Labutis
Aš jau nebežinau kas mano pupai yra.jau antras kartas po fizinio krūvio (tikslaiu vieną kart ant batutų prieš 1sav.pašokinėjo 11 min.,nors anksčiau po val.išsiduodavo ir šiandien lauke su šuniu gal kokias 3-5min.pabėgiojo) ir pradėjo švokšiančiai kvėpuot,toks kvėpavimas apsunkintas,lyg prailgintas.Ir kosėt pradėjo.Kosėjant toks jausmas,kad krūtinėj kažko yra ir nori iškosėt.Ir dar kas keisčiausia pas senelius kai permiega (taip buvo 3 kartus,tai sekančią dieną į pavakarę irgi pradeda sunkiai su švokštimu kvėpuot.Pirmą kart galvojau,kad laringitas prasideda.Taip darosi apie trys mėn.To niekada nebudavo.Lakstydavo kiek nori ir nieko.Prieš 3sav pradėjom gert Calcium Carbonicum C200 4kart dienoje.Kai prieš sav.ant batutų pradėjo dust,skambinau homeopatei,tai liepė kas 5 min. duot tą patį Calcium Carbonicum C200. Padėjo.Švokštimas dingo.Šiandien irgi padėjo.Bet niekaip nesuprantu kas jai yra
QUOTE(Kreivokai @ 2011 03 13, 12:45)
Sveikos,
Gal galit patarti kokiais vaistukais pagelbet 1,9 metų mažyliui. Turim baisią geltoną pūlingą slogą, neleidžiančią nei miegot, nei norm kvėpuot. Dėkui.
Gal galit patarti kokiais vaistukais pagelbet 1,9 metų mažyliui. Turim baisią geltoną pūlingą slogą, neleidžiančią nei miegot, nei norm kvėpuot. Dėkui.
Pasiskaitykit Pulsatilla (mažiems šita dažnai tinka), Hepar sulphur (vaikas gali kvepėt "viščiuku"). Kompleksai: Cinnabsin, Coryzalia.
Papildyta:
QUOTE(Ice*tea @ 2011 03 13, 12:56)
Sveikos merginos,
Aš ir vėl su savom bėdom prašyt patarimo
Ką galėčiau pavartot prie stipraus sinusito? Nosis neužsikišus, laisva, nieko neišpučiu, bet akys iš orbitų lipa, dantenas viršutiniam žandikauly skauda, kaktą skauda ties antakių linija, galvą galiu laikyt tik tiesiai, vos nors kiek palenkiu, atrodo kai ten priteka daug neaišku ko ir skauda labai. Prieš tai porą savaičių sloga stipri buvo, žalia, kuri niekaip nepraėjo. Apie antibus nenoriu ir pagalvot, nes dar mažę maitinu MP ir gydau nuo antibų nusilpusį jos organizmą. Ar yra kas iš homeopatinių prie tokios būklės kad gelbėtų, ar apskritai realu esant sinusitui išsigydyt tik homeopatiškai?
Aš ir vėl su savom bėdom prašyt patarimo
Ką galėčiau pavartot prie stipraus sinusito? Nosis neužsikišus, laisva, nieko neišpučiu, bet akys iš orbitų lipa, dantenas viršutiniam žandikauly skauda, kaktą skauda ties antakių linija, galvą galiu laikyt tik tiesiai, vos nors kiek palenkiu, atrodo kai ten priteka daug neaišku ko ir skauda labai. Prieš tai porą savaičių sloga stipri buvo, žalia, kuri niekaip nepraėjo. Apie antibus nenoriu ir pagalvot, nes dar mažę maitinu MP ir gydau nuo antibų nusilpusį jos organizmą. Ar yra kas iš homeopatinių prie tokios būklės kad gelbėtų, ar apskritai realu esant sinusitui išsigydyt tik homeopatiškai?
Panašiam atvejui esu išbandžius Silicea ir Allium sativum. Kartą, kai buvo visai neviltis, supyliau Silicea, Allium sativum ir Cinnabaris. Tikiuos, kažkas pramuš
O visokie skystinantys nepadeda? Sinupret, gelomyrtol? Kad ir cheminiai (pvz. ACC) - geriau nei antibai. Tik dėl cheminių nežinau, ar maitinančiom galima...
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 03 13, 19:44)
Panašiam atvejui esu išbandžius Silicea ir Allium sativum. Kartą, kai buvo visai neviltis, supyliau Silicea, Allium sativum ir Cinnabaris. Tikiuos, kažkas pramuš
O visokie skystinantys nepadeda? Sinupret, gelomyrtol? Kad ir cheminiai (pvz. ACC) - geriau nei antibai. Tik dėl cheminių nežinau, ar maitinančiom galima...
Ačiū Obuoliausia Kaip tyčia neturiu nė vienų šitų žirnių O gal koks vaistinėj prieinamas kompleksas iš bėdos būtų geras? Radau, kad prie sinusito ir Euphorbium compositum lasai geriami ir cinnabsin, kažin kuris geriau būtų?
QUOTE(Ice*tea @ 2011 03 13, 20:17)
Ačiū Obuoliausia Kaip tyčia neturiu nė vienų šitų žirnių O gal koks vaistinėj prieinamas kompleksas iš bėdos būtų geras? Radau, kad prie sinusito ir Euphorbium compositum lasai geriami ir cinnabsin, kažin kuris geriau būtų?
Cinnabsin yra Cinnabaris, tik dažnai gali tekti vartot.
Coryzalia abejoju, ar šitu atveju padėtų... Silicea ir Allium sativum nežinau, kad būtų kompleksuose.
Garinimai, kaitinimas kiaušiniu (šiltu, dėt ant sinusų) nei kiek nepadeda?
Dėl euphorbium nepasakysiu... nežinau, kaip veikia jame esantys nozodai. Man jo nelabai pavyko pritaikyt.
Ice*tea,
pabandyk česnakinius kompresus nakčiai, jei nieko neturi. Imi česnako skiltelę, smulkiai sutarkuoji, įdedi tokio pat dydžio sviesto gabaliuka, išsuki, gaunasi košytė. Prieš einant miegot išsitepi kaktą, sinusus, padus, ir apsiauni medvilnines kojines. Ryte turėtų palengvėti. Aš dar ryte kvėpavau virtomis bulvėmis, bet kitos merginos rašo, kad negalima garinti prie sinusito... Tai man ten toks gėris pasileido... Per savaitę taip ir pasigydžiau, be antibų. Ta košelė odos nenugrauš, na, nebent labai jautri oda, tada prieš tai kremu išssitepk.
Papildyta:
Panašu į bronchinę astmą, netgi labai panašu. Mums prie bronchų astmos padeda Drosera Hommacord kompleksas, bet, aišku, reikia stebėti. Kiekvienam skirtingai...
Dar štai kas... Reikėtų pasidaryti tyrimus alergenams (įtariu, bus įkvepiamieji, pirmoj eilėj namų dulkių erkės ir šuns plaukas...)
pabandyk česnakinius kompresus nakčiai, jei nieko neturi. Imi česnako skiltelę, smulkiai sutarkuoji, įdedi tokio pat dydžio sviesto gabaliuka, išsuki, gaunasi košytė. Prieš einant miegot išsitepi kaktą, sinusus, padus, ir apsiauni medvilnines kojines. Ryte turėtų palengvėti. Aš dar ryte kvėpavau virtomis bulvėmis, bet kitos merginos rašo, kad negalima garinti prie sinusito... Tai man ten toks gėris pasileido... Per savaitę taip ir pasigydžiau, be antibų. Ta košelė odos nenugrauš, na, nebent labai jautri oda, tada prieš tai kremu išssitepk.
Papildyta:
QUOTE(niunyte @ 2011 03 13, 15:52)
Labutis
Aš jau nebežinau kas mano pupai yra...
Aš jau nebežinau kas mano pupai yra...
Panašu į bronchinę astmą, netgi labai panašu. Mums prie bronchų astmos padeda Drosera Hommacord kompleksas, bet, aišku, reikia stebėti. Kiekvienam skirtingai...
Dar štai kas... Reikėtų pasidaryti tyrimus alergenams (įtariu, bus įkvepiamieji, pirmoj eilėj namų dulkių erkės ir šuns plaukas...)
Niunyte, aš irgi tą patį pagalvojau. Jeigu veika Ca carb (tikriausiai parinktas konstitucinis?) - tai ir duokit jį. Pagalbiniai tada, jeigu konstitucinio vien nepakanka. Šitas dalykas, jeigu "neužkišamas" chemija, turi pavaliui išsivalyt. Šitoje srityje patyrę merginos gali paaiškinti visą "BA" mechanizmą mažiems vaikams (Besijuokianti, berods, buvo prieš kurį laiką viską aiškiai išdėsčius). Rašau "BA" kabutėse, nes taip vertina tradiciniai gydytojai.
Labas vakaras,supermamytes Labai reiketu jusu pagalbos. Buvom su dukryte (1m4men.) pas neurolaga, pripazino miego sutrikimus, ir israse homeopatinius vaistukus. Taip uzrasyta ant receptuko : Belladonna 200CH 10gr. ir Staphysargrija 200CH 10gr. Bet kai pasiskaiciau apie vaistukus ir pasimeciau, kad jie visai nesusije su miego sutrikimais.... Ar as neteisi? Aciu.
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 03 13, 22:18)
Šitoje srityje patyrę merginos gali paaiškinti visą "BA" mechanizmą mažiems vaikams (Besijuokianti, berods, buvo prieš kurį laiką viską aiškiai išdėsčius). Rašau "BA" kabutėse, nes taip vertina tradiciniai gydytojai.
na, aš irgi tiesą sakant "BA" kabutėse vadinu.
bet labai sudomino, neužmačiau to išdėstymo, gal kas prisimenat kurioj temelėj konkrečiau?
QUOTE(Kristinukas @ 2011 03 13, 22:43)
Anksčiau buvom pas pulmonologę,tai BA ant didelio klaustuko.Tik paklausė ir sako;jai bronchinė astma.Ir aisku prirašė "Ventolin", "Fleksotide" ir "Monkasta".
Alergenam tyr.darytas.Dulkėm,erkutėm ...alergijos nėra.Tik šuns plaukams nedarėm,nes dar šunio neturėjom.
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 03 13, 23:18)
Niunyte, aš irgi tą patį pagalvojau. Jeigu veika Ca carb (tikriausiai parinktas konstitucinis?) - tai ir duokit jį. Pagalbiniai tada, jeigu konstitucinio vien nepakanka. Šitas dalykas, jeigu "neužkišamas" chemija, turi pavaliui išsivalyt. Šitoje srityje patyrę merginos gali paaiškinti visą "BA" mechanizmą mažiems vaikams (Besijuokianti, berods, buvo prieš kurį laiką viską aiškiai išdėsčius). Rašau "BA" kabutėse, nes taip vertina tradiciniai gydytojai.
O kas tai yra konstitucinis? Cheminių vaistų nebeduodu jokių.Tik žuvų taukus,kramtomas kalcio tabl.su vit.C ir paskirtus homeopatės.Nebenorių tu chemijų,hormonų ir pan.Vaikui tiek imunitetas suvarytas,kad darželin tris d. nueina ir suserga
QUOTE(Fedes @ 2011 03 13, 23:53)
na, aš irgi tiesą sakant "BA" kabutėse vadinu.
bet labai sudomino, neužmačiau to išdėstymo, gal kas prisimenat kurioj temelėj konkrečiau?
jau kuris laikas skaitinėju šią temutę,bet irgi neužmačiau.Labai norėčiau ir aš pasiskaityti
Čikibari, o sudėtį žinai, jei taip, gal gali į až parašyt. Mes jau savaitę kaip stipriai karščiuojam, kraujas nesąmones rodo, bet bakterinio uždegimo dar nėra. Paskutinėm dienos lyg ir geriau, atrodo, kad beladona homacord labai gerai veikia, nors iki jos išbandėm krūvą žirnių be didelio poveikio...
Tarp kitko niekas nešaukia apie epidemiją, bet Kauno klinikose skyriuj nėra vietų, guldo tik ekstrinius...
Tarp kitko niekas nešaukia apie epidemiją, bet Kauno klinikose skyriuj nėra vietų, guldo tik ekstrinius...