O kaip jus kabinat vazonus-lovius? I balkono lauko puse ar i balkono vidaus puse? Kaip maziau lietus geles "ismusa" ? Ar lietaus atveju jokio skirtumo i kuria balkono puse (laukine ar vidine) "ziures" vazonas?
QUOTE(Zimzu @ 2011 03 18, 00:08)
O kaip jus kabinat vazonus-lovius? I balkono lauko puse ar i balkono vidaus puse? Kaip maziau lietus geles "ismusa" ? Ar lietaus atveju jokio skirtumo i kuria balkono puse (laukine ar vidine) "ziures" vazonas?
Aš kabinu į balkono lauko pusę
QUOTE(Zimzu @ 2011 03 17, 22:08)
į balkono pusę. todėl kad rizikuojate užmušti ką nors kabindama į lauko pusę.
QUOTE(Partizanė @ 2011 03 18, 00:16)
į balkono pusę. todėl kad rizikuojate užmušti ką nors kabindama į lauko pusę.
Aš gyvenu name, ir po balkonu niekas nevaikšto
Balkonas
QUOTE(jediara @ 2011 03 17, 23:29)
[Balkonas
peržiūrėjau visą galeriją. čia viskas vienam kieme? super o jau tulpių ir lelijų kolekcijos ir dar kardelių surinkta nemažai begalė visokio grožio. baltas pavydas, kai turi tik balkona
Įsivaizduoju, Jediara, jums iš savų namų niekur išvažiuot nesinori, tokia gėlių karalystė, kad ach, baltai užpavydėjau
o aš suku galvą, suku, suku ir niekaip...Balkonas irgi saulės vasarą kepinamas pirmoje dienos pusėje..Bet būna žiauriai karšta, net iki 40 C.
Augindavau lauko pusėj loveliuose pelargonijas, šiemet reikės darytis rimtesnes apsaugas, nes pernai taip ir buvo, kad loveliai nulakstė žemyn..bet nežinau, šiemet norisi ko kito...Kitokių gėlių gal...bet niekaip nesugalvoju ko...ypatingą drėgmę ir drėgną orą mėgstančios gėlės man netinka.. bakopos išgyveno iki birželio vidurio, panašiai tiek temptų ir patunijos, ir lobelijos, ir tos tunbergijos..
Plius man ir išvažiuot kur toliau vasaromis norisi...
Galvoju gal irgi šiemet tokį kuklesnį variantą rinktis, kaip dideliuose sendintuose vazonuose levandas sodint, kuklesniuose skardiniuose vazonėliuose kokius šabo gvazdikus gal..na toks pajūrio balkono vaizdelis būtų..nes ir balkono baldai būtų kaldinto metalo...kokios dar gėlės tiktų
Žodžiu, traukia ant permainų, bet jei nieko nesugalvosiu, matyt auginsiu kokias mėlynas ar geltonas pelergonijas - bent su spalvom pažaisiu..
o aš suku galvą, suku, suku ir niekaip...Balkonas irgi saulės vasarą kepinamas pirmoje dienos pusėje..Bet būna žiauriai karšta, net iki 40 C.
Augindavau lauko pusėj loveliuose pelargonijas, šiemet reikės darytis rimtesnes apsaugas, nes pernai taip ir buvo, kad loveliai nulakstė žemyn..bet nežinau, šiemet norisi ko kito...Kitokių gėlių gal...bet niekaip nesugalvoju ko...ypatingą drėgmę ir drėgną orą mėgstančios gėlės man netinka.. bakopos išgyveno iki birželio vidurio, panašiai tiek temptų ir patunijos, ir lobelijos, ir tos tunbergijos..
Galvoju gal irgi šiemet tokį kuklesnį variantą rinktis, kaip dideliuose sendintuose vazonuose levandas sodint, kuklesniuose skardiniuose vazonėliuose kokius šabo gvazdikus gal..na toks pajūrio balkono vaizdelis būtų..nes ir balkono baldai būtų kaldinto metalo...kokios dar gėlės tiktų
Žodžiu, traukia ant permainų, bet jei nieko nesugalvosiu, matyt auginsiu kokias mėlynas ar geltonas pelergonijas - bent su spalvom pažaisiu..
Ačiū, merginos Norisi max, o laiko min
Papildyta:
Kodėl šiemet nenorite pelargonijų, juk taip gražiai žydėjo Dėl lovelių nulakstymo, tai pati žinote, iš pavydo bet kokias gėles sunaikins Kiek žinau, tai juk pelargonijos yra vienos atspariausių gėlių sausrai
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2011 03 18, 10:36)
Į
Kodėl šiemet nenorite pelargonijų, juk taip gražiai žydėjo Dėl lovelių nulakstymo, tai pati žinote, iš pavydo bet kokias gėles sunaikins Kiek žinau, tai juk pelargonijos yra vienos atspariausių gėlių sausrai
jediara, kaip nuostabu likau sužavėta tavo augalais (einu dar kartą pažiūrėti)
klausimas: turiu trąšų tokių "kambarinėms gėlėms", kur parašyta, kad tinka ir balkoninėms.
Suminis azotas: 4,3; Fosforo pent. 3,7; Kalio o. 7,9.
Ar tinka su tokiu palaistyt pelargonijų daigelius, kad greičiau paaugtų lapija?
ar pirkt naujų trąšų?
ar šios trąšos bus tinkamos laistyt vėliau, kai žydės?
Suminis azotas: 4,3; Fosforo pent. 3,7; Kalio o. 7,9.
Ar tinka su tokiu palaistyt pelargonijų daigelius, kad greičiau paaugtų lapija?
ar pirkt naujų trąšų?
ar šios trąšos bus tinkamos laistyt vėliau, kai žydės?
as lovelius kabinu i lauko puse, nes kitaip perteklinis vanduo teketu man i balkona o ir siaip man grazu kad is lauko matosi zydintis balonas, geles svyra i lauko puse...
QUOTE(Violeta* @ 2011 03 18, 08:36)
Įsivaizduoju, Jediara, jums iš savų namų niekur išvažiuot nesinori, tokia gėlių karalystė, kad ach, baltai užpavydėjau
Aha, jei as tureciau nama, tai jauciu irgi visur butu neisbrendami gelynai.. Namie sitaip apsikrauti gelem neiseina, vyras jau taip burba, kad per mano kvietkus praejimo tuoj nebebus..
QUOTE(Neili @ 2011 03 18, 11:09)
jediara, kaip nuostabu likau sužavėta tavo augalais (einu dar kartą pažiūrėti)
Ačiū Jūs taip pat gausybę gėlių auginate