dėl alergijos, tai yra ir complex Apis gaminamas univaistinės, gal kam tiks
http://univaistine.l...anules-20g.html
aišku, visos žino, kad jei žmogus alergiškas žiedadulkėms, tai jam ir medaus negalima, nes jame didelė žiedadulkių koncentracija.
Mergaitės, sakykit, 3 mėn vaikui po kiek influcido galima duoti? Ketvirtadalį? Kiek dažnai?
QUOTE(argus @ 2011 04 07, 13:41)
Mergaitės, sakykit, 3 mėn vaikui po kiek influcido galima duoti? Ketvirtadalį? Kiek dažnai?
Taip. Kas valandą arba dvi, priklausomai nuo būklės.
Aš dar gydau sūnui ausų uždegimą. Jau antra savaitė Temperatūra dingo, tačiau po apžiūros pas LORą - be antibiotikų neapseisim, nes abu būgneliai raudoni, dešinysis labiau. Man pasirodė nelogiška duoti antibiotikus, kai nebėra temperatūros ir mažiau skauda ausis. Nuvedžiau vėl pas homeopatę - dabar skyrė Silicea 30, 1 k. dienoj. Ausų vaikui nebeskauda, tik būgneliai raudoni. Labai tikiuosi, kad išsigydysim be antibiotikų ir liekamųjų reiškinių.
Ir dar apie medicinos prieinamumą. Paskambinau į Klinikas, sakau situaciją, kad pediatrė siunčia pas LOR. Jei mokamam vizitui - tai tik kitos savaitės pabaigoje priimtų. Jei su ekstra siuntimu - būtumę pakliuvę tik po dviejų dienų. Jei į ligoninės priėmimo skyrių - laukti 3-5 val. Susiradau privatų LORą, sumokėjom 30 lt, , apžiūrėjo - dabar ramiau.
O kaip su viburcoliu? Rašo kad galima iki 6 mėn tik dvi žvakutes įkišti? Man rodos, kad daugiau galima - kokias 4 tai tikrai. Kaip jums atrodo?
QUOTE(argus @ 2011 04 07, 14:18)
O kaip su viburcoliu? Rašo kad galima iki 6 mėn tik dvi žvakutes įkišti? Man rodos, kad daugiau galima - kokias 4 tai tikrai. Kaip jums atrodo?
Informacijoje apie gamini rasoma:
Dozavimas ir vartojimo būdas
Atsiradus ūminių simptomų, kišti po 1 žvakutę į tiesiąją žarną keletą kartų per dieną. Būklei pagerėjus - vartoti po 1 žvakutę 2-3 kartus per dieną. Kūdikiams nuo pirmos gyvenimo dienos iki 6 mėnesių didžiausia dozė - po 1 žvakutę 2 kartus per dieną.
Žvakutes galima skirti įvairaus amžiaus vaikams,
Papildyta:
QUOTE(Lotynė @ 2011 04 06, 21:24)
Kol labai nenusistovėjo arba nepradėjo gerėt, retin daugiau nei kas 30 min ar 1 val, neretinčiau...
Lotyne, Obuoliausia. dekui :4u:Padazninau ir per naktele nemigau,dirbau. Dabar matau kad veikia. Temperatura pamazu krenta iki 37.6 laikosi, isnyko dregnas kosylys, jau vaikas gali valgyti kietesni maista, neskauda ryt. O ir man skaudancia gerkle ir uzkimina tie patys Angin-Heel su Mercurius-Heel ant galo nueme.
Padaznint bijojau,nes mums syki nuo dideles dozes vidurius paleido. Patvirtinta M kad taip buna.
QUOTE(Limcamca @ 2011 04 07, 08:51)
O, geras Toks paprastas dalykas, o apie ji nepagalvojau Aciu labai
klaidų bandymų metodu atsirinkom - kai berdavo saulėje, tai tepiau kremu nuo saulės, maniau, kad jis padeda
QUOTE(Juoglė @ 2011 04 07, 11:53)
dėl alergijos, tai yra ir complex Apis gaminamas univaistinės, gal kam tiks
aišku, visos žino, kad jei žmogus alergiškas žiedadulkėms, tai jam ir medaus negalima, nes jame didelė žiedadulkių koncentracija.
na, čia vaikams neduoda jo, dėl visa ko, nes neaišku, kokių ten yra žiedadulkių, ir kam alergiškas. o suagusiam - kai žinai kam alergiškas, įmoanoma atsirinkti tam tikrą medaus rūšį, manau, nes gi skirtingų nešimų būna, skirtigų vietovių. šiaip aš pvz galiu drąsiai valgyt medų, nors ir turiu šienligę. bet iš mano alergenų matyt bitės medaus neneša
Dėl medaus ir šienligės: nebūtinai alergizuos. Medus maniškiui tinka. Kaip ir lazdyno riešutai, nors žirginiams jų yra šienligė.
Merginos, kuri rašėt, ant smūgio nerandu: kaip daryti tepalą iš česnakų?
Merginos, kuri rašėt, ant smūgio nerandu: kaip daryti tepalą iš česnakų?
Čia tas tepalas, kur su sviestu? Nežinau tikslaus metodo, bet aš tiesiog lygiom dalim sumaišau sviestą su išspaustu česnaku
QUOTE(Braita @ 2011 04 07, 18:37)
Čia tas tepalas, kur su sviestu? Nežinau tikslaus metodo, bet aš tiesiog lygiom dalim sumaišau sviestą su išspaustu česnaku
Dėkui
Na o mūsų naujienos tokios: vaikui žarnyne rado didelį kiekį grybelio (šį kartą stafilokoko nerado). Kai paklausiau apie temperatūrą - sakė, kad šiaip temperatūra neturi būti, bet vis tie grybeliai veikia imunitetą ir gali dėl to šokinėti temperatūra. Ohh, vargšas vaikas, jau ir taip apribojusi maistą buvau, dabar galutinai ant dietos sės: šiandien pradėjau sudarinėti sąrašą ką gali valgyti (nes ko negali pernelyg ilgas). Tai štai, vat ir neieškok problemų. O šiaip gydytoja tarstelėjo - jei nebūtų reguliuojamas maistas, problemos būtų žymiai didesnės ir rimčiau pasireiškusios.
QUOTE(argus @ 2011 04 07, 20:03)
Na o mūsų naujienos tokios: vaikui žarnyne rado didelį kiekį grybelio (šį kartą stafilokoko nerado). Kai paklausiau apie temperatūrą - sakė, kad šiaip temperatūra neturi būti, bet vis tie grybeliai veikia imunitetą ir gali dėl to šokinėti temperatūra. Ohh, vargšas vaikas, jau ir taip apribojusi maistą buvau, dabar galutinai ant dietos sės: šiandien pradėjau sudarinėti sąrašą ką gali valgyti (nes ko negali pernelyg ilgas). Tai štai, vat ir neieškok problemų. O šiaip gydytoja tarstelėjo - jei nebūtų reguliuojamas maistas, problemos būtų žymiai didesnės ir rimčiau pasireiškusios.
Klausimas. Kuo skiriasi gerosios bakterijos (Erce flora, Bifido, Gefilus ir kt.)? Gal kas žino nuorodas, kur apie jas pasidomėti?
Man seminare homeopate rekomendavo NARINE. Jos ne sintetines ir ne gyvulines kilmes, o isgautos is kudikio mekonijaus. Nu ir pagal ju tinklalapi atsparios skrandžio rūgščiai, tipo nueina iki žarnyno. plačiau www.probiotikai.lt
Šiaip, kiek žinau reikia žiūrėti, kad gerosios bakterijos būtų ne sintetines ir turėtų apsauga nuo skrandžio sulčių, t.y. patektų į žarnyną.
Šiaip, kiek žinau reikia žiūrėti, kad gerosios bakterijos būtų ne sintetines ir turėtų apsauga nuo skrandžio sulčių, t.y. patektų į žarnyną.