Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus VIII tema

QUOTE(amarrile @ 2011 07 08, 22:21)
Tai dabar aiskinkis-seklytes išsiimi ir pasiseji?

Tai vienmetė gėlė, bet aš jos nesėju... Jų sėklalizdžiai dažnai netikėtai prasprogsta, sėklutės išbyra, nėr ką rinkt, nespėju sugaudyt aš jų... Dauginu vegetatyviškai. Liepos mėnesį įšaknydinu keletą jaunų mažų atžalėlių, iki rudens jos dar paauga, sustiprėja. Tokias "paaugles" per žiemą laikau vėsiai, pusiau sausai.
Jei sėkmingai išsilaiko, pavasariop šiek tiek pageniu senas šakeles, kai išleidžia naujus ūgliukus, juos vėl nukerpu ir įšaknydinu. Taip turiu šviežią krūmelį.
Kartais kokia spalva neišsilaiko, tai nusiperku turguj naują krūmelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 09, 06:35)
Tai vienmetė gėlė, bet aš jos nesėju... Jų sėklalizdžiai dažnai netikėtai prasprogsta, sėklutės išbyra, nėr ką rinkt, nespėju sugaudyt aš jų... Dauginu vegetatyviškai. Liepos mėnesį įšaknydinu keletą jaunų mažų atžalėlių, iki rudens jos dar paauga, sustiprėja. Tokias "paaugles" per žiemą laikau vėsiai, pusiau sausai.
Jei sėkmingai išsilaiko, pavasariop šiek tiek pageniu senas šakeles, kai išleidžia naujus ūgliukus, juos vėl nukerpu ir įšaknydinu. Taip turiu šviežią krūmelį.
Kartais kokia spalva neišsilaiko, tai nusiperku turguj naują krūmelį smile.gif

aciuks.gif Bet kad turguj nieko panašaus geltono nemačiau mastau.gif Labai gražus kokteilis su intriga wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 07 09, 08:45)
aciuks.gif  Bet kad turguj nieko panašaus geltono nemačiau mastau.gif 

Važiuoju pirkt į Kauno Zanavykų, Aleksoto, geležinkelio stoties turgų, ten iki liepos mėnesio visokiausių "intrigų" pardavinėja.. smile.gif Šiuo metu dar irgi galima kokį užsilikusį grožį rast smile.gif
Atsakyti
Senukuose mačiau, tik ten nėra kam lygintis su Ex vazonėliu wub.gif
O kalibrachojų rinkinių miksų ir daugiau būna be jau rodyto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 09, 11:07)
Važiuoju pirkt į Kauno Zanavykų, Aleksoto, geležinkelio stoties turgų, ten iki liepos mėnesio visokiausių "intrigų" pardavinėja.. smile.gif Šiuo metu dar irgi galima kokį užsilikusį grožį rast smile.gif

drinks_cheers.gif Pernai ten ir pirkau ax.gif
Atsakyti
Mano virtuvės ir balono langai. Per vėlai padarė laikiklius loveliams, tai sukišau į juos kas po ranka papuolė. Kitais metais rimčiau pasipuošiu ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedriux0 @ 2011 07 10, 21:18)
Mano virtuvės ir balono langai. Per vėlai padarė laikiklius loveliams, tai sukišau į juos kas po ranka papuolė. Kitais metais rimčiau pasipuošiu ax.gif

Ir taip gražu good.gif Tai kaip atrodys pasipuošus? swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2011 07 10, 22:26)
Ir taip gražu  good.gif  Tai kaip atrodys pasipuošus?  swoon.gif

aciuks.gif Kitais metais pelaronijas komponuosiu su svyrančiu šlamučiu arba sidabrine dichondra (jau užsipirkau sėklų), užsiauginsiu normaliai pelargonijų iš daigelių. Dabar gi, tik prieš pora savaičių vazonus man įtaisė, nebuvau net pasiruošus nieko į juos šiemet sodinti doh.gif Tai susipirkau akcijinių gėlių, dar ką balkone turėjau- sukišau..
Atsakyti
QUOTE(giedriux0 @ 2011 07 10, 22:18)
. Kitais metais rimčiau pasipuošiu ax.gif

labai grazu ir taip po poros savaiciu kai augaleliai suveses isvis bus nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedriux0 @ 2011 07 10, 21:18)

nu bet kokie sustri laikikliai bigsmile.gif kas cia tokius sukomponavo? artodo amzini thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti