aš vis dar skabau pelargonijų žiedukus, noriu kad lapijos paaugtų. beje, laisčiau orchidėjų fermą schultz trąšom. ir viską kas liko sulieau jau gerokai išsausėjusioms pelargonijoms. na, sakykit, turbūt nieko blogo nepadariau. orchidėjų trąšos labai turtingos, pilnos visko. na, kad vanduo ne pirmo naudojimo, juk nieko tokio? gaila buvo išpilt gėrį.
nu žinai gi, orchidėjas kai laistai, tai užmerki jas trąšu prisodrintam vandeny, o tada ištrauki. ir tą vandenį su trąšom reiktų išpilt į wc. tai aš supyliau ant pelargonijų.
nu žinai gi, orchidėjas kai laistai, tai užmerki jas trąšu prisodrintam vandeny, o tada ištrauki. ir tą vandenį su trąšom reiktų išpilt į wc. tai aš supyliau ant pelargonijų.
prakalbot apie naslaites, gal galit pasakyti kiek jos zydi, ar iki salnu isbuna, jauciu, kad nelabai nes noriu daugiabucio kieme pasodinti gelyciu, bet kad laikytusi iki salnu.
laba
prakalbot apie naslaites, gal galit pasakyti kiek jos zydi, ar iki salnu isbuna, jauciu, kad nelabai nes noriu daugiabucio kieme pasodinti gelyciu, bet kad laikytusi iki salnu.
niu man našlaitės vasaros vidurį jau būna nekokios, bet žydi kitos gėlės. Va šiandien nusipirkau keturias, kad nebūtų nyku. Turguj, bet man regis, kad ten iš kokio stambaus tiekėjo ima..
prie daugiabučio prikaišiojau krokų(jau dabar žydi)tulpių ir daugiamečių ,paskui į tarpus kokių vienmečių isodinu ir gražu našlaitės tai per vasarą nežydės greičiausiai