Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus VIII tema

snieguole:), pasaka, o ne balkonas bigsmile.gif Jau jaučiu kaip gera atsisėst ten ramiai tarp gėlių, paskaityti knygą kavą begurkšnojant .... wub.gif
Atsakyti
Snieguolė , ko gero, kaimynė pilaitiškė 4u.gif Gražus balkonas ir gražūs augalai.
Atsakyti
ačiū labai, nuimsiu šilauogių derlių ir išvešiu į kaimą, kitais metais gal kokią raganę reiks sodinti.
QUOTE(srauni_upe @ 2011 06 16, 21:16)
snieguole:), pasaka, o ne balkonas  bigsmile.gif Jau jaučiu kaip gera atsisėst ten ramiai tarp gėlių, paskaityti knygą kavą begurkšnojant ....  wub.gif

drinks_cheers.gif vyno taurę išgert žvakių šviesoje vėlai vakare.
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 16, 21:21)
Snieguolė , ko gero, kaimynė pilaitiškė .

kaip aš čia dabar taip išsidaviau unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pasirodau ir aš su savo balkonu smile.gif Šiais metais truputį jį apleidau, labiau užsiėmiau kitu savo hobiu - akvariumu, bet vistiek jis lieka mėgstamiausias kampelis namuose knygos skaitymui ar arbatos gurkšnojimui...
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedriux0 @ 2011 06 17, 22:24)
Sveikos 4u.gif
Pasirodau ir aš su savo balkonu smile.gif  Šiais metais truputį jį apleidau, labiau užsiėmiau kitu savo hobiu - akvariumu, bet vistiek jis lieka mėgstamiausias kampelis namuose knygos skaitymui ar arbatos gurkšnojimui...

bigsmile.gif Nieko sau "balkonas" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2011 06 10, 08:44)
na ne balkonas, bet vistiek puosiame ax.gif
user posted image

Abstulbau photo.gif Labai labai gražu bigsmile.gif Ar galima būtų sužinoti visų augaliukų pavadinimus? Atpažįstu margenius, žiles, pelargoniją, surfiniją jau minėjote, o likusios kokios g.gif ? Ar seniai jau visos auga bendrame vazone? Ar ne per ankšta joms? Labai gražiai atrodo, bet galvoju kaip ilgai joms užteks vietos g.gif ?
O tų mėlynų ant palangės koks pavadinimas? Labai gražiai atsimuša spalva, labai tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumsik: 17 birželio 2011 - 22:02
Mėlynos yra lobelijos 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 06 16, 13:12-->
QUOTE(Snieguole smile.gif @ 2011 06 16, 13:12)
user posted image

Koks grozis wub.gif O ta papuga gyva?
Atsakyti
Snieguole, gražus, elegantiškas balkonas 4u.gif o papūgos ilgai ieškojau lotuliukas.gif

aš nusipirkau lauko prekyvietėj paskutinį portulakos vazoniuką, ištraukė užklausta iš užkampio, aplaužyta tokia. ale pirkau vistiek. ir jau po poros dienų rodos išbujojo kaip išprotėjusi. nedaug vietos tame vazoniuke jai, o ir kaimynystėj tagetė sėdi, bet jau kišau, kur turėjau, teks dalintis joms kaip nors biggrin.gif kol kas tai patinka, gražiai žiūrisi ant stalo. aš norėjau ant stalo tokios "švariai atrodančios" gėlytės, žemaūgės, kaip tik tinkama. ir labai juokina ji mane su savo atsidarančiais užsidarančiais žiedeliais.
Atsakyti
Neatsilaikiau doh.gif Vaziavau serenciu ir..paemiau dar tris gazanijas blush2.gif Teko nusipirkti dar viena loveli doh.gif
Dar buvo tokios, kurias pavadino "medutis" ir "agaratas" Tokios mazos gelytes kaip kilimelis - bet ju per google neradau. Kokios tai geles? g.gif
Atsakyti
Na groziai neapsakomi,o kompozicija visam laikui padaryta, ar tik vasaros sezonui komponuojat bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2011 06 19, 07:38)
Na groziai neapsakomi,o kompozicija visam laikui padaryta, ar tik vasaros sezonui komponuojat bigsmile.gif  4u.gif

Na tai rudenį bus galima nukirpti besibaigiančias gėlytes. Bakopa juk bujos, nebent petuniją reiktų kirpt, kitos lapinės irgi dar bujos. Jei balkonas stiklintas, iš viso neturėtų būt bėdų. Kiek įžiūriu, tai ten tas vazonas didelis tikrai, berods pati panašų turiu pomidorams.
Atsakyti