o kokie vijuokliniai augalai balkonui tinka? gal kas turite kokių daigelių Vilniuje; O tai mano pėležirnių mažokai bus kažkaip man atrodo
QUOTE(iingutte @ 2011 05 25, 14:02)
labas Atėjau ir aš pasirodyt. Kai tik ateis normalus pavasaris - keliausim į terasą
Turiu sita gele, gavau dovanu, bet sunkiai ji pas mane auga (vienintele tokia). koks jos pavadinimas? Gal yra kokiu paslapciu del jos auginimo.
QUOTE(mamadonata @ 2011 05 25, 18:08)
Turiu sita gele, gavau dovanu, bet sunkiai ji pas mane auga (vienintele tokia). koks jos pavadinimas? Gal yra kokiu paslapciu del jos auginimo.
Man rodos,kad tai"Mandevilla". Labai grazi gele Net yra tokia tema,gal ten rasite naudingos informacijos http://www.supermama...?...6497&st=348
QUOTE(mamadonata @ 2011 05 25, 18:08)
Čia Sundaville Aš laikau kambaryje prie pietinio lango. Nelaistau per daug ir auga Dar skaičiau, kad trašų reikia kartą per savaitę.
QUOTE(Lavrynka @ 2011 05 25, 13:48)
o kokie vijuokliniai augalai balkonui tinka? gal kas turite kokių daigelių Vilniuje; O tai mano pėležirnių mažokai bus kažkaip man atrodo
Man tai super vijoklines sparagines pupeles Ir grozis nerealus ir naudinga. Jei normaliai isdygs, galesiu ir tau iskasti. Nes as tai siais metais tiesiai i dirva sodinau, tai kolkas neradau nei vienos
QUOTE(Pupytukas @ 2011 05 26, 08:15)
Man tai super vijoklines sparagines pupeles Ir grozis nerealus ir naudinga. Jei normaliai isdygs, galesiu ir tau iskasti. Nes as tai siais metais tiesiai i dirva sodinau, tai kolkas neradau nei vienos
Tai pranešk jei rasi o tai mažai tų žirnelių atrodo, o grotas pakabinau ant sienos balkone reikia jas paslėpti su kom nors labiau )
QUOTE(Lavrynka @ 2011 05 26, 09:08)
Tai pranešk jei rasi o tai mažai tų žirnelių atrodo, o grotas pakabinau ant sienos balkone reikia jas paslėpti su kom nors labiau )
is ko grotas darei?
QUOTE(Pupytukas @ 2011 05 26, 09:21)
is ko grotas darei?
plastikines nupirkau maximoj
labai i gera puse isprotejo naslaites , o tageciu krumeliai tai labai grazus tik aisku gaila kad spalva nuvyle , siais metais ziuriu daug kam sejant nesusipratimu pasitaiko , vakare ir as pafotkinsiu savo nesusipratima
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 30, 01:08)
KOl atostogavau, našlaitės išprotėjo
gražiai išprotėjo
mano vienas lovys gražiai išprotėjusių našlaidčių virto džiuvėsiais per šiandien. užuolaidos buvo užtrauktos nuo saulės, nemačiau, kad vargšelės džiūsta, o vakare radau visą armiją džiovintų žiedų.
labai gražu, bet tuo pačiu man ir baisu žiūrėti, nebijot, kad per kokią audrą ar vėją ar šiaip nuo laiko tie laikikliai neišlaikys lovelio ir kris kam nors ant galvos???
o kad jie krenta, ne vieną istoriją girdėjau, jau vien mano name keletui nukritę buvo, tai dabar visi kabinasi loveliais į vidinę pusę.
QUOTE(eLaura @ 2011 05 24, 23:51)
Ikeliu savaitgalio darba Iskaitinau zemes orkaiteje 6 loviams, septintam pritruko kantrybes... Ziauriai nenoriu visokiu gyviu
Cia foto daryta pries audra, dabar vaizdelis likes nekoks
Cia foto daryta pries audra, dabar vaizdelis likes nekoks
labai gražu, bet tuo pačiu man ir baisu žiūrėti, nebijot, kad per kokią audrą ar vėją ar šiaip nuo laiko tie laikikliai neišlaikys lovelio ir kris kam nors ant galvos???
o kad jie krenta, ne vieną istoriją girdėjau, jau vien mano name keletui nukritę buvo, tai dabar visi kabinasi loveliais į vidinę pusę.