http://www.100metu.l...idus_kompleksas aš va šitą išsirinkau ir pagal viską, ką radau, jis tinkamiausias kaip supratau. Na dar radau, kad iš GNLD firmos yra acidophilus bakterijos. Bet mano pasirinktame yra ir Acidophilus ir bifido bakterijos.
Sveiki, ar bandet kas nors Tanacet heel nuo kirminu? Ar imanoma ji gauti LT? Ar padejo?
Maniskiui nenustatyti kirminai, tik kad naktimis dantimis griezia, pilvo skausmu skundziasi, o tuos kirminus labai sunku nustatyti, kaip gydytoja aiskino.
Maniskiui nenustatyti kirminai, tik kad naktimis dantimis griezia, pilvo skausmu skundziasi, o tuos kirminus labai sunku nustatyti, kaip gydytoja aiskino.
QUOTE(vilnele @ 2011 04 07, 22:10)
Sveiki, ar bandet kas nors Tanacet heel nuo kirminu? Ar imanoma ji gauti LT? Ar padejo?
Šiaip yra tyrimai, kurių metu nustato ar yra kirminai ar ne.
http://www.demesysta...liekami-tyrimai - Koprogramos įvertinimas, Pirmuonių išmatų tepinėlyje nustatymas, Kirminų kiaušinėlių išmatų tepinėlyje nustatymas
QUOTE(argus @ 2011 04 07, 19:48)
Klausimas. Kuo skiriasi gerosios bakterijos (Erce flora, Bifido, Gefilus ir kt.)? Gal kas žino nuorodas, kur apie jas pasidomėti?
skaityk kiekvienu sudeti www.vaistai.lt ar panasiai.
studijuoji, stdijuoji, kol supranti
ir dar yra internete paskui kiekvienos bakteirjos rusies aprasymai aisku... kazkda reike, gilinausi, dabar jau tieisog zinau, ko mums reik, ir daugiau info savo galvoj nebesaugau
bet pvz wikipedijoj yra naudinga lentele su ju indikacijomis, straipsnio pabaigoj:
http://en.wikipedia....wiki/Probiotics
iups, čia aš aišku kažkaip automatiškai manau, kad žmogus būtinai angliškai skaito... bet tikiuosi skaitai
kaip alergiukams, ar netoleravimu sergantiems gal esminė info yra, kad ir gerosiose bakteirjose būna laktozės , mielių ir pan. alergenų, todėl reikia atidžiai skaityt...
ir dar -geriausia laikyti šaldytuve, didelė dalis jų greičiau žūsta stovėdamos šilumoj (tiksliau viena kitą suėda ) , todėl ir iš vaistinės kai eprkate, žiūrėkite, kad nebūtų taip, kad anotacijoje parašyta laikyti šaldytuve, o jums iš lentynos duoda...
QUOTE(vilnele @ 2011 04 07, 21:10)
Priemones nuo kirminu yra svarbu kaip gerti dar. Reikia pradeti gerti , kai menulis mazeja 3 sav., o po to po kurio laiko vel kartoti. Padeda ir šitas: http://papildai.lt/p...i/elmigone.html
QUOTE(argus @ 2011 04 07, 22:02)
http://www.100metu.l...idus_kompleksas aš va šitą išsirinkau ir pagal viską, ką radau, jis tinkamiausias kaip supratau. Na dar radau, kad iš GNLD firmos yra acidophilus bakterijos. Bet mano pasirinktame yra ir Acidophilus ir bifido bakterijos.
mūsų pediatrė šituos rekomendavo bet kai vaikai viduriavo, geriausiai reikalus sutvarkė Linex.
Fedes, o kur tu gyveni? ne Vilniuje?
apie medų buvo Pediatrijos vadovėlyje parašyta, taip pat daug kur parašyta, kad jį vaikams galima pradėti įvedinėti į mitybą tik nuo kokių 2 metų; nėra jau toks nekaltas dalykas.
dar kas buvo įdomu, kad alergiškų dulkių erkėms namuose neturėtų būti ir kambarinių gėlių, nes jų žemėje veisiasi kažkokios sporos ar kiti gyvuliai, na, artimi erkučių giminaičiai
dar gal kam iš vilniečių pravers tokia info: Jeruzalės vaistinė visada, be atskiro užsakymo turi Calcium carbonicum 200, 1M, 10M
Maniškė kai gėrė antibus mikoplazmoms naikint (gavo 2 kursus stiprių antibų), tai buvo viduriavimas prasidėjęs. Narine nuėmė po 1 kapsulės, nors iki jų buvau vos ne visas vaistinėj randamas ger. bakterijas nupirkus. Kol neužtikau supermamoj, kad vieni rimčiausi LT gastroenterelogų vis dėlto pasisako už Narine. Gal ir kiti kokie geri yra, tiesiog aš jų neužtikau nupirkt ir neradau info.
Vilnele, o kirmėliukai konstituciniu negydomi?
Obuoliausia, aš Histaminum 12 bandžiau, nors tikrai turiu alergiją, ir histaminas turėtų nors kažkokį poveikį turėt visiems alergiukams, man jis absoliučiai be poveikio...
Man ta homeopatija kartais tokia mistika atrodo, čia kaip Balta rašė, kad reikia kartais įjungt intuiciją. Mano vaikai kartais man išryškina, kad kai kurie žirniukai joms skanūs, o kai kurie (čia apie monopreparatus) Stengiuos tokius dalykus išgirst . Bet sau kai prisiskaitai teorijos ir ją žinai, kaip tą intuiciją įjungt supračio neturiu...
Vilnele, o kirmėliukai konstituciniu negydomi?
Obuoliausia, aš Histaminum 12 bandžiau, nors tikrai turiu alergiją, ir histaminas turėtų nors kažkokį poveikį turėt visiems alergiukams, man jis absoliučiai be poveikio...
Man ta homeopatija kartais tokia mistika atrodo, čia kaip Balta rašė, kad reikia kartais įjungt intuiciją. Mano vaikai kartais man išryškina, kad kai kurie žirniukai joms skanūs, o kai kurie (čia apie monopreparatus) Stengiuos tokius dalykus išgirst . Bet sau kai prisiskaitai teorijos ir ją žinai, kaip tą intuiciją įjungt supračio neturiu...
QUOTE(vilnele @ 2011 04 07, 22:10)
Pabandykit pelynų arbatą duoti po valg.šaukštą ryte / vakare prieš valgį apie porą savaičių, o veliau tik rytais dar porą savaičių. o jei dar mokate pasidaryti moliūgų pieno, tai ir jo lai išgeria vieną kartą svaitėje. Dar vakarais engystol po pusę tabletės galima duoti (5 kart savaitėje iki mėnesio). Turėtų padėti
QUOTE(Fedes @ 2011 04 08, 00:22)
skaityk kiekvienu sudeti www.vaistai.lt ar panasiai.
ir dar yra internete paskui kiekvienos bakteirjos rusies aprasymai aisku... kazkda reike, gilinausi, dabar jau tieisog zinau, ko mums reik, ir daugiau info savo galvoj nebesaugau
bet pvz wikipedijoj yra naudinga lentele su ju indikacijomis, straipsnio pabaigoj:
Ačiū už nuorodą, ten gerai surašyta. Nelabai skaitau angliškai, bet išsiryškinau.
Mums pagrindas yra Lactobacillus acidophilus grybelį naikinti ir Bifido bakterijos žarnyno florai atstatyti ir pan. Narinėje yra tik acidophilus. Kaip jau minėjau, yra jo GNLD firmoje irgi tokios pat.
Mane domina šitas, nes sudėtyje parašyta, kad nėra sudėtyje želatinos, glitimo, kviečių, laktozės, konservantų, cukraus, krakmolo, druskos, mielių, dirbtinių dažiklių ir kvapiųjų medžiagų, genetiškai modifikuotų baltymų. O Narine skaičiau yra laktozė, kas yra negalima. Nežianu, esu ties tom VEGA ACIDOPHILUS BIFIDUS KOMPLEKSAS apsistojusi. Dar šiandien Misiaus paklausiu, ką dėl žarnyno grybelio gydymo duoti.
Iš tikrųjų tai vaikui tik vidurius pučia ir šiek tiek užkietėję viduriai. Daugiau jokių simptomų. Tai mums pagrindas nužudyti tą grybą, išsivalyti nuo jo.
hmmm, dėl tų Vega acidophilus, nustebino tai, kad skiriasi vartojimas anglų ir lietuvių kalbomis. nes suaugusiems angliškai rašo "on an empty stomach".
o apie vaistus apskritai kalbant, man laaabai patinka www.visivaistai.lt, jame iš karto galima sužinoti, ar norimam vaistui yra nuolaidos kurioje nors Lietuvos vaistinėje. Ir galima užsisakyti, kad praneštų, kai norimam vaistui atisranda akcija, na, labai patogu...
o apie vaistus apskritai kalbant, man laaabai patinka www.visivaistai.lt, jame iš karto galima sužinoti, ar norimam vaistui yra nuolaidos kurioje nors Lietuvos vaistinėje. Ir galima užsisakyti, kad praneštų, kai norimam vaistui atisranda akcija, na, labai patogu...
VEGA ACIDOPHILUS BIFIDUS KOMPLEKSAS - šituos bandėm, dar dabar vos ne pilna dėžutė yra. Poveikio mums nebuvo jokio. Matomai antibiotikams tai jau tikrai neatsparūs, bet jūsų atveju gal tiks.
Šiaip man rodos, kad šitie dalykai labai inidividualūs, kiekviename iš mūsų yra unikali terpė, su rūgščių/šarmų pusiausvyrom, bet kiek teko tada domėtis gerosios bakterijos visokių papildų formoj labai sunkiai apsigyvena pas žmogų ir nustojus gert gan greitai vėl išsibalansuoja.
Gal kokį natūralų jogurtą pabandyt pasidaryt? Kai namie jį padarai, tai man toks vaizdas, kad pirmą dieną dar nevisai atšalęs, jis tiesiog knibžda gerosiomis bakterijomis . Fu kaip bjauriai parašiau .
Tiesa, tų Narine yra visokių, ir su bifido bakterijom:
http://www_probiotik...e-produkta.html
Šiaip man rodos, kad šitie dalykai labai inidividualūs, kiekviename iš mūsų yra unikali terpė, su rūgščių/šarmų pusiausvyrom, bet kiek teko tada domėtis gerosios bakterijos visokių papildų formoj labai sunkiai apsigyvena pas žmogų ir nustojus gert gan greitai vėl išsibalansuoja.
Gal kokį natūralų jogurtą pabandyt pasidaryt? Kai namie jį padarai, tai man toks vaizdas, kad pirmą dieną dar nevisai atšalęs, jis tiesiog knibžda gerosiomis bakterijomis . Fu kaip bjauriai parašiau .
Tiesa, tų Narine yra visokių, ir su bifido bakterijom:
http://www_probiotik...e-produkta.html