QUOTE(Loreli @ 2011 03 14, 13:44)
Besijuokianti, užuojauta, atrodo ir mes turim virusa, pleciasi zaibiskai nuo zmogaus prie zmogaus...... vaje... kazkokia nesamone
Rhus toxidendron mėginkit ir osciloccosinum prie kitų, jeigu gripinis.
QUOTE(Simoo7e @ 2011 03 14, 14:27)
Reikia pagalbos ir man, sueme mane virusas, antra diena temperatura dienos metu 37.8 , nakti 38.3, siandien pasireiske dar kosulys, skauda gerkle, ji paraudonavusi, lauzo kaulus, siandien buvau poliklinikoje, tai kraujo tyrimas rodo infekcija organizme, israse vaistu nuo pandeminio viruso, vitamino c bei dar kazko. Taciau nenoriu ju gerti, siuo metu vartoju gripolio arbatele, vakar vartojau gripheel, bet sian skambinau M sake, kad jie netinka, taciau mano homeopatiniu vaistu vaistinele menka, nes tik Gelsemium turejau tinkama ir Mercuri, gal dar ka jus man patartumet ir gal galeciau skubiai gauti ka nors, tik kur, nes esu is Vilniaus. Aciu jums
Širdažolėj pastaruoju metu merginos randa atskirų žirnių. O gydytojas nesakė, ko reiktų? Gal įmanoma iš kompleksinių atrasti?
Dar pastebėjau prie šiumetinių virusų, kad neblogai yra šalia bent dieną duoti žarnynui pravalyt (pvz. Berberis homaccord, aš dabar su juo užsisuksiu ). Kažkaip lengviau prasivalo viskas.
Papildyta:
QUOTE(kamillė @ 2011 03 14, 15:23)
Sveikos, sakykite kazkaip nerandu kada ferrum phosphoricum naudoti. Kiek pamenu homeopate sake karsciuojant, bet cia kai gerkle daugiau ar kada nesuprantu. Ka nuo slapio kosulio vartojate? Cia vaikui
Ferrum phosphoricum virusiniams pačioje pradžioje, nebūna labai aiškiai išreikštų simptomų (pvz. tik šaltoka, nėra jėgų).
Šlapias kosulys būna įvairus... Ir įvairiose vietose sėdi (gerklė, trachėja, bronchai).