QUOTE(Partizanė @ 2011 06 01, 22:41)
mano vienas lovys gražiai išprotėjusių našlaidčių virto džiuvėsiais per šiandien. užuolaidos buvo užtrauktos nuo saulės, nemačiau, kad vargšelės džiūsta, o vakare radau visą armiją džiovintų žiedų.
labai gražu, bet tuo pačiu man ir baisu žiūrėti, nebijot, kad per kokią audrą ar vėją ar šiaip nuo laiko tie laikikliai neišlaikys lovelio ir kris kam nors ant galvos???
o kad jie krenta, ne vieną istoriją girdėjau, jau vien mano name keletui nukritę buvo, tai dabar visi kabinasi loveliais į vidinę pusę.
Zinok, man irgi nejauku.
Nors ir vyras, ir vyro brolis - metalistas (jis metala lankstydavo, kalvej dirbdavo
), ir mano tevas sake, kad tikrai tvirtai laiko, dar papildomai viskas prisukta. Paziuriu i kitus balkonus, taip pat pakabinta. Gal kokia paranojike esu, galvojau, visiems tinka, tik as cia issigalvoju. As dar vistiek vakare nuvaziuosiu iki senuku, pajemsiu tu plastikiniu juosteliu, kur ratlankius priverzia, kad ramiau ant dusios butu
Papildyta:
Mano isprotejusios naslaites dar kol kas laikosi, bet kaitros, pastebejau, jos labai nemegsta