snieguole:), pasaka, o ne balkonas Jau jaučiu kaip gera atsisėst ten ramiai tarp gėlių, paskaityti knygą kavą begurkšnojant ....
Snieguolė , ko gero, kaimynė pilaitiškė Gražus balkonas ir gražūs augalai.
ačiū labai, nuimsiu šilauogių derlių ir išvešiu į kaimą, kitais metais gal kokią raganę reiks sodinti.
vyno taurę išgert žvakių šviesoje vėlai vakare.
kaip aš čia dabar taip išsidaviau
QUOTE(srauni_upe @ 2011 06 16, 21:16)
snieguole:), pasaka, o ne balkonas Jau jaučiu kaip gera atsisėst ten ramiai tarp gėlių, paskaityti knygą kavą begurkšnojant ....
vyno taurę išgert žvakių šviesoje vėlai vakare.
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 16, 21:21)
Snieguolė , ko gero, kaimynė pilaitiškė .
kaip aš čia dabar taip išsidaviau
QUOTE(giedriux0 @ 2011 06 17, 22:24)
Sveikos
Pasirodau ir aš su savo balkonu Šiais metais truputį jį apleidau, labiau užsiėmiau kitu savo hobiu - akvariumu, bet vistiek jis lieka mėgstamiausias kampelis namuose knygos skaitymui ar arbatos gurkšnojimui...
Pasirodau ir aš su savo balkonu Šiais metais truputį jį apleidau, labiau užsiėmiau kitu savo hobiu - akvariumu, bet vistiek jis lieka mėgstamiausias kampelis namuose knygos skaitymui ar arbatos gurkšnojimui...
Nieko sau "balkonas"
QUOTE(anikita @ 2011 06 10, 08:44)
Abstulbau Labai labai gražu Ar galima būtų sužinoti visų augaliukų pavadinimus? Atpažįstu margenius, žiles, pelargoniją, surfiniją jau minėjote, o likusios kokios ? Ar seniai jau visos auga bendrame vazone? Ar ne per ankšta joms? Labai gražiai atrodo, bet galvoju kaip ilgai joms užteks vietos ?
O tų mėlynų ant palangės koks pavadinimas? Labai gražiai atsimuša spalva, labai tinka.
Mėlynos yra lobelijos
Snieguole, gražus, elegantiškas balkonas o papūgos ilgai ieškojau
aš nusipirkau lauko prekyvietėj paskutinį portulakos vazoniuką, ištraukė užklausta iš užkampio, aplaužyta tokia. ale pirkau vistiek. ir jau po poros dienų rodos išbujojo kaip išprotėjusi. nedaug vietos tame vazoniuke jai, o ir kaimynystėj tagetė sėdi, bet jau kišau, kur turėjau, teks dalintis joms kaip nors kol kas tai patinka, gražiai žiūrisi ant stalo. aš norėjau ant stalo tokios "švariai atrodančios" gėlytės, žemaūgės, kaip tik tinkama. ir labai juokina ji mane su savo atsidarančiais užsidarančiais žiedeliais.
aš nusipirkau lauko prekyvietėj paskutinį portulakos vazoniuką, ištraukė užklausta iš užkampio, aplaužyta tokia. ale pirkau vistiek. ir jau po poros dienų rodos išbujojo kaip išprotėjusi. nedaug vietos tame vazoniuke jai, o ir kaimynystėj tagetė sėdi, bet jau kišau, kur turėjau, teks dalintis joms kaip nors kol kas tai patinka, gražiai žiūrisi ant stalo. aš norėjau ant stalo tokios "švariai atrodančios" gėlytės, žemaūgės, kaip tik tinkama. ir labai juokina ji mane su savo atsidarančiais užsidarančiais žiedeliais.
Na groziai neapsakomi,o kompozicija visam laikui padaryta, ar tik vasaros sezonui komponuojat
QUOTE(ritaava @ 2011 06 19, 07:38)
Na groziai neapsakomi,o kompozicija visam laikui padaryta, ar tik vasaros sezonui komponuojat
Na tai rudenį bus galima nukirpti besibaigiančias gėlytes. Bakopa juk bujos, nebent petuniją reiktų kirpt, kitos lapinės irgi dar bujos. Jei balkonas stiklintas, iš viso neturėtų būt bėdų. Kiek įžiūriu, tai ten tas vazonas didelis tikrai, berods pati panašų turiu pomidorams.