Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus VIII tema

QUOTE(Neili @ 2011 03 09, 22:22)
o čia likusiu geliu kiemelis

svyranti našlaitė-geltona

dikondra

gazanija

lobelija

o čia geliu mylėtoja Nr.2 xD

Kokie daigai baltai supavydėjau! Tfu tfu tfu, kad nenužiūrėjus... O kada sėjai kad jau tokie grožiai praaugę?
Atsakyti
Neili, nuostabūs daigai. Baltai pavydžiu, linkiu jiems tvirtumo.
Mano kažkaip lobelijos juokingai mikroskopinės dar. Įtariu teks pasinaudoti paslaugomis čia skelbimo biggrin.gif
Atsakyti
Ž.stotelej nusipirkau kelis bakopu ir lobeliju sodinukus.Galvoju,ar ne laikas pereiti i pikiavima tik daigyklose.Siltnami vis dar dezutes naudoju....
As irgi noriu paklausti Neili,kada sejo gelytes. ..
Atsakyti
Neili, dailūs augaliukai wub.gif

Anikita, o po kiek lobelijų išpikiuojat? Mano toks miškas jų sužėlęs, kaip samanos, galvoju, kad ir pikiuosiu tokiais "kupsteliais"- juk tikrai jos ne po vieną sodinamos į nuolatinę augimo vietą? g.gif

Mano petunijos, manau, po savaitės kokios irgi bus pikuojamos jau ax.gif
Ir verbenas svyrančias sėjau pabandymui- miškas visas sudygo doh.gif
Atsakyti
laba diena

ga kuri esate auginus balkone fukcija, ar vera pirkti, ar nera lepi jinai. kiek i gera pusmetri vazona sodinate daigeliu 4u.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tropic@~ @ 2011 03 10, 14:36)

tikiuosi, kad cia neuzsuka  doh.gif

ČIA dar neužsuka thumbup.gif
Atsakyti
O pas mane nedrąsiai pradėjo dygti diascijos... labai dėl jų bijojau nes pernai a nei viena nesudygo. Aš jau taip nekntrauju, kai kuisiuos balkone persodinėdama viską, o tada lauksiu žiedelių
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2011 03 10, 16:02)
Kokie daigai baltai supavydėjau! Tfu tfu tfu, kad nenužiūrėjus... O kada sėjai kad jau tokie grožiai praaugę?

ačiū tongue.gif sėjau įvairiai bet daugiausia sausio viduryje, kazkas klausė kaip paskui lobelijas pikiuoju, tai labai paprastai pasodinu po kelis vienetus tokiais kupsteliais ju ten labai daug pernai visam "kvartalui" užteko. pelargonijas tik sėjau sausio 1 d, ir baltas svyrancias petunijas sausio 1 d. o visas kitas tame tarpe 01,10-01,25,
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2011 03 10, 21:24)
ačiū  tongue.gif  sėjau įvairiai bet daugiausia sausio viduryje, kazkas klausė kaip paskui lobelijas pikiuoju, tai labai paprastai pasodinu po kelis vienetus tokiais kupsteliais ju ten labai daug pernai visam "kvartalui" užteko. pelargonijas tik sėjau sausio 1 d, ir baltas svyrancias petunijas sausio 1 d.  o visas kitas tame tarpe 01,10-01,25,

blink.gif Kitamet trumpiau pagiriosimes,anksciau sesim,anksciau kaip vistos aplink tupinesim ir cia garsiai gagesim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(indruxs @ 2011 03 10, 19:38)
laba diena

ga kuri esate auginus balkone fukcija, ar vera pirkti, ar nera lepi jinai. kiek i gera pusmetri vazona sodinate daigeliu  4u.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

As auginau, bet balkonas pietu puseje, tai kepdavo vargsiukes, buvo grazios, bet reikejo smarkiai priziuret laistant.. O siaip nepasirode lepi
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2011 03 10, 20:24)
ačiū  tongue.gif  sėjau įvairiai bet daugiausia sausio viduryje, kazkas klausė kaip paskui lobelijas pikiuoju, tai labai paprastai pasodinu po kelis vienetus tokiais kupsteliais ju ten labai daug pernai visam "kvartalui" užteko. pelargonijas tik sėjau sausio 1 d, ir baltas svyrancias petunijas sausio 1 d.  o visas kitas tame tarpe 01,10-01,25,

o gal po kokiom lempom laikai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 09, 22:29)
Jurginukams dar ankstoka sėti  rolleyes.gif

doh.gif Nu nieko namie auginsiu biggrin.gif

QUOTE(Tropic@~ @ 2011 03 10, 12:04)
Gal galit pakonsultuot? g.gif  Buvau siandien paziurinet pakabinamu vazonu-loviu balkonam.. Vieni vazonai su skylutem, kiti be. Tai man kilo klausimas kaip su laistymu tokio vazono kur nera skyluciu vandenui isbegti? Mano manymu tai prades viskas puti jei nebus kur vandens pertekliui isbegt o jei pirkti vazona su skylutem tai kazin ar bus labai patenkinti po manim gyvenantys penki aukstai kai as jiem kaskart geles laistydama i balkonus ir ant langu pilsiu zemeta vandeni..  g.gif O gal tokiu ant balkono pakabintu vazonu isvis laistyt nereikia? Gal uztenka dregmes tiek kiek prilyja?  g.gif Patarkit, papasakokit, nes niekad nesu ttaip geliu auginusi..  ax.gif

Praeitais metais be skylučių mano begonijos puikiai laikėsi g.gif

lobelijas kupsteliais pikuojat?
Aš turiu lobelijas ,verbenas, petunijas, kaip jas pikuoti ,kada jei ne sunku pamokinkite pirmoką
Atsakyti