Įkraunama...
Įkraunama...

Creme de la Creme, 3 tema

QUOTE(Gafsa @ 2011 03 11, 08:43)
O man paspaudus ta nuoroda meta Lindex.com lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .As jau nieko nebesuprantu,gal mane is pirkeju sarasu isbrauke blink.gif .

QUOTE(LEEja @ 2011 03 11, 08:56)
eikit sau  laugh.gif  nuejau patikrinau darkart - ne lindexa ismeta, cremine biggrin.gif

QUOTE(Gafsa @ 2011 03 11, 09:08)
Kad ir kaip juokinga,bet as rimtai biggrin.gif .Man atidaro va ka-
http://www.lindex.co...-shop-the-look/

QUOTE(Fuwari @ 2011 03 11, 10:52)
Man taip pat. Nors ir turiu sąskaitą.  smile.gif

Kas čia dabar vėl? blink.gif Vakar gavau prašymą į AŽ, pakeisti LEEjos įkeltą nuorodą, nes ji veda į Lindex. Pakeičiau, paprašiau patikrinti, gavau atsakymą, jog po pakeitimo viskas tvarkoje. Šiandien vėl Lindexą man meta doh.gif
Papildyta:
Dabar vėl Facebook... Nebesuprantu...
Atsakyti
jei ant LEEja nuorodos spaudžiu, tai CdlC, jei ant Gafsa pacituotos - lindex. ir apskritai gal ten kažkas becituojant prichimičinta, nes tik citatoj copy link address rodo lindex, o pačioj pirmoj nuorodoj - facebook.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 11 kovo 2011 - 13:07
QUOTE(katalike @ 2011 03 11, 13:06)
jei ant LEEja nuorodos spaudžiu, tai CdlC, jei ant Gafsa pacituotos - lindex. ir apskritai gal ten kažkas becituojant prichimičinta, nes tik citatoj copy link address rodo lindex, o pačioj pirmoj nuorodoj - facebook.

Vadinasi, Gafsa LEEjos žinutę pacitavo anksčiau, nei aš pakeičiau nuorodą joje, todėl ten ir liko Lindex'as smile.gif Pakeičiau ir citatą, dabar turėtų būti gerai.
Atsakyti
o tai iseina kad as Lindexa idejau? laugh.gif kaip taip gali but ? smile.gif
Atsakyti
Man rodo Kreminę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 03 11, 17:02)
o tai iseina kad as Lindexa idejau?  laugh.gif  kaip taip gali but ? smile.gif

Nežinau smile.gif Nebuvot atsidariusi to psl?

QUOTE(Laisvė @ 2011 03 11, 17:03)
Man rodo Kreminę  rolleyes.gif

Tai taip ir turi rodyti, pakeičiau smile.gif
Atsakyti
As ta lindexa vakar vakare aptikau,bet,pagalvojau-pervargau blink.gif .Bet kad siandien ryte ziuriu-vis dar lindexas lotuliukas.gif .Dabar jau ir man Cremine rodo.Beje,mano svajoniu naktinio jazmino is TDC -nera,siandien patikrinau.Gal reiks Rien pirkt g.gif ,cia atokesne svajone buvo.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 03 11, 17:05)

Gerai, kad vakar neieškojau nieko irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 03 11, 19:05)
Nežinau smile.gif Nebuvot atsidariusi to psl?

as linka cia dejau budama FB creminej
bet landziojau kazkada vakar ir po lindexa biggrin.gif
zodziu pareklamavau tobulai gerai.... cool.gif
tiek to

noriu dar Juliette has a gun. turiu Not a Perfume, bet reikia dar ir Miss Charming ir Lady vengeance - abu meginelius turejau, tai kazkada pasiemiau bliuze ir uzuodziau kvapa - galvojau skyle prauostysiu.....
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 03 11, 18:02)
o tai iseina kad as Lindexa idejau?  laugh.gif  kaip taip gali but ? smile.gif

Na ne, vakar tuoj po įdėjimo pasižiūrėjau - Kreminė, kaip ir turėjo būt. Kažkas slapta naktį įlindo ir pakeitė lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai svajoju Montale kolekcija papildyt smile.gif
reikes rytoj apsilankyt kol jus visko neispirkot smile.gif
Atsakyti
Šiandien Creminė gavo ODIN visus keturis aromatus 4u.gif . Visi geri, ypač trečiasis mano nosiai.. wub.gif

Kaina patraukli - 100ml - 399lt. smile.gif

user posted image

tai tokios žinios bigsmile.gif ...
Atsakyti