Anikita, labai gražu
Įkeliu savo balkoną:
Pati is galvos
ziema su suneliu prisisejom visokiu gelyciu..uzaugo..o poto is ju dareme visokius vazonus apie nama viskas seta is seklu..lobelijos pelargonijos margeniai ziles.. bakopos ir kt
ziema su suneliu prisisejom visokiu gelyciu..uzaugo..o poto is ju dareme visokius vazonus apie nama viskas seta is seklu..lobelijos pelargonijos margeniai ziles.. bakopos ir kt
Anikita labai grazu Ir viskas pacios is seklyciu aukstasis pilotazas
P.S. Is Taves gauti lobeliju ir paprastosios lyguoles daigeliai visi nuostabiai suzydejo (nei vienas nenuleipo ) Aciu Tiesa, o paprastosios lyguoles visos prazydo baltai
P.S. Is Taves gauti lobeliju ir paprastosios lyguoles daigeliai visi nuostabiai suzydejo (nei vienas nenuleipo ) Aciu Tiesa, o paprastosios lyguoles visos prazydo baltai
o mano lyguoles rausvai ..kitos dar nezydi smagu kad gelytes auga
+2011 06 10, 09:00-->
Super
QUOTE(Snieguole @ 2011 06 10, 09:00)
Super
QUOTE(anikita @ 2011 06 10, 08:44)
Labai labai grazu O sakykit tos geltonos gelytes kokios cia ir desineje puseje zalia salia bakopos kokia sita? Ir kaip tie margeniai auga, anksti juos reikia seti?
+2011 06 10, 09:00-->
gražu
QUOTE(Snieguole @ 2011 06 10, 09:00)
gražu
ta geltona yra smulki surfinija kazkokia labai miniatiurine pradzioje galvojau isvis neuzaugs..bet poto augo augo ir uzaugo
o margeniai pirkti eseklose, ten parduoda ju miksa, pasejau dygo lengvai ir daug..pridygo gal 6-7 skirtingos ju rusys is to mikso dali pardaviau, kitus pati auginu
Papildyta:
sejau sausio visduryje, nors galima buvo ir veliau. Bet siaip ispikavau poto sudygusius po viena..tai jie gyvenimu nesiskunde, nereiklus ir sulauke vazoninio sezono
o margeniai pirkti eseklose, ten parduoda ju miksa, pasejau dygo lengvai ir daug..pridygo gal 6-7 skirtingos ju rusys is to mikso dali pardaviau, kitus pati auginu
Papildyta:
QUOTE(anikita @ 2011 06 11, 07:47)
ta geltona yra smulki surfinija kazkokia labai miniatiurine pradzioje galvojau isvis neuzaugs..bet poto augo augo ir uzaugo
sejau sausio visduryje, nors galima buvo ir veliau. Bet siaip ispikavau poto sudygusius po viena..tai jie gyvenimu nesiskunde, nereiklus ir sulauke vazoninio sezono
QUOTE(anikita @ 2011 06 11, 06:48)
sejau sausio visduryje, nors galima buvo ir veliau...
Oho, kaip anksti. O man, vištai, nė mintis nekilo gūdžią žiemą gėlininkyste užsiimt. Sėjau viską balandį, tai dabar balkone turiu 8 rūšių gėles ir nė vieno žiedo
laba
oho kaip pas jus cia grazu , o as vis laukiu kada fukcija parodysi ziedelius,nes pirma karta jas auginu, vis nesulaukiu
oho kaip pas jus cia grazu , o as vis laukiu kada fukcija parodysi ziedelius,nes pirma karta jas auginu, vis nesulaukiu
QUOTE(indruxs @ 2011 06 11, 11:04)
laba
aš tai ir sulaukusi nesidžiaugčiau nelabai man jos gražios
nepykit, juokauju.
šiandien užrodė man gražių nematytų gėlyčių, pavadinimas susijęs su Portugalija. taip patiko, gražiai žiūrėjosi dabar galvoju, gal ir nesusiję, gal tik tiek, kas sakė jos ten auga. nu žo, eisiu pasiaiškinsiu ir tada parašysiu