su kitokiu?

juk savaime aišku, kad pakeitus pavardę turi teisę keistis ir parašą wink.gif
Atsakyti
Jaučiu, kad gausiu nuo jūsų barti, kad kartojuosi - nepykit 4u.gif
Bet vis tiek nesuprantu, per kiek laiko reikia pasikeisti pasą ir ATK? Tiksliau, gal kas galit įmesti nuorodą, kur tas laikotarpis nurodytas teisiškai? Atsakymas "savaime aišku, kad kuo greičiau" manęs netenkina ax.gif
Nes man atrodo, kad kol nepasikeisiu asmens dokumentų, tol ir būsiu -ytė, nors pagal santuokos liudijimą turėčiau būti -ienė.
Esmė tame, kad dabar ėmiau abejoti, ar keistis į -ienę, ar pasilikti senąją pavardę. Dvigubos pavardės nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Inska @ 2010 03 13, 19:04)

Esmė tame, kad dabar ėmiau abejoti, ar keistis į -ienę, ar pasilikti senąją pavardę. Dvigubos pavardės nenoriu.

o kodel nenorit buti -iene? ax.gif
Papildyta:
Iskilo man toks klausimelis dabar 4u.gif jeigu as tarkim istekeciau 4 kurso pradzioj, tai reiktu man universitete viska pasikeist: pazymejima, studiju knygele? ir sarasuose jau mano naujoji pavarde tures buti ? ar teisingai as suprantu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 03 24, 10:44)
Iskilo man toks klausimelis dabar 4u.gif  jeigu as tarkim istekeciau 4 kurso pradzioj, tai reiktu man universitete viska pasikeist: pazymejima, studiju knygele? ir sarasuose jau    mano naujoji pavarde tures buti ? ar teisingai as suprantu? g.gif

Taip, teisingai. VU liepe keisti studento pazymejima. I dekanata nunesiau prasyma pakeisti duomenu bazeje pavarde, pridejau santuokos liudijimo kopija ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cziokoladine @ 2010 03 24, 12:04)
Taip, teisingai. VU liepe keisti studento pazymejima. I dekanata nunesiau prasyma pakeisti duomenu bazeje pavarde, pridejau santuokos liudijimo kopija ir viskas  smile.gif

Aisku,dekuj uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inska @ 2010 03 13, 19:04)
Nes man atrodo, kad kol nepasikeisiu asmens dokumentų, tol ir būsiu -ytė, nors pagal santuokos liudijimą turėčiau būti -ienė.
Esmė tame, kad dabar ėmiau abejoti, ar keistis į -ienę, ar pasilikti senąją pavardę. Dvigubos

Jei jau nenori buti -iene, tai ko gero, jei jau susituoket, reiktu eit i CMB, su prasymu palikt senaja pavarde. Nes pries vestuves reikia rimtai nuspresti, kokios pavardes nori.
Atsakyti
Sveikos,

Gal galite padėti, iškilo toks klausimėlis: ar susituokus bažnyčioje, o paskui važiuojant į metrikacijos skyrių, kur per dešimt dienų susitvarkyti dokumentus, reiktų iš anksto užsiregistruoti? ar galima neperspėjus atvykti?
Atsakyti
QUOTE(coco mademoiselle @ 2010 04 12, 21:28)
Sveikos,

Gal galite padėti, iškilo toks klausimėlis: ar susituokus bažnyčioje, o paskui važiuojant į metrikacijos skyrių, kur per dešimt dienų susitvarkyti dokumentus, reiktų iš anksto užsiregistruoti? ar galima neperspėjus atvykti?

Nereikia niekur registruotis, nueisit paprasta diena i CMB, yra ten kabinetas specialus ir uzregistruosit per 5 min smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 04 14, 12:52)
Nereikia niekur registruotis, nueisit paprasta diena i CMB, yra ten kabinetas specialus ir uzregistruosit per 5 min smile.gif

Ačiū už atsakymąsmile.gif smagu, kad vėliau procesas daug greičiau vyksta be papildomu registracijų ir laukimųsmile.gif
Atsakyti