QUOTE(anikita @ 2011 03 17, 17:40)
as sejau levandas..nedygo
tada ermitaze pirkau maza krumiuka..apskabiau ir isaknydinau 7daigiukus
tai dabar bus daaaug levandu
Papildyta:
o kandys nemegsta levandu?
Sako nemėgsta. Reikės nusiprikti sklyčių. Mačiau bauhof sėkloms nuolaida. O man kiek pamenu geriausiai sudygsta nukainuotos sėklos
. Va uz pilna kainą nusipirkau tai niekas nesudygo
QUOTE(Margareta @ 2011 03 17, 18:22)
drenaza dabar visad darau is keramzito
nors ir skyles yra, bet is patirties pasimokiau, kad drenazas nepamaiso. o tos skyles jei be jokio drenazo, tai uzsikemsa zemem ir buna snipstas
o jei nera skyliu, tai niekas nepades - skyles reikia padaryti. kitaip nelabai isivaizduoju kas gali augti, nebet po stogu
mano lobelijos vazone be skylių tik su drenažu kuo puikiausiai augo. buvo ne partą lietus taip prilaistęs, per viršų bėgo. Tai nelaistydavau kol perdžiūdavo.
QUOTE(Partizanė @ 2011 03 18, 13:38)
juk svyrančios gėlės svyra į abi puses. pas mus kaimynai visi susikabinę viduje, bet iš lauko vaizdas vis tiek labai gražus.
kur kablių metalinių gerų ir nebrangių esat matę? man matyt reiktų tokių universalių...
Maniškiai kabliai metaliniai, pritvirtinti prie balkono rėmo ir lauko pusėje. Vienas laikiklis jei nesumeluosiu kainavo 7lt o vazono ilgis 1m. Tai po du įtaisius, tik tiek kad kai vekas didesnis žaizdavau sukeldavau vazonus i balkono vidų. Gėlių gaila, nes pas mus nuo lietvamždžio (kai lyja) tokie kriokliai. Labai išplakdavo
QUOTE(Angelux @ 2011 03 19, 12:12)
O balkonam , kad kaimynai nematytu, gerai tinka afrikos arbuzai- melotrijas
, užauga iki 3 metrų, kabinasi kur tik įmanoma, auga panačšiai , kaip agurkas ir užaugina apie 2-3 cm vaisius panašius į mažus arbuziukus. Šiemet užsisodinsiu jais savo pietu pusej balkona, nes vasara jame net pietunijom per karšta, o Afrikos gyventojui bus kaip tik.
Pirmą kartą girdžiu, reikės pasidomėti.