Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Paukšte @ 2011 04 09, 16:28)
Suprantu  smile.gif Ačiū už atsakymą  4u.gif
Aš ir nesitikiu ligą išgydyt, tai ir neįmanoma. Tiesiog norėjau kokio patarimo apie profilaktines priemones, tiek dėl limfinės sistemos, tiek dėl imuniteto.
Kaip jūs vaikams stiprinate imunitetą? Pasidalinkite  mirksiukas.gif

Neturėtų mažius įgimto pakankamai sudėtingo negalavimo - patarti būtų drąsiau. Gi negali žinot, kaip sureaguos į tą limfos sistemos stimuliavimą. Gali būt per stiprus atsakas, kurį neturint patirties bus sudėtinga suvaldyt.
Pradžiai pati mėginkit įveikt tiesiog eilinius virusus. Konsultuokitės su homeopatu.
Ir pagrindinį negalavimą pavaliui bus galima sušvelnint. Esu skaičius ne vieną variantą, kai "nurašyti" vaikai pastatomi ant kojų (net ir cerebrinis paralyžius "išgydomas" - rašau kabutėse, nes tai realiai yra atstatymas to, kas buvo sutraukyta).

Taip, Lypmphomyosot yra limfinei sistemai, bet jis gali daug išjudinti.
Imunitetas atsistato pavaliui, jeigu eiliniai virusiniai peršalimai įveikiami be cheminių vaistų (per maždaug porą metų). Dabar tiesiog galit mėgint pasiskaityt apie Shuesler arba biochemines druskas (pvz. www.vithoulkas.com). Dar būtų gerai, jeigu homeopatas rastų konstitucinį (kas iš karto, tikriausiai, bus beveik neįmanoma, nes cheminiai vaistai iškreipia tikrąjį vaizdą). Bet pavaliui, turi atsisluoksniuot daug negerumų.
Atsakyti
O man nuo šlapimo takų uždegimo su krauju, ir buvo perštėjimas išrašė Mercurius sol. po 10 ž. 4 kart dienoj - pagerėjo smile.gif
Atsakyti
Merginos, iškilo klausimas. Kai įvyksta pagerėjimas, ar nuimate žirnius? Aš iki šiol nenuimdavau, o sumažindavau dozę ir paduodavau dar 3-5dienas. Paskutinį sykį dukrai įvyko pagerėjimas (gerklinio kosulio), paskui vėl pablogėjo. tai M pasakė, kai tik pagerėja, iš karto nuimkite visus žirnius. Vat dabar ir mąstau, ar nebus per daug drastiškas toks nuėmimas? Ir ką daryt po to? Juk pagerėjimas nereiškia visiško pasveikimo. Kažkaip telefonu nedrįsau to aiškintis, kad neužimčiau laiko...
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2011 04 10, 11:43)
Merginos, iškilo klausimas. Kai įvyksta pagerėjimas, ar nuimate žirnius? Aš iki šiol nenuimdavau, o sumažindavau dozę ir paduodavau dar 3-5dienas. Paskutinį sykį dukrai įvyko pagerėjimas (gerklinio kosulio), paskui vėl pablogėjo. tai M pasakė, kai tik pagerėja, iš karto nuimkite visus žirnius. Vat dabar ir mąstau, ar nebus per daug drastiškas toks nuėmimas? Ir ką daryt po to? Juk pagerėjimas nereiškia visiško pasveikimo. Kažkaip telefonu nedrįsau to aiškintis, kad neužimčiau laiko...

O man homeopatė sakė,kad kai pagerėja paretint davimą (mūsų atveju duot kas dvi val.) iki visiško pasveikimo.O šiaip iki ligos gėrėm keturis kart dienoje po žirniuką (konstitucinį).
Atsakyti

Klasikinis homeopatinis gydymas taip ir vyksta, kad sudavus žirniukus kitą kartą duoti reikia tik vėl pablogėjus. Homeop. vaistai ne patys gydo, o stimuliuoja organizmą pačiam gydytis.
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2011 04 10, 11:15)
Klasikinis homeopatinis gydymas taip ir vyksta, kad sudavus žirniukus kitą kartą duoti reikia tik vėl pablogėjus. Homeop. vaistai ne patys gydo, o stimuliuoja organizmą pačiam gydytis.

Bet tas galioja simptomatiniams, o ne konstituciniams vaistams. Nors vieningos nuomonės nėra...
Bet šiaip pažiūrėjus taip ir yra. Duodam vaistuką, kurio dažnumas priklauso nuo simptomų sunkumo. Suaktyvinam organizmą, o paskui simptomams slobstant, retinam ir vaistus, taip duodami ilgesnį tarpą pačiam organizmui kovot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotynė: 10 balandžio 2011 - 12:58
QUOTE(Lotynė @ 2011 04 10, 12:56)
Bet tas galioja simptomatiniams, o ne konstituciniams vaistams. Nors vieningos nuomonės nėra...
Bet šiaip pažiūrėjus taip ir yra. Duodam vaistuką, kurio dažnumas priklauso nuo simptomų sunkumo. Suaktyvinam organizmą, o paskui simptomams slobstant, retinam ir vaistus, taip duodami ilgesnį tarpą pačiam organizmui kovot...

Tai mes čia ir kalbam apie savigydą, konstitucinį gydymą reiktų profesionalams palikti g.gif smile.gif .
Šio skyrelio lankytojoms mamoms reiktų susipažinti su Heringo taisyklėmis (kokia pavardė - "Hering" reiškia "silkė" vokiškai biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 09, 18:45)
Su rimtesne bėda reikia išmanyt kaip stimuliuot imunitetą, su tom stimuliacijoms irgi visaip dar gali būt. Juolab homeopatijoj dažnas, nors ir teigiamas, reiškinys - pablogėjimas, dažnai be gydytojo pagalbos jį pratempt labai sunku.
Aš visokeriopai pritarčiau Obuoliausiai, susiraskit homeopatą, ir turėsim realų šansą, jei ne pasveikt, tai bent labai stipriai pagerint vaikučio būklę.

http://www.ziniur.lt...ytautu-stonkumi
Paklausykit kas netingit, apie probiotikus, antibiotikus (beje paminėtas ir jų naudojimas 1-3 d), ka-žada čia diskutavom, paracetamolį ir aibė kitų įdomių dalykų.

Ačiū už nuorodą. Apie antibiotikus tai seniai viskas aišku, bet apie druską( jau pagal ajurvedą buvau pradėjusi keisti nuomonę), tai dabar jau galutinai pakeičiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotynė @ 2011 04 10, 13:56)

Būtent - retinam. O man pasakė visiškai nuimti. Tiesą pasakius, pirmą kartą susidūriau su tokiu reiškiniu, kad, pasak gydytojo, per daug daviau žirnių, o tai iššaukė pablogėjimą.

Prieš tai su mamomis diskutavom, jog per staigiai nutraukus žirnius, liga po savaitėlės vėl grįžta, užtat ir mąstau dabar...

Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 04 10, 14:56)
Ačiū už nuorodą. Apie antibiotikus tai seniai viskas aišku, bet apie druską( jau pagal ajurvedą buvau pradėjusi keisti nuomonę), tai dabar jau galutinai pakeičiau.  ax.gif

aš tai niekaip negaliu sitos laidos paklausyti, kazkaip neveikia nei online klausyti, nes atsisiusti
ka ten svarbaus pasako?
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2011 04 10, 23:15)
aš tai niekaip negaliu sitos laidos paklausyti, kazkaip neveikia nei online klausyti, nes atsisiusti
ka ten svarbaus pasako?

Pagooglinkite Vytautas Stonkus ir išmes ne vieną interviu.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 04 09, 22:23)
O man nuo šlapimo takų uždegimo su krauju, ir buvo perštėjimas išrašė Mercurius sol. po 10 ž. 4 kart dienoj - pagerėjo smile.gif

QUOTE(balta @ 2011 04 10, 14:01)
(kokia pavardė - "Hering" reiškia "silkė" vokiškai  biggrin.gif )

o temoj minėtas "mercurius" gyvsidabrį. bigsmile.gif Tik ne vokiškai, o tiesiai šviesiai. Antras vardas.

Atsakyti