baisiai lėtai viskas dygsta, jau nusibodo... ir galvoju jei augalai turi dar tik po keturias poras lapų ar jau galima pikiuot?...
QUOTE(srauni_upe @ 2011 04 04, 15:10)
baisiai lėtai viskas dygsta, jau nusibodo... ir galvoju jei augalai turi dar tik po keturias poras lapų ar jau galima pikiuot?...
man tunbergijos jau turbūt mėnesį dygsta dar vis tikiuosi, kad išdygs- optimistė aš
keturios poros lapų- tai jau daug, o kokių čia augaliukų?
Pirkau lobeliju ir bakopu po pora diegeliu is ZS. DVI LOBELIJOS PAMIROJO. rodos,stiprus auginukai buvo Kuo jos ipatingos,kad kazkas nepatiko Rodos,jei isodinai,tai ir augs,kap koks agurkas ar pamidoras
QUOTE(Darsė @ 2011 04 04, 15:47)
man tunbergijos jau turbūt mėnesį dygsta dar vis tikiuosi, kad išdygs- optimistė aš
tunbergijų sėklų luobelė labai kieta, tai jau iš praktikos žinau ir pagelbėju pati - sėklas pamirkau karštam vandeny ( koks karščiausias iš krano bėga) kokį pusdienį. Labai greit sudygsta po tokio streso
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 04, 17:04)
lakišius su lobelija:
QUOTE(Darsė @ 2011 04 04, 14:47)
diascijų ir petunijų, dar žemaūgis žioveinis pradėjo kaltis...
Ir dar į lauką reikės žemaūgį pelėžirnį sodint, tai laukiu, kad ajau nebežadės sniegų ir t.t. ... šiaip pas amne užuovėja ir saulė po pietų atsisuka.
sveikutes
pasakishkai atrodo tas derinukas melyna - geltona
kaip tik tokiu pora daigeliu lobeliju vakar nusipirkau :)reiks kazhka derint
sakykit o kiek lobelijos laiko dygsta? vakar dar seklychiu pasejau.. labai nekantrauju sasirodant pirmiesiems daigeliams
pasakishkai atrodo tas derinukas melyna - geltona
kaip tik tokiu pora daigeliu lobeliju vakar nusipirkau :)reiks kazhka derint
sakykit o kiek lobelijos laiko dygsta? vakar dar seklychiu pasejau.. labai nekantrauju sasirodant pirmiesiems daigeliams
tikrai koks grazus tas lakisius kodel as jo nesugalvojau pasiseti
o lobelijos tai dygsta ilgokai..na laikotarpyje iki dvieju savaiciu
o lobelijos tai dygsta ilgokai..na laikotarpyje iki dvieju savaiciu
Gal kas galite patarti kur geriau Vilniuje pirkti lobelijos ir lakisiaus daigelius nes jauciu kol pasesiu pati, kol isdygs pas kitus jau zides
Mano visos nasturtes isdygo ot maisto amarams bus kazkaip galvcojau, kad nesudygs, bet
Mano visos nasturtes isdygo ot maisto amarams bus kazkaip galvcojau, kad nesudygs, bet
man lobelijos labai greitai sudygo, aisku sejau nedrazuotas, tai miskas gavosi, visas drauges apdalinau. ir siemet pasejau svyrancia naslaiote geltona , jau prazydo viena nu super spalva geltona geltona kaip lakisiaus panasi, tai as jas sodinsiu i viena loveli su violetine svyrancia pelargonija, manau kad turetu tikti
QUOTE(Darsė @ 2011 04 04, 15:47)
Mano tunberginija leidžia jau 4 ir 6 lapelius, bet sudygo ne visos gal du trečdaliai sėklų, bet užteks manau. Nemirkiau sėklų
O lobelijos sudygti sudygo, bet va toliau atrodo, kad stovi vietoje
as turiu parduoti lobeliju..per daug prisisejau vilnius