Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

supratau. Mastom apie kreipimasi pas homeopata, bet i vel mastom ar pades.
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2011 03 14, 12:18)
supratau. Mastom apie kreipimasi pas homeopata, bet  i vel mastom ar pades.

Jeigu teisingai nupasakoji apie vaiką, nieko neslepi, jeigu homeopatas pagal tas savybes teisingai atrenka žirnius - manau kad padės. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 14 kovo 2011 - 11:24
QUOTE(Ice*tea @ 2011 03 14, 10:11)
. Gal kuri iš merginų turit Vilniuje ir už atitinkamą mokestį galit perleist po kelis žirniukus?

galetu ryt is ryto buti Perkunkiemyje arba Zirmunuose, buteliuka turiu smile.gif cia jei anksciau negausit wink.gif
Atsakyti
O kaune pas koki homeopata geriausiai eiti?
Atsakyti
Besijuokianti, bandyk SMS, jei kitaip niekaip, seni pacientai esat, netikiu, kad M neatsakys...
Atsakyti
Ačiū, Kristinuk 4u.gif . Šįryt išmiegojo ilgai, kol kas be tempos, žvalumas ryškiai pasitaisęs, kosulys sumažėjo iki minimumo. Gal krizė vakar buvo arba Beladona homacord pramušė, prieš važiuojant į ligoninę 39 buvo, spėjau 2 kart lašiukų suduot ir priėmime jau turėjom tik 37.7.
Žinau, kad M. neatsakys, mums gydytojas net pats paskambina ligų atveju kai prašomės jo gydymo, bet stengiuos nepiktnaudžiaut, visi turi teisę į poilsį...
Atsakyti
QUOTE(Ice*tea @ 2011 03 14, 11:11)
Sveiki,

Kol kas nieko gero. Ačiū merginoms už patarimus. Kątik išsitepiau sviestu ir česnaku, bet degina odą, tai matyt su tokiu kompresu nieko gero nebus sad.gif Užsiprašiau jau silicea ir alium sativum, bet jaučiu be trečiadienio negausiu. Gal kuri iš merginų turit Vilniuje ir už atitinkamą mokestį galit perleist po kelis žirniukus?
Išgėriau jau šįryt gelomyrtolio.... sad.gif dabar dar klausimas iškilo, jei ir toliau gersiu gelomyrtolį ir homeopatinius žirnius, ar nesipjaus tarpusavy, nes lyg visokie mentoliai slopina homeopatinių veikimą?

blogiau tai tikrai nebus. kaip mūsų gyd sako, tai daryt pertraukas bent valandos tarp homeopatinių ir kitų vaistų. Gelomyrtolio forte užtenka 2 kart dienoj gert ( aš dar ir trečią kartą prieš pat naktį išgerdavau, kaip rašo anotacijoj), taigi keletą kartų per dieną geriami homeopatiniai turėtų padėt

Atsakyti
Besijuokianti, užuojauta, atrodo ir mes turim virusa, pleciasi zaibiskai nuo zmogaus prie zmogaus...... vaje... kazkokia nesamone
Atsakyti
Reikia pagalbos ir man, sueme mane virusas, antra diena temperatura dienos metu 37.8 , nakti 38.3, siandien pasireiske dar kosulys, skauda gerkle, ji paraudonavusi, lauzo kaulus, siandien buvau poliklinikoje, tai kraujo tyrimas rodo infekcija organizme, israse vaistu nuo pandeminio viruso, vitamino c bei dar kazko. Taciau nenoriu ju gerti, siuo metu vartoju gripolio arbatele, vakar vartojau gripheel, bet sian skambinau M sake, kad jie netinka, taciau mano homeopatiniu vaistu vaistinele menka, nes tik Gelsemium turejau tinkama ir Mercuri, gal dar ka jus man patartumet ir gal galeciau skubiai gauti ka nors, tik kur, nes esu is Vilniaus. Aciu jums
Atsakyti
Loreli, ačiū 4u.gif . Sveikit ir jūs kuo greičiau smile.gif

Atsakyti
Sveikos, sakykite kazkaip nerandu kada ferrum phosphoricum naudoti. Kiek pamenu homeopate sake karsciuojant, bet cia kai gerkle daugiau ar kada nesuprantu. Ka nuo slapio kosulio vartojate? Cia vaikui
Atsakyti
QUOTE(kamillė @ 2011 03 14, 15:23)
Sveikos, sakykite kazkaip nerandu kada ferrum phosphoricum naudoti. Kiek pamenu homeopate sake karsciuojant, bet cia kai gerkle daugiau ar kada nesuprantu. Ka nuo slapio kosulio vartojate? Cia vaikui

Mes su Ferum phosphoricum esam susidurę kai buvo ausies uždegimas vaikui. Mūsų homeopatė sakė, kai naktį prabus rėkdamas dėl ausies skausmo tai 6 potencijos žirniukų normą ištirpinti vandenyje ir duoti vandenuką kas porą minučių, taip iki dviejų valandų. Daugiau su šiuo vaistu nesu susidūrus 4u.gif
Atsakyti