tai jau tikrai sėti vėloka. ir kitąmet net ne kovą sėsiu, o sausį ir ne kitaip. gal net lempą tam reikalui nusipirksiu.
balkone puikiausiai pernakvojo pelargonijos, dichondros, šlamutis ir tagetės, o tie paliegėliai lobelijų daigiukai parvirto. nu ir čiortsnimi kaip sakoma. dar viena partija dviejų netikrų lapelių stadijoje yra ir nejuda. sakau tuoj supyksiu ir nežinau ką padarysiu
aš galvoju kad reik koki ala šiltnamiuką pasidaryt, nes man tai pusė gėlių jau katinas negyvai suniokojo. Be to lėtai auga
yra toks dalykas, pernai rodė. toks stelažas plius celofaninis švarkas ant to stelažo, galima užsegt, atsegt. buvau mačiusi Jyske ir gal net Seniuose. galvoju apie tokį. nes man tas nešiojimas pirmyn atgal jau visiškai nepatinka. tuo labiau kad vyras visai ne pagalbininkas tuo klausimu, nes "aš jau pas tėvus visą vaikystę sode lažą ėjau, dabar tikrai neįkinkysi". ir aš tą lažą ėjau, ale kas čia su metais darosi, kad va, praeina kokie penkiolika metų ir pati užsimanai
Gaudvile, norėjau padėkoti už žalio muilo su čili pipirais receptą labai veiksmingas
Gaudvile, norėjau padėkoti už žalio muilo su čili pipirais receptą labai veiksmingas
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 22, 15:21)
labai veiksmingas
pala, ką ten tokius galabinai?
[quote=Partizanė,2011 04 22, 15:21]
, ale kas čia su metais darosi, kad va, praeina kokie penkiolika metų ir pati užsimanai
[/quote)
ir man taip nutiko , sakiau nereiks man jokio sodo, daržo ar gėlių, o dabar visko reikia ir gėlių, ir braškių, ir pomidorų ir visko visko....., nu dar bulvių neauginu, bet ir nešneku , prisišnekėt bijau
, ale kas čia su metais darosi, kad va, praeina kokie penkiolika metų ir pati užsimanai
[/quote)
ir man taip nutiko , sakiau nereiks man jokio sodo, daržo ar gėlių, o dabar visko reikia ir gėlių, ir braškių, ir pomidorų ir visko visko....., nu dar bulvių neauginu, bet ir nešneku , prisišnekėt bijau
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 22, 16:12)
pala, ką ten tokius galabinai?
šituos gi, baltasparnius, nuo pelargonijų.
QUOTE(Neili @ 2011 04 22, 18:16)
aš irgi tyliu.
merginos papasakokit kaip tuos baltasparnius naikinot? turiu ir as ant pernyksciu pelargoniju, purskiau chemija, negelbejo, jau galvoju ismest visai, bet kad gaila, 4 augaliukai
QUOTE(Rutele_S @ 2011 04 23, 08:58)
merginos papasakokit kaip tuos baltasparnius naikinot? turiu ir as ant pernyksciu pelargoniju, purskiau chemija, negelbejo, jau galvoju ismest visai, bet kad gaila, 4 augaliukai
As irgi purskiau tai apmazino bet visai neisnaikino, tai kiekviena diena visus lapelius valiau is apacios su dregna kempinele svelnia ir isnyko, matyt tuos jauniklius kur neskraido isnaikinau ir tie skraidantys paskui isnyko. Gal kas zino veiksmingesniu chemikalu
o skydmarius tai su nagu vis gramdydavau kol isnyko
QUOTE(kristinkag @ 2011 04 23, 10:11)
As irgi purskiau tai apmazino bet visai neisnaikino, tai kiekviena diena visus lapelius valiau is apacios su dregna kempinele svelnia ir isnyko, matyt tuos jauniklius kur neskraido isnaikinau ir tie skraidantys paskui isnyko. Gal kas zino veiksmingesniu chemikalu
o tai jum taip ir iki galo isnyko, valant vien kempinele ar pirstu, be jokiu priemoniu? nebeatsinaujino? nes man chemikalais nupurskus atsiranda po kiek laiko nors tu ka
QUOTE(Rutele_S @ 2011 04 24, 00:09)
o tai jum taip ir iki galo isnyko, valant vien kempinele ar pirstu, be jokiu priemoniu? nebeatsinaujino? nes man chemikalais nupurskus atsiranda po kiek laiko nors tu ka
O geltonų lipdukų nebandėte? Man jų pagalba pavyko atsikratyti baltasparnių
Na neiškenčiau, vakar išnešiau vieną vazoną į balkoną, kur sudygusios lobuliarijos ir tunberginijos ir per naktį palikau. Tik šiąnakt teks parnešti, nes žada griaustinį su lietumi, o šiaip jau laikysiu ten. Atsimenu pirmais metais iškart sėjau į lovius ir laikiau lauke ir buvo