Įkraunama...
Įkraunama...

Creme de la Creme, 3 tema

turėjau garbės susipažinti su FM šedevrais bigsmile.gif išbandžiau visus forumo favoritus
kai kas buvo iš stalčiuko ištraukti ax.gif ir kas keisčiausia nei vieni nenunešė stogo.
gal tik Musc Ravageur užkabino rolleyes.gif bet jau kvepėjau išėjus iš kreminės... net nepatogu buvo blush2.gif
Atsakyti
Vakar teko isbandyti ODIN 2 ir 4 numerius ir abu labai patiko, vienas ypac patiko, citrusinis. Isinorejau labai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pampariskinas: 02 balandžio 2011 - 14:28
QUOTE(Pampariskinas @ 2011 04 02, 15:26)
Vakar teko isbandyti ODIN 2 ir 4 numerius ir abu labai patiko, vienas ypac patiko, citrusinis. Isinorejau labai  ax.gif

Man irgi tas Odin 4 patiko, bet internete paskaiciau, raso, kad jie vyriski kvepalai g.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2011 04 02, 22:32)
Man irgi tas Odin 4 patiko, bet internete paskaiciau, raso, kad jie vyriski kvepalai g.gif

koks skirtumas kas ka raso smile.gif patinka - kvepiniesi smile.gif
Atsakyti
Testavau is FM Iris Poudre, labai patiko. Turintys kazka tokio... is pradziu astroki, o po to labai jausmingi ir svelnus. wub.gif
Gal kas bandete, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Į Creme de la Creme atvyko nauji Annick Goutal kvepalai Le Mimosa
user posted image
Atsakyti
Vilnietės, šiandienos "žmonėse" yra Panoramos vokas, jame sąrašas įmonių kur ir su kokiomis nuolaidomis galima įsygyti prekių/passlaugų. Sąraše yra ir Creme de la Creme (nuolaida 30 proc. išskyrus SL). Galioja gegužės 12-21 d. Aš jau spejau pasinaudot ax.gif (ko norėjau 98% nebuvo, tai įsigijau ko norėjau 90%)
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 05 12, 17:43)
Vilnietės, šiandienos "žmonėse" yra Panoramos vokas, jame sąrašas įmonių kur ir su kokiomis nuolaidomis galima įsygyti prekių/passlaugų. Sąraše yra ir Creme de la Creme (nuolaida 30 proc. išskyrus SL). Galioja gegužės 12-21 d. Aš jau spejau pasinaudot  ax.gif (ko norėjau 98% nebuvo, tai įsigijau ko norėjau 90%)

Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SiVidz @ 2011 03 12, 01:03)
Šiandien Creminė gavo ODIN visus keturis aromatus  4u.gif . Visi geri, ypač trečiasis mano nosiai..  wub.gif

Kaina patraukli - 100ml -  399lt.  smile.gif

user posted image

tai tokios žinios  bigsmile.gif ...

Pratestavau, isirasiau i noru sarsa Odin 01. Tik jie labai greitai nugaruoja, po keliu valandu as jau jau nebejauciau:( Gal kas turi ir galetu pakomentuoti? Suprantu, kad tai EDT, bet kiti kvapai ilgiau islieka. juo labiau, kad ne tik ant odos papurskiau, bet ir ant plauku truputuka blush2.gif Idomu cia tik man taip pasirode?

Gal Blackdee galetu parasyti atsiliepima? blush2.gif Kazkurioje temeleje maciau, kad lyg turit savoj kolekcijoje siuos wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 05 12, 16:43)
Vilnietės, šiandienos "žmonėse" yra Panoramos vokas, jame sąrašas įmonių kur ir su kokiomis nuolaidomis galima įsygyti prekių/passlaugų. Sąraše yra ir Creme de la Creme (nuolaida 30 proc. išskyrus SL). Galioja gegužės 12-21 d. Aš jau spejau pasinaudot  ax.gif (ko norėjau 98% nebuvo, tai įsigijau ko norėjau 90%)

Bet gi ten ne visai taip išeina - ten yra 100 Lt vertės kuponas, kuriuo galima apmokėt iki 30 procentų pirkinio vertės, o ne 30 proc. nuolaida bele kokiems kvepalams. Ta prasme, jei imsi kvepalus už 150 Lt tai to kupono nepanaudosi, nes 100 Lt sudaro daugiau nei 30 % pirkinio vertės. Ar ne taip? g.gif
Tai pagalvojau, kad tas kuponas naudingas jei pirkčiau kvepalus ne pigesnius nei 300 Lt ar brangesnius, tuomet galėčiau imt juos su ta 100 Lt nuolaida.
Atsakyti
Taip, Vannille, turiu šiuos ir be galo myliu smile.gif Man jie geriausi iš visų Odin'ų, nors NR 3 ir 4 taip pat labai patinka. Bet Nr 1 labai toks balzaminis, tirštas aromatas....
Dėl laikymosi - pripažįstu, kad jie laikosi apie 3-4 valandas, vėliau reikia atnaujinti, na bet bendraudama su daugybe užsienio parfmanjakų jau supratau, kad retas tikisi, pasikvėpinęs ryte, užuosti aromatą vakare smile.gif Perėmiau šį įprotį ir lengvesniais kvepalais kvėpinuosi kas 3-4 valandas, tokiu būdu galima kelis kartus į dieną gerėtis pradinėmis ir vidurinėmis kvapo natomis smile.gif
O dar negaliu atsižavėti ODINų dėžutėmis, jie kaip minimalistinis meno kūrinys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2011 05 13, 09:18)
Bet gi ten ne visai taip išeina - ten yra 100 Lt vertės kuponas, kuriuo galima apmokėt iki 30 procentų pirkinio vertės, o ne 30 proc. nuolaida bele kokiems kvepalams. Ta prasme, jei imsi kvepalus už 150 Lt tai to kupono nepanaudosi, nes 100 Lt sudaro daugiau nei 30 % pirkinio vertės. Ar ne taip?  g.gif
Tai pagalvojau, kad tas kuponas naudingas jei pirkčiau kvepalus ne pigesnius nei 300 Lt ar brangesnius, tuomet galėčiau imt juos su ta 100 Lt nuolaida.

Bent jau aš supratau, kad tas kuponas suteikia 30 proc. nuolaidą, bet ne didesnę kaip 100 Lt. T.y. jei pirksim kvepalus pvz. už 259 Lt, tą 100 Lt nuolaidos kuponą panaudosim dalinai (aišku, jį jau paliksim parduotuvėje), bet gausim turbūt vistiek nuo tos 259 Lt sumos 30 proc. nuolaidą (šiuo konkrečiu atveju -77.70 Lt).
Ar ne taip būsiu supratusi?
Atsakyti