paskutiniam dvi bakopos ir po vieną baltą ir violetinę.
o surfinijos bakopos nesuvalgo? juk tu saknys kaip kelmas susivijes buna
beje tai kuo skiriasi petunijos nuo surfiniju?
QUOTE(anikita @ 2011 06 21, 05:30)
na vat man irgi įdomu, kuo. Per dvi temas klausiu ... Na pasakykit, kas nors
Surfinija yra isveista is Petunijos. Surfinijos pasizymi didesne ziedu gausa, atsparumu lietui, vejui, karsciui. TAip pat jos buna "ilgesnes". Nesu tikra, bet rodos, kad ne visos surfinijos gali subrandinti seklas.
Gal kokia spece mane papildys arba pataisys
QUOTE(Pieninė @ 2011 06 21, 11:11)
Surfinija yra isveista is Petunijos. Surfinijos pasizymi didesne ziedu gausa, atsparumu lietui, vejui, karsciui. TAip pat jos buna "ilgesnes". Nesu tikra, bet rodos, kad ne visos surfinijos gali subrandinti seklas.
Matau, jūs iš Kauno. Gal galėtumėte pasakyti kur galima surfinijų įsigyti? Aš ne vietinė, žinau tik kelis turgus... Būčiau dėkinga, už info
QUOTE(anikita @ 2011 06 21, 08:30)
o surfinijos bakopos nesuvalgo? juk tu saknys kaip kelmas susivijes buna
surfinijos svyra,pietunijos ne
QUOTE(inrisa @ 2011 06 21, 13:23)
surfinijos svyra,pietunijos ne
nu vat aš irgi norėjau šitaip labai paprastai. petunija - stati, sufinija - svyranti. ir vsio, kiek žinau
aš atradau šiemet man patinkančias gėlytes, kurias ir kitąmet bandysiu auginti, be pelargonijų.
tai:
svyranti našlaitė smulkiažiedė
tik realybėje mačiau tokią milžinišką klombą apžėlusios ir žemyn gerokai nusvirusios, atrodė įspūdingai
ir
portulaka
O tai jeigu as nusipirkau svyranciu petuniju,tai jos man nenusvirs,ar surfinijom persivadins nusvirusios? Man atrodo skirtumas ne tame. Yra svyranciu petuniju kaip ir kruminiu surfiniju. Petunijos brandina seklas,o surfinijos ne. todel pardavime yra petuniju seklos,o surfinijos tik daigeliais. Zodziu, Pienine viska parase
astisius, nuostabus balkonas
pas mane jis siemet labai kuklus, is toliau vaizdas...kadangi tik dabar neseniai persikelem, tai nebeturiu balkono, kaip pernai, bet terasa, tai nelabai buvo kada daug galvot ka sodint
dar nesauge pilnai, nes labai velai pasejau
pas mane jis siemet labai kuklus, is toliau vaizdas...kadangi tik dabar neseniai persikelem, tai nebeturiu balkono, kaip pernai, bet terasa, tai nelabai buvo kada daug galvot ka sodint
dar nesauge pilnai, nes labai velai pasejau
QUOTE(Partizanė @ 2011 06 21, 15:08)
svyranti našlaitė smulkiažiedė
tik realybėje mačiau tokią milžinišką klombą apžėlusios ir žemyn gerokai nusvirusios, atrodė įspūdingai
manosios tokio pat didumo žiedukais ir smulkumo krūmeliai - nesvyranti yra. Benary f. sėklos
kokios grazuoles naslaites