Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Vilnele, gal reikia tiesiog žinių radijo archyvą atsidaryt, bet ne iš duotos nuorodos.

Kristinuk, M priešingai čia besidalinančių mamų patirtimi kaip jos gydomos (ypatingai ta vadinama kompeksinė homeopatija siūlo dažną hom. vartojimą), yra labai saikingos homeopatijos šalininkas. Aš juo pasitikiu 100 proc., ir kai liepia nutraukt, nutraukiu. Jei pradeda grįžti simptomai, gydytojas mums niekad nėra skyręs to pačio vaisto, visad ima kitą, matomai manydamas, kad tuomet žirniukas buvo netinkamas ar nepakankamas, o ilgesnis jo davimas sukels perdozavimą (beje aš net neįsivaizduoju kaip ligos metu pačiai mamai atskirt, kad žirnių perdozuota, na koso ir koso, bet jau ne dėl ligos, o dėl žirnių poveikio - atskirt gi neina). O simptomatinį gydymą jis naudoja dažnai visokių ūmių ligų atveju, bet aš taip suprantu, su labai didele atsarga, dėl galimų pašalinių reikšinių. Mums niekad nėra buvęs skirtas koks nors žirnis ūmaus susirgimo metu, savaitei ar 5 d. pvz. Buvo vienas kartas kai dienos eigoj nuo 3 iki 10 vakaro buvom gydomi tel. M. pagalba, buvo aiškus pagerėjimas bet kadangi artėjo naktis lyg ir buvo per mažai laiko nuspręst ar pagerėjimas stabilus, bet gyd. kategoriškai vis tiek liepė nutraukt žirnius ir geriau susiskambint jei blogės, nei palikt kažkokį profilaktinį palaikantį gydymą (žinant kaip jam "lengva" priskambint, aš baisiai prieštaravau, bet nurodymą nutraukt žirnius gavau kategorišką smile.gif ). Nepablogėjo, nors liga 100 proc. ir neišnyko, tiesiog ji visai nebekėlė problemų, t.y. tai ką aš pavadinčiau, kad toliau organizmas pats susitvarkė su liga.

Man tokia pozicija patinka. Aš nekart skaičiau, kad teisingiau organizmui leist pasveikt pačiam, o ne kabėt ant žirnių nuolat. Ir ne vienas homeopatas rekomenduoja geriau duot išsikarščiuot, jei nėra kažkokia kritinė būklė, nei kišt žirniukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 11 balandžio 2011 - 07:29
Kristinuk, M priešingai čia besidalinančių mamų patirtimi kaip jos gydomos (ypatingai ta vadinama kompeksinė homeopatija siūlo dažną hom. vartojimą), yra labai saikingos homeopatijos šalininkas. Aš juo pasitikiu 100 proc., ir kai liepia nutraukt, nutraukiu. Jei pradeda grįžti simptomai, gydytojas mums niekad nėra skyręs to pačio vaisto, visad ima kitą, matomai manydamas, kad tuomet žirniukas buvo netinkamas ar nepakankamas, o ilgesnis jo davimas sukels perdozavimą (beje aš net neįsivaizduoju kaip ligos metu pačiai mamai atskirt, kad žirnių perdozuota, na koso ir koso, bet jau ne dėl ligos, o dėl žirnių poveikio  - atskirt gi neina). O simptomatinį gydymą jis naudoja dažnai visokių ūmių ligų atveju, bet aš taip suprantu, su labai didele atsarga, dėl galimų pašalinių reikšinių. Mums niekad nėra buvęs skirtas koks nors žirnis ūmaus susirgimo metu, savaitei ar 5 d. pvz. Buvo vienas kartas kai dienos eigoj nuo 3 iki 10 vakaro buvom gydomi tel. M. pagalba, buvo aiškus pagerėjimas bet kadangi artėjo naktis lyg ir buvo per mažai laiko nuspręst ar pagerėjimas stabilus, bet gyd. kategoriškai vis tiek liepė nutraukt žirnius ir geriau susiskambint jei blogės, nei palikt kažkokį profilaktinį palaikantį gydymą (žinant kaip jam "lengva" priskambint, aš baisiai prieštaravau, bet nurodymą nutraukt žirnius gavau kategorišką smile.gif ). Nepablogėjo, nors liga 100 proc. ir neišnyko, tiesiog ji visai nebekėlė problemų, t.y. tai ką aš pavadinčiau, kad toliau organizmas pats susitvarkė su liga.

Man tokia pozicija patinka. Aš nekart skaičiau, kad teisingiau organizmui leist pasveikt pačiam, o ne kabėt ant žirnių nuolat. Ir ne vienas homeopatas rekomenduoja geriau duot išsikarščiuot, jei nėra kažkokia kritinė būklė, nei kišt žirniukus.

Pritariu drinks_cheers.gif , norėčiau ir aš tokio gydytojo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balta: 11 balandžio 2011 - 08:56
Dėkoju, Besijuokianti, kiek man dar mokytis doh.gif . O jau buvau bepradedanti tikėti, kad palyginus nemažai išmanau.

Nėr lygių tam mūsų gydytojui. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas_Nr.166 @ 2011 04 10, 22:57)
o temoj minėtas "mercurius" gyvsidabrį.  bigsmile.gif Tik ne vokiškai, o tiesiai šviesiai. Antras vardas.

pirmas mažiausiai sarkazmo turintis postas, kurį iš jūsų matau.
nustebau, akd TIk 166 biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit, kaip Misis konsultuoja trečiadieniais? Liepė užvažiuoti, bet nepaklausiau kelintą panašiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 12 balandžio 2011 - 17:49
O aš noriu paklaust pas M. ryt registruos priešvelykinei savaite ar jau po Velykų. Gal kas žinot? Visokių mažmonių prisikaupę (vienas jų mažės priešmokylinis skiepas schmoll.gif ), labai noriu jo konsultacijos
Atsakyti
Medicinos daktaro Vytauto Stonkaus interviu
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 13, 06:33)
O aš noriu paklaust pas M. ryt registruos priešvelykinei savaite ar jau po Velykų. Gal kas žinot? Visokių mažmonių prisikaupę (vienas jų mažės priešmokylinis skiepas schmoll.gif ), labai noriu jo konsultacijos

Skiepui dar nusiteikinėjat ar jau? Būčiau dėkinga, jeigu parašytum, kokia jo nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 04 13, 13:11)
Skiepui dar nusiteikinėjat ar jau? Būčiau dėkinga, jeigu parašytum, kokia jo nuomonė  4u.gif

Jaučiu visa savo skūra, kad blogai bus tuo skiepu. Mano dičkė (nors 9 jai jau) neskiepinta priešmokykliniu, tai galvoju kaip čia dabar nusikratyti ir mažosios skiepo. Papasakosiu būtinai, vis tiek neskiepinsiu be atsiklausimo pas M. , tik nežinau ar dabar jau varysim, ar šiek tiek vėliau.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 13, 11:42)
Jaučiu visa savo skūra, kad blogai bus tuo skiepu.

Tai juk čia geriausias patvirtinimas smile.gif
Atsakyti
Bet pediatrui tie mano jautimai dzin. O kai išklausiu M., turėsiu moralinę teisę sakyt, kad mus gydantis homeopatas rekomendavo nesiskiepint, nes tai prieštarauja homeopatiniam gydymui smile.gif . Šiaip pediatras mūsų nieko toks, labai vaistų neskyrėjas, bet skiepintis jo nuomone būtina smile.gif . Kai sakau, kad dabar esam gydomi homeopatiškai, tai jis niekad su tradiciniais vaistais nesikiša, priima dažnesniam paklausymui ir tiek. Gal ir čia labai nespaustų, o gal M. kokiais žirniais paruoštų mus skiepui, kad pašalinio poveikio nepatirt.
Labai norėčiau, kad LT atsirastų kokia homeopatinė šeimos klinika, man net nesvarbu kokia, kompleksinė, klasikinė, bet taip norėtųsi gydytis tuo būdu, prie kurio širdis liksta. Ir kiekvieną kart nejaust įsitempimo, kad teks kovot dėl savo pažiūrų, nenoro skiepintis ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 13 balandžio 2011 - 12:29
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 13, 12:26)
Bet pediatrui tie mano jautimai dzin. O kai išklausiu M., turėsiu moralinę teisę sakyt, kad mus gydantis homeopatas rekomendavo nesiskiepint, nes tai prieštarauja homeopatiniam gydymui smile.gif . Šiaip pediatras mūsų nieko toks, labai vaistų neskyrėjas, bet skiepintis jo nuomone būtina smile.gif . Kai sakau, kad dabar esam gydomi homeopatiškai, tai jis niekad su tradiciniais vaistais nesikiša, priima dažnesniam paklausymui ir tiek. Gal ir čia labai nespaustų, o gal M. kokiais žirniais paruoštų mus skiepui, kad pašalinio poveikio nepatirt.
Labai norėčiau, kad LT atsirastų kokia homeopatinė šeimos klinika, man net nesvarbu kokia, kompleksinė, klasikinė, bet taip norėtųsi gydytis tuo būdu, prie kurio širdis liksta. Ir kiekvieną kart nejaust įsitempimo, kad teks kovot dėl savo pažiūrų, nenoro skiepintis ir t.t.

O man tokio pediatro nuomonė dzin. Jis už mano vaiką atsakomybės tikrai neperims. Užtenka juk pasiskaityt anotaciją, kokių pasekmių galima sulaukti. Informacijos visur pilna. Galėtų tas pediatras ir pats daugiau pasidomėti, atsiranda jau tokių gydytojų, kurie suvokia skiepų žalą. Mano mamai jos draugė gydytoja net rekomendavo nebeskiepyti manęs, kai buvau maža. Turbūt po kokių skiepų klykdavau iki pamėlynavimo.
Prisirinkit daugiau informacijos ir pasijusite tvirčiau. Kovot ir nereikia, skiepai juk neprivalomi. Ypač gerai, kad bendraminčių vis daugėja, tai balta varna ir nereikia būti.
Atsakyti