Labukas,
lyg ir perziurejau visa tema bet neradau niekur jokiu patarimu del Bakopu auginimo. Prie gera menesi nusipirkau melynu Bakopu daigeliu. Dar jie pas mane gerokai paaugo, zydi, isleido sakeliu. Taciau atrodo gan skystokai Norejau paklausti, ar reikia nuskabyti virsune. Ir kaip aplamai priziureti sias melynziedes. Aciu labai
as lieju surfiniju trasom ir skabau bakopa..keleta kartu skabiau zydi auga..vargo nemato
QUOTE(Neili @ 2011 04 04, 21:14)
ir siemet pasejau svyrancia naslaiote geltona , jau prazydo viena nu super spalva geltona geltona kaip lakisiaus panasi, tai as jas sodinsiu i viena loveli su violetine svyrancia pelargonija, manau kad turetu tikti
na tai metų gale papasakosit savo įspūdžius, kas ir kaip. paprastos našlaitės tai būna gana trumpo galiojimo, iki vasaros vidurio kažkaip.
dichondros... sudygt sudygo, bet jei jos ir toliau augs tokiu vėžlio greičiu, tai nusileidusį krūmelį žemyn turėsiu tik po penkių metų, ne kitaip.
Išpikiavai petunija sr diascija, nors mazos dar labai. Gal augs geriau, nes dabar tai ištysę plonybės tokei. O žemaūgius žioveinius pasisėjau kažkieno patarimu i permatomą šaldymo indelį. Tai man regis drūtesni dygsta ... Baisu prisišnekėt, man tos gelės kiekvienais metais taip bus/nebus.. ir vis nepasimokau ką ne taip padarau. AIšku visai neiko užauga. Bet pas kita skažkaip gražesnės
QUOTE(gintare0704 @ 2011 04 05, 18:11)
O kokios ten gelytės taip baltai ir gražiai žydi?
Bakopos
Gal kas galite patarti: lobelijos turi po keturis lapelius, kada pikiuoti? Senesnėje temoje skaičiau, jog, kad būtų pilnesnė sodinti po keturis daigus?