QUOTE(Paukšte @ 2011 04 09, 16:28)
Suprantu Ačiū už atsakymą
Aš ir nesitikiu ligą išgydyt, tai ir neįmanoma. Tiesiog norėjau kokio patarimo apie profilaktines priemones, tiek dėl limfinės sistemos, tiek dėl imuniteto.
Kaip jūs vaikams stiprinate imunitetą? Pasidalinkite
Aš ir nesitikiu ligą išgydyt, tai ir neįmanoma. Tiesiog norėjau kokio patarimo apie profilaktines priemones, tiek dėl limfinės sistemos, tiek dėl imuniteto.
Kaip jūs vaikams stiprinate imunitetą? Pasidalinkite
Neturėtų mažius įgimto pakankamai sudėtingo negalavimo - patarti būtų drąsiau. Gi negali žinot, kaip sureaguos į tą limfos sistemos stimuliavimą. Gali būt per stiprus atsakas, kurį neturint patirties bus sudėtinga suvaldyt.
Pradžiai pati mėginkit įveikt tiesiog eilinius virusus. Konsultuokitės su homeopatu.
Ir pagrindinį negalavimą pavaliui bus galima sušvelnint. Esu skaičius ne vieną variantą, kai "nurašyti" vaikai pastatomi ant kojų (net ir cerebrinis paralyžius "išgydomas" - rašau kabutėse, nes tai realiai yra atstatymas to, kas buvo sutraukyta).
Taip, Lypmphomyosot yra limfinei sistemai, bet jis gali daug išjudinti.
Imunitetas atsistato pavaliui, jeigu eiliniai virusiniai peršalimai įveikiami be cheminių vaistų (per maždaug porą metų). Dabar tiesiog galit mėgint pasiskaityt apie Shuesler arba biochemines druskas (pvz. www.vithoulkas.com). Dar būtų gerai, jeigu homeopatas rastų konstitucinį (kas iš karto, tikriausiai, bus beveik neįmanoma, nes cheminiai vaistai iškreipia tikrąjį vaizdą). Bet pavaliui, turi atsisluoksniuot daug negerumų.