Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Dar karteli i jus kreipiuosi, gal galetumet patarti, ko griebtis, nes temperatura dideja,saltkretis vis pasireiskia, kaulus palauzo ir dar ta gerkle su kosuliu, gal vis delto kazko kito reiketu imtis, nenoriu trukdyti M, nes manau, tokiu kaip as dabar eiles, tai tik ryt gal skambinsiu, jei vis dar tokia padetis bus, beje, gal esat girdejusios, kaip yra nustatomas tas pandeminis gripas? Jau kyla ir tokiu minciu ;/
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2011 03 15, 18:46)
nu vat kad baisu del maziuko  verysad.gif  (ne mazyle  smile.gif ) , vidurinysis ir mazas su laringitiniu kosuliu, o ir kvepavimas pasunkejas, stebiu vis, kol kas su homeopatiniais bandom nuo vakar, siandien skambinausi, tai nera gydytojos  verysad.gif vat cia ir problema, pasiskaiciau apie chamomila, prie karciavimo tinka vaikams, bet dar mastau, gal pabandyt viburcol zvakutes  g.gif musu pediatre ir nieko tokio del maziuko nepatare, tik paracetamolis ir nosi plaut, tai va ir mastau, kad paracetamoli spesiu dar suduot  g.gif temperatura kol kas 38 nesiekia, tik va kad mazas baisiai jis, bijau ir laukt ko, o ir bijau must, nes reiktu leist pakovot organizmui paciam su virusiuku, jei cia koks virusas  g.gif nes musdama iskart temeratura bijau ir kad iki kosuliu nenueitu  verysad.gif tai va, nebezinau nei kaip ir pasielgt  unsure.gif tokie mazi nei vienas man nesirgo  verysad.gif
del kokteiliuko reiks bandyt, Aciu  4u.gif

maniskis vaikas irgi lojanciai koseja, tai musu homeopate liepe gerti Hepar sulfur ir Spongia pakaitom kas dvi valandas.
Atsakyti
Brangios mamytes, ar esate naudojusios vaistuka Colic Calm? ar ji sveiksmingas? tai vaistas nuo viduriu putimo bei diegliuku 4u.gif
Atsakyti
Ar esat ka girdejusios apie Rhus tox, raso kad jis pasireiskia gripas su neramumu, noru judeti, skausmais galvoj ir peciu srityje bei emociniais pokyciais, man kaip ir tinka, ka jus manot, ar kas naudojot, ir kokia potencija tiktu? aciu
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2011 03 15, 19:03)
Ar esat ka girdejusios apie Rhus tox, raso kad jis pasireiskia gripas su neramumu, noru judeti, skausmais galvoj ir peciu srityje bei emociniais pokyciais, man kaip ir tinka, ka jus manot, ar kas naudojot, ir kokia potencija tiktu? aciu

anksciau Obuoliausia kaip tik ir rase, kad tinka sitas+ Oscilo
Atsakyti
o kokia potencija?
Atsakyti
QUOTE(Tutule @ 2011 03 15, 01:46)
Sveiki,
Esu naujokė šioje temoje, bet homeopatiškai gydomės su gydytojos pagalba. Bėda ta, kad gydytojos nėra, o mano mergytei (2,5 m.) sloga. Pradžioj buvo tekanti, vartojom Puls6, bet dabar užsikišo ir nebeteka. Ką vartoti?

Kai nosis užsikimšus (kalba "kaip dramblys"), dar gali padėti Apis

QUOTE(sonatute @ 2011 03 15, 18:00)
Laba  smile.gif

as su klausymeliu - nespejom dar atsidziaugt nauju gyventoju, jau ir tas apsirgo  verysad.gif mums 2 sav. dar tik, o jau siandien su sloga ir temperatura. kas tokiam maziukui tiktu  g.gif gal kokia chamomila g.gif visi trys vaikai serga, as ir su sloga didziausia  doh.gif ka man pavartot, nes jau is proto baigiu issikraustyt  unsure.gif

As tai kokias tris dienas gal neduočiau nieko g.gif pravalyčiau su respiratorium nosytę, kuo dažniau duočiau MP (jei aišku pati maitinat), aišku Viburkol nepamaišytų, pjaučiau žvakutę per pusę, dėčiau du kart dienoj 4u.gif Čia jei tempratūra neaukšta, iki 38.5 4u.gif

Sveikatos visiems sirgaliukams, paskaičius taip ir norisi eiti "įkalti" degtinikės užtaisytos su oscilo profilaktiškai biggrin.gif

Apie Tianchi diskutavot... prieš kelis metus išleidau šiems papildams dyyydelę sumą pinigų, pradžioj efektas buvo labai geras, vėliau nebeveikė.... dabar tą pati galiu pasiekti su homeopatija.... ir kaip rašėt - žymiai pigiau biggrin.gif Jei neveikia, visuomet yra kokie kiti žirniukai mirksiukas.gif

Sakykit prašau, o antigripinas1 ir pyrogranas yra vienas ir tas pats?? g.gif

Beje, gal kas žino, kaip pažaboti homeopatiškai nesveiką potraukį saldumynams biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renna: 15 kovo 2011 - 22:30
sakykit, kur Vilniuje galima normaliai, kelių savaičių bėgyje patekti pas klasikinį homeopatą? nes rugsėjo mėnesiui rašytis man kažkaip mažų mažiausia keista ir nematau tikslo. juk gydytojo jei reikia, tai vaikui gi dabar, o ne po pusmečio?... g.gif
ir kaip jus patenkat pas tuos homeopatus kai ūmiai susirgat? ar jie taip nuolat mielai telefonu konsultuoja? niu niekaip aš neįkertu dar tos sistemos, o pati savarankiškai gydyt vaikus tai ir taip gydau, nėr kur dėtis, kol gyd normalios neturim, bet noris surast, kas nuolat profesionaliai galėtų tai daryt....
Papildyta:
QUOTE(Renna @ 2011 03 15, 22:24)
Beje, gal kas žino, kaip pažaboti homeopatiškai nesveiką potraukį saldumynams biggrin.gif ?

kad čia mityba reik žabot wink.gif
kai yra potraukis, reiškia organizmui kažko trūksta, reikia energijos, o iš saldumynų gauna jos daug ir greitai, taip apgaudamas kūną.
tiagi, ieškokit, ko trūksta jūsų mityboj.
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 03 15, 23:24)

QUOTE(Fedes @ 2011 03 15, 23:52)
kad čia mityba reik žabot wink.gif
kai yra potraukis, reiškia organizmui kažko trūksta, reikia energijos, o iš saldumynų gauna jos daug ir greitai, taip apgaudamas kūną.
tiagi, ieškokit, ko trūksta jūsų mityboj.

thumbup.gif drinks_cheers.gif

Saldumynų organizmas reikalauja, kai trūksta chromo. Jos yra mėsoje, krabuose, viščiukuose, kukurūzų aliejuje, alaus mielėse, moliuskuose, vaisiuose, daržovėse, grūdinėse bei ankštinėse kultūrose, ypač perlinėse kruopose bei rupiuose ruginiuose miltuose, kiaušinio trynys, grybai, riešutai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 16 kovo 2011 - 07:46
Sveikos merginos,

Nepavyksta man susidorot su tuo sinusitu, nelengvėja nė pro kur. Pirmadienį buvau pas šeimos gydytoją, tai padarė kraujo tyrimą, leukocitų 12,6 be kalbų prirašė antibų ir viskas. Bet vistiek dar bandžiau cinnabsinu, silicea ir alium sativum gydytis. Be rezultato kol kas. Ir bijau tempti ilgiau, ir tų antibų bijau kaip karo... verysad.gif Dėl savęs kaip dėl savęs, bet mažajai jau visi metai bandau išgydyt po antibų ir pirmų skiepų prasidėjusį AD, dar vis maitinu pati ir dabar per mane ji turi antibus gaut... Ranka nekyla, bet pati kęst jau irgi negaliu. Gal dar kokių patarimų turit? O jei visgi antibus pradėsiu gert, ką iš homeopatinių šalia detoksikuojančių galiu gerti aš ir mažoji? Turiu Nux-Vomica 6 ir Ars 6, gal kuris tiktų?
Atsakyti
Ice*tea, o kal. bichromicum bandėt? Kai kurie gyd. prilygina jį antibiotikų poveikiui. Cinabsine esantis tikrai neatstos monopreparato. Galų gale gal galima protargolį pasilašint, kad jau sau...

Simoo7e, mums kai diagozavo gripą rado didelę leukopeniją, kažkokie dar nukrypimai, kuriuos taip perrašė į išrašą, kad neina suskaityt. Kadangi priėmime buvo nemažai sergančių, tai kaip supratau nei vienam iš jų gripo nediagnozavo, nes laukdami kraujo atsakymų, matėm kaip kitiems gražina tyrimus ir diangozuoja eilinį virusą ar tonzilitą. Bet tau iš pirmos/antros dienos gal nereikia nesąmonių prisigalvot, maniškė 39 tempos turėjo 7 dienas. Sveik kuo greičiau...

Maniškė jau visai gerai thumbup.gif thumbup.gif , dar taip ilgai nėra sirgus. Laukiam dabar kaip kiti atlaikysim tą gripą/negripą, gal oscilas padės, vartojam dabar visi. Aišku keista, kad dar nei vienas nesusirgom, nes nuo ligos pradžios jau praėjo 10 d., bet gal jau geriau tegul tas "keista" išlieka smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 16 kovo 2011 - 08:41
QUOTE(Renna @ 2011 03 15, 22:24)
Sakykit prašau, o antigripinas1 ir pyrogranas yra vienas ir tas pats?? g.gif

Tas pats
Atsakyti