Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Loreli @ 2011 03 14, 13:44)
Besijuokianti, užuojauta, atrodo ir mes turim virusa, pleciasi zaibiskai nuo zmogaus prie zmogaus...... vaje... kazkokia nesamone

Rhus toxidendron mėginkit ir osciloccosinum prie kitų, jeigu gripinis.

QUOTE(Simoo7e @ 2011 03 14, 14:27)
Reikia pagalbos ir man, sueme mane virusas, antra diena temperatura dienos metu 37.8 , nakti 38.3, siandien pasireiske dar  kosulys, skauda gerkle, ji paraudonavusi, lauzo kaulus, siandien buvau poliklinikoje, tai kraujo tyrimas rodo infekcija organizme, israse vaistu nuo pandeminio viruso, vitamino c bei dar kazko. Taciau nenoriu ju gerti, siuo metu vartoju gripolio arbatele, vakar vartojau gripheel, bet sian skambinau M sake, kad jie netinka, taciau mano homeopatiniu vaistu vaistinele menka, nes tik Gelsemium turejau tinkama ir Mercuri, gal dar ka jus man patartumet ir gal galeciau skubiai gauti ka nors, tik kur, nes esu is Vilniaus. Aciu jums

Širdažolėj pastaruoju metu merginos randa atskirų žirnių. O gydytojas nesakė, ko reiktų? Gal įmanoma iš kompleksinių atrasti?

Dar pastebėjau prie šiumetinių virusų, kad neblogai yra šalia bent dieną duoti žarnynui pravalyt (pvz. Berberis homaccord, aš dabar su juo užsisuksiu ax.gif ). Kažkaip lengviau prasivalo viskas.
Papildyta:
QUOTE(kamillė @ 2011 03 14, 15:23)
Sveikos, sakykite kazkaip nerandu kada ferrum phosphoricum naudoti. Kiek pamenu homeopate sake karsciuojant, bet cia kai gerkle daugiau ar kada nesuprantu. Ka nuo slapio kosulio vartojate? Cia vaikui

Ferrum phosphoricum virusiniams pačioje pradžioje, nebūna labai aiškiai išreikštų simptomų (pvz. tik šaltoka, nėra jėgų).

Šlapias kosulys būna įvairus... ax.gif Ir įvairiose vietose sėdi (gerklė, trachėja, bronchai).
Atsakyti
Gydytojas neturejo daug pasirinkimo , nes mano vaistinele buvo tik Gelsemium ir Mercurium, tai siuos tirpinu ir geriu, dabar dar nusipirkau Belladonna hommaccord, engystoli bei oscolocosinum, tai bandysiu ryte vakare oscolocosinum gerti, o dienos eigoje kompleksinius Belladona su atskirais zirniukais, ziuresim,kas gausis. Beje, atrdau dar savo vaistinelej Berberio homaccord, tik labai jau nedaug jo, tai gal galeciau ji atskiesti su vandeniu (1/2 puodelio) ilasinti juos, ir viena doze bus lygi vienam gurksniui, ar as painioju? smile.gif Aciu uz jusu patarimus, tikiuosi pavyks greit pasveikti smile.gif
Atsakyti
Gal patyrusios pasakys aR TIKTŲ ŠIE LAŠIUKAI NUO DRĖGNO KOSULIO IŠ BRONCHŲ? turim namie net nežinau nuo ko blush2.gif gal savo bjauriam kosuliui pritaikyčiau blush2.gif Kosulys drėgnas iš gyliai, sunkiai atkosiu geltonus tirštus karkalus blush2.gif

tuberculinum 30
Bryonia 50
Alumina 30
Magnes . murat.30
Staphisagria 12

daug kartų pasveikom su Jūsų pagalba 4u.gif

Pasinagrinėjau sudėtį , atrodo visai ne į temą čia aš.
geriau turbūt bronchalis-heel man gerti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čikibari: 14 kovo 2011 - 20:43
QUOTE(čikibari @ 2011 03 14, 21:35)
Gal patyrusios pasakys aR TIKTŲ ŠIE LAŠIUKAI NUO DRĖGNO KOSULIO IŠ BRONCHŲ? turim namie net nežinau nuo ko  blush2.gif gal savo bjauriam kosuliui pritaikyčiau  blush2.gif Kosulys drėgnas iš gyliai, sunkiai atkosiu geltonus tirštus karkalus  blush2.gif

tuberculinum 30
Bryonia 50
Alumina 30
Magnes . murat.30
Staphisagria 12

daug kartų pasveikom su Jūsų pagalba  4u.gif

Pasinagrinėjau sudėtį , atrodo visai ne į temą čia aš.
geriau turbūt bronchalis-heel man gerti  g.gif

Iš vienkomponenčių nežinau - gal Bryonia (čia daugiau kitos galėtų pasireikšti smile.gif ), bet kompleksas Bronchalis-heel tai tikrai geras.
Atsakyti
Sveikos,
matau, kad virusai užpuolė kai kuriuos. Sveikit, gydykitės 4u.gif
Paskaičiau temą, ir galvoju, kad gal ir maniškiams kabinasi kažkoks virusas. Prašysiu, kad pagelbėtumėt patarimais. 4u.gif ax.gif
Sūnus nuo penktadienio vis paviduriuoja, su garsiais pirdenimais ir skundžiasi, kad paskaudena pilvuką. Pradžioje maniau, kad nuo maisto. Bet visą savaitgalį per dieną po 2-3 k eidavo į tualetą. Ir buvo vangokas, mieguistas, irzlus. Šiandien, po pietų miego darželyje, irgi "avariją" apturėjo. Ir mažė šiandien 3-kart skystai "purptelėjo". Nesuprantu kas yra, nes sūnui joks kitas simptomas neišlindo. g.gif Nevėmė, temperatūros nebuvo, veidas įprastos spalvos, gal tik liežuvis šiek tiek balsvas. Šiandien sudaviau Smectos, nes homeopatinių nuo viduriavimo neturiu. Daviau kelis kartus Nux Vomica 30, nuėmė pilvo maudenimą ir šiek tiek sulaikė viduriukus. Bet tik tam kartui. Šiandien vaistinėje davė Camphora Rubini. Sudaviau, bet kol kas be didesnio efekto.

MB nuo gerklės kutenimo prisikabino sinusitas. Duodu merc.sol complex, bet to nepakanka. Niekaip neišsivalo iki galo. Galvoju , jei pridėčiau Hepar Sulfur 30? Turėtų suskystinti ir palengvinti valymąsi, nes dabar pučiasi geltoni ir labai tiršti snargliai.
Patarkit mielosios, kas čia galėtų būti ir kaip gydyti.[I]
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 14, 11:07)
Pilnai pritariu. Maniškės beveik vegetarės. Dičkė kartą/du savaitėj įprašius suvalgo nedidelį gabaliuką mėsos (perku paprastai eko jautieną ir malu pati), o hemoglobinas visada puikus. Net vakar padarius kraują, nors dabar žiema ir daržovių/vaisių, kad kompnsuot mėsą, nėra - Hb prie didesniosios normos ribos. Purkštų vaisių/daržovių aš savo vaikams neduodu, vitaminų irgi ne.

Su tuo Hb reikia atsargiai elgtis 4u.gif g.gif Galiu is patirties pasakyti, kad aukstas Hb lygis tyrime ne visada rodo auksta Hb lygi organizme, nes paprasciausiai vaikui gali trukti skysciu arba plaukioti kraujyje daug tu kuneliu, bet jie bus neisisavinami organizmo, todel jokios naudos. Informatyvesnis rodiklis vidutinė hemoglobino koncentracija eritrocite (MCHC). Pavyzdziui mano mergaitei, kuri yra dabar serganti, padare kraujo tyrima ir jame Hb 145, o tas kitas rodiklis tik78, kai norma turetu buti nuo 82 iki 98 g.gif taip kad mumi tikrai ner kuom dziaugtis, kad Hb toks aukstas schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki,
Esu naujokė šioje temoje, bet homeopatiškai gydomės su gydytojos pagalba. Bėda ta, kad gydytojos nėra, o mano mergytei (2,5 m.) sloga. Pradžioj buvo tekanti, vartojom Puls6, bet dabar užsikišo ir nebeteka. Ką vartoti?
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 03 14, 22:33)
Sveikos,
matau, kad virusai užpuolė kai kuriuos. Sveikit, gydykitės  4u.gif
Paskaičiau temą, ir galvoju, kad gal ir maniškiams kabinasi kažkoks virusas. Prašysiu, kad pagelbėtumėt patarimais.  4u.gif  ax.gif
Sūnus nuo penktadienio vis paviduriuoja, su garsiais pirdenimais ir skundžiasi, kad paskaudena pilvuką. Pradžioje maniau, kad nuo maisto. Bet visą savaitgalį per dieną po 2-3 k eidavo į tualetą. Ir buvo vangokas, mieguistas, irzlus. Šiandien, po pietų miego darželyje, irgi "avariją" apturėjo. Ir mažė šiandien 3-kart skystai "purptelėjo". Nesuprantu kas yra, nes sūnui joks kitas simptomas neišlindo. g.gif  Nevėmė, temperatūros nebuvo, veidas įprastos spalvos, gal tik liežuvis šiek tiek balsvas. Šiandien sudaviau Smectos, nes homeopatinių nuo viduriavimo neturiu. Daviau kelis kartus Nux Vomica 30, nuėmė pilvo maudenimą ir šiek tiek sulaikė viduriukus. Bet tik tam kartui. Šiandien vaistinėje davė Camphora Rubini.  Sudaviau, bet kol kas be didesnio efekto.

MB nuo gerklės kutenimo prisikabino sinusitas. Duodu merc.sol complex, bet to nepakanka. Niekaip neišsivalo iki galo. Galvoju , jei pridėčiau Hepar Sulfur 30? Turėtų suskystinti ir palengvinti valymąsi, nes dabar pučiasi geltoni ir labai tiršti snargliai.
Patarkit mielosios, kas čia galėtų būti ir kaip gydyti.[I]

Mano sūnui ir panašiai buvo, tik jam temperatūra svyruodavo iš pradžių 37,2-37,3, o paskui jau pakildavo iki 37,8. Buvo nustatyta bakterinė žarnyno infekcija.
Atsakyti
Argus, o tai čia taip užsibaigė tavo vaiko pakarščiavimai tie nedidukai?

Kirke, vaistas Nr.1 tirštai slogai Kal. bichromicum. Ir sinupretą galima pridėt. O viduriavimui - ars. album mums visad skirdavo gyd.

Dėl Hb kas čia rašėt, ačiū. Šiaip kraują vaikui pakankamai dažnai darom, ir kai niekad nėra nukrypimų, tai daryt detalius nėra jokio reikalo. Beje kažkada buvo daryti ir detalūs (tame tarpe mažakraujystę tikrinom), ir viskas buvo gerai, nors pas mus yra ypatingas mėsos nevalgymas nuo pat gimimo (leliukas iščiulpdavo daržoves iš tyrelės, o mėsos gabaliuką išspjaudavo bigsmile.gif ). Beje protingas gydytojas įvertina ir vaiko skysčių netekimą, bent jau mums klinikose pirmiausia konstatuota buvo, kad skysčių netrūksta.
Beje šiam gripui būtinai reikia daug gerti, nes kaip mums aiškino gaunasi ypatinga intoksikacija.

Čikibari, tą patį Kal. bichromicum galima pabandyt. Taip pat antimonium tartaricum mums praktikoj labai gerai veikia kai einąsi sunkiai iškosėt kažką tiršto.

Maniškė kol kas nekarščiuoja, vakar kokiai valandai dar 37.2 buvo užkilę. Bijau šandienos, nes šiandien ta "kas antra diena", kada temperatūra šaudavo vėl į viršų...
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 15, 09:08)
Argus, o tai čia taip užsibaigė tavo vaiko pakarščiavimai tie nedidukai?

Jeigu apie tą viduriavimą - tai čia buvo prieš kelis metus.
Dabar tie temperatūros svyravimai lyg ir dingo pradėjus gerti Tuberculinum ir Phosphor. Kiek skaičiau, Tuberculinum ir yra tiems temperatūros svyravimams. Nors dar turbūt organizmas nėra atsigavęs iki galo, nes vakar pasinervino ir temperatūra 37,3, ko anksčiau nebūdavo.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 03 14, 16:54)
Dar pastebėjau prie šiumetinių virusų, kad neblogai yra šalia bent dieną duoti žarnynui pravalyt (pvz. Berberis homaccord, aš dabar su juo užsisuksiu  ax.gif ).  Kažkaip lengviau prasivalo viskas.

Žiūriu vaistinėlėje beturinti Berberis homaccord bigsmile.gif (kažkada nuo šlapimo takų infekcijos gėriau). gal galite parekomenduoti kiek kartų per dieną ir kiek lašelių tam žarnyno pravalimui? g.gif visos trys sirguliuojam mažu pamačys bigsmile.gif
mažoji šiąnakt kosėjo drėgnai, nu bet nieko vaikui nėjo atkosėti, tik tokį vos ne vėmulį sukelia. kosi kosi ir nieko neatkosi... Ką tokiu atveju parekomenduotumėt?

Einu užsitaisysiu Kalium bichromicum su Hepar sulfur. Jie turbūt ne tik slogą skystina , bet ir kosulio karkalus g.gif

Ach kaip laukiu rytojau su M. susisiekti wub.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(argus @ 2011 03 15, 08:30)
Mano sūnui ir panašiai buvo, tik jam temperatūra svyruodavo iš pradžių 37,2-37,3, o paskui jau pakildavo iki 37,8. Buvo nustatyta bakterinė žarnyno infekcija.

Dėl infekcijos abejoju. Prabuvo visą savaitgalį namuose- tai kaip ir negalėjo pasigauti kažkokios infekcijos g.gif
Jei per porą dienų nesusitvarkys, vesiu tyrimą daryti.
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 15, 09:08)
Kirke, vaistas Nr.1 tirštai slogai Kal. bichromicum. Ir sinupretą galima pridėt. O viduriavimui - ars. album mums visad skirdavo gyd.

Ačiū už atsakymą. Bet Hepar sulfur šią bėdą sutvarkė thumbup.gif Gal ir negerai, bet prie komplekso nuo sinusito pridėjau Hepar sulfur 30. Padaviau vakar gal 3 kartus, tai šiandien nosis švari ir gražiai valosi. Tikriausiai per maža potencija komplekse buvo, todėl ir nesuskystino pakankamai.
Atsakyti