pernai turguj kupstelis gal koki 1,50... kainavo... manau vieną lovelį reiks pasisodint... naktim jau pliusas žadamas, tai gal ok bus...
o ką kurdint šalia našlaitės?
Papildyta:
aha, dar norėjau pasitart. į 60 cm lovį planuoju tris geltonas tagetes ir keturias svyrančias pelargonijas.
o spalvos svyrančių pas mane labai įvairios...
tagetes:
pelargonijos:
žinau, geriausiai būtų geriausiai žiūrėjęsi su amethyst, bet tiek jų nebuvo tąkart, tai pirkau miksą.
kažkaip planavau sodint taip: viršuje antroje eilėje tagetes, o priekinėje eilėje svyrančias pelargonijas: dryžuotą, vienspalvę vienspalvę, dryžuotą.
bet dabar pagalvojau geriau ir gal sakau nemaišyt? į lovį tik tagetes ir vienos rūšies pelargonijas? ir tiesiog lovius kabinti kas antrą - spalvotas ir dryžuotas
Papildyta:
aha, dar norėjau pasitart. į 60 cm lovį planuoju tris geltonas tagetes ir keturias svyrančias pelargonijas.
o spalvos svyrančių pas mane labai įvairios...
tagetes:
pelargonijos:
žinau, geriausiai būtų geriausiai žiūrėjęsi su amethyst, bet tiek jų nebuvo tąkart, tai pirkau miksą.
kažkaip planavau sodint taip: viršuje antroje eilėje tagetes, o priekinėje eilėje svyrančias pelargonijas: dryžuotą, vienspalvę vienspalvę, dryžuotą.
bet dabar pagalvojau geriau ir gal sakau nemaišyt? į lovį tik tagetes ir vienos rūšies pelargonijas? ir tiesiog lovius kabinti kas antrą - spalvotas ir dryžuotas
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 11, 09:16)
na atrodo bet man vis lyka klausiams.. ar tokiam kiekiui geliu nebus anksta.. ar jos neskurs..juk saknys ten suksis..susisuks..
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 11, 10:47)
čia tik spalvų komponavimas, daigų kiekį pasirinkti reikia pagal savo nuožiūrą. Tiesiog paveiksliukai paimti iš interneto ir kaip puzlikas sudėliota
aisku nes cia viso lovio ne lovelio reiktu tokiam kiekiui
man labai patiko tas (buvau ir tokį numačiusi)
geltona geltona geltona
vienspalvė vienspalvė vienspalvė (aš nesiruošiau rūžavos su violetine maišyt, ruošiaus jas atskiruose loviuose apgyventint)
bet štai dilema ką daryt su dryžuotom
arba galima tada tik jas į lovelį sodint ir nemiksuot su tagetėm
dryžuotų kaip tyčia turiu daugiausia.
iš tiesų tai galiu kabint lovelius dvigubai, po du grupuotus. tai visai galiu paimt tą kompoziciją kur geltonos vidury susieina. arba atvirkščiai...
geltona geltona geltona
vienspalvė vienspalvė vienspalvė (aš nesiruošiau rūžavos su violetine maišyt, ruošiaus jas atskiruose loviuose apgyventint)
bet štai dilema ką daryt su dryžuotom
arba galima tada tik jas į lovelį sodint ir nemiksuot su tagetėm
dryžuotų kaip tyčia turiu daugiausia.
iš tiesų tai galiu kabint lovelius dvigubai, po du grupuotus. tai visai galiu paimt tą kompoziciją kur geltonos vidury susieina. arba atvirkščiai...
Gal papraščiau būtų, jei parašytum skaičiais, kiek, kokių augalų ( spalvomis) turi
Tiesa, dar turbūt visi augalėliai atskiruose vazonuose auga, tai juos prieš sodinant galima su visais vazonais į lovelį susistatyt ir pažiūrėt, dieną, dvi
Ir dar, jei tai negalutinis augalų pasirinkimas, gal dar galima pamąstyti apie foninius augalus
Tiesa, dar turbūt visi augalėliai atskiruose vazonuose auga, tai juos prieš sodinant galima su visais vazonais į lovelį susistatyt ir pažiūrėt, dieną, dvi
Ir dar, jei tai negalutinis augalų pasirinkimas, gal dar galima pamąstyti apie foninius augalus