Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Pingvinukas @ 2011 03 25, 13:49)
Taip, maitinu MP  4u.gif
Nutirpę pusę delno, mažasis ir bervardis pirštai  ax.gif Nuo peties nėra skausmo  4u.gif

na tada neturiu patirties ... nežinau , ar būna būtent tiap, akip jūsųa tveju, bet papasakosiu sakvo patirtį, gal padės.

man ilgai tirpo ranka nuo peties. pati mačiau, kad nuovargis nuo vaiko tąsymo ir maitinimo, gyd nieko negalėjo patart... tik po gero pusmečio sužinojau ir pasiskaičiau, kad tai tipinis dalykas maitinant, dėl nepatogių pozų ir apkrovimo didelio, reikia reguliuotis maitinimo pozas. ir jei tik įmanoma, jei miegi kartu su vaikeliu, kelias naktis leist sau pailsėti atskirai, kiek įmanoma, nes kai vaikas šalia miega, tai saugai jį net per miegus, poza nebūna superpatogi ir pradeda tuos nervus spaust, tirpimus iššaukt.
aš jau buvau prisitaikius, kad beveik nebetirpdavo (bet pradžiai reikia gero bent dienos ar kelių poilsio visiškai nuo bet kokio krūvio), o kai nustojau maitint naktimis, tai ir praėjo visiškai.
Atsakyti
Man po antro gimdymo buvo kojos praėjusios tirpt, tiesiog nujungdavo žemyn nuo kelių, vos išsilaikydavau ant kojų. Mama jau įsivaizdavo, kaip paralyžuota nuo kojų žemyn būsiu doh.gif
Jokių priežasčių rasta nebuvo, nelabai jų ir ieškojo tiesą sakant kas. Nustojau vaiką ant vieno klubo užsidėjus nešiot, po poros mėn ir tirpimai baigės. Taip, kad Fedes versija man pilnai pasitvirtino. Padidintos apkrovos, neteisingos/neįprastos padėtys, gal ir trumpalaikis kalcio trūkumas, gi po nėštumo ir žindymo metu jo dažnai trūksta.

Spindulka, o kaip ten jūsų padėtis?
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 25, 15:57)

Spindulka, o kaip ten jūsų padėtis?

Mes jau gerai thumbup.gif vakar darėm ir kraujo,ir CRB,ir šlapymo tyrimus.Gripą atmetė iškart,tyrimai to nerodo,CRB bakterinio fono nerodo,šlapimas geras. Nuo ko kyla nežino,bet išrašė apsidrzudimui antibų doh.gif aš juos nusipirkau(vistiek kompensuojami) bet nesiruošiu jų duot,nes tyrimai thumbup.gif nereik man jokių apsidraudimų. Dar kartą perverčiau vakar temą,Obuoliausios lyg radau postą ,kad prie viruso pabandit suduot Berberis homacord,tai vakare sudaviau jo iki einant miegot 2 karetus po 4 lašus,nakti belladonna homacord vieną kart,ir palikau kovot.Ryte tempa 37,2 ,sloga praeina,nosis neužgulus,bet kosti dregnai iš gerklės.Va čia problema nes nežinau ką duot.Kosulys grinai gerklinis g.gif
Atsakyti
o kaip tu atpazisti gerklini kosuli?
mano mazius trecia diena su tempa 37.9,37.8.slogyte pasirode toks vandenukas kita para kai toks tysalas ir tik kartasi randu panosytej pabegusi.kosuliukas dregnas nelabai eina atsikoseti,miegant nekoseja.siandiena paviduriavo kelsi kartus
burnyteje atliksu "apziura" trys dantys kalasi.vienas is ju jau prasikale,dar du pakeliui.homeopatas siandiena apziurejes vistik daro prielaida,kad tai organizmo reakcija i dantukus.ka manot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugneta: 25 kovo 2011 - 16:55
Spindulka, tai gal Brochalis heel tiesiog. Arba jei turi iš homeopatinių vaistinių Antitusiną, Astmogranas man rodos daugiau kosuliui su spazmais. Šiaip kol matos sloga, tai tas kosulys gali ir nuo slogytės būt.
Smagu, kad jau taisotės. Matai nepasiteisino, kad 5 d. karščiavimo ir jau būtinai bakterinis uždegimas. Kraujuką vis dėlto verta visada pasidaryt. Gal tos Beladonos jau neduok, arba profilaktiškai neatkritimui po lašiuką du kartą dienoj.
O gripą man rodos poliklinikos specialiai atmeta, kad panikos nekelt. Mes iš klinikų pediatrui atnešėm pažymą diagnozė aiškiausia: grippe. O mokyklai į pažymą pediatras įrašė virusinis faringitas smile.gif , nors žodžiu pats pripažino, kad akivaizdus gripas.
Atsakyti
QUOTE(Ugneta @ 2011 03 25, 16:54)
o kaip tu atpazisti gerklini kosuli?
mano mazius trecia diena su tempa 37.9,37.8.slogyte pasirode toks vandenukas kita para kai toks tysalas ir tik kartasi randu panosytej pabegusi.kosuliukas dregnas nelabai eina atsikoseti,miegant nekoseja.siandiena paviduriavo kelsi kartus
burnyteje atliksu "apziura" trys dantys kalasi.vienas is ju jau prasikale,dar du pakeliui.homeopatas siandiena apziurejes vistik daro prielaida,kad tai organizmo reakcija i dantukus.ka manot? g.gif

Dėl dantukų ir kosulio neturiu patirties su dičke man taip nebuvo.O gerklinį kosulį jau išmokau atpažint jis stovitiesiog gerklej,atkoso ir vel švaru.Nu nemoku paaiškint.O jei slogytė yra tai ir kosuliukas nuo slogos gali but,bent jau mum taip kol nesutvarkom slogos yra kosulys.Va ir dabar sloga mažyn kosulys irgi mažyn,nors dar reik padirbėt.
Atsakyti
aisku del kosuliuko.mano mazius nera taip kad atsikosetu.jauciu kad pakosti be atsikosejimo tokiu dregnu kosuliuku. iki vakaro liepe pasukti vel homeopatui,ziuresiu ka pasakys. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 25, 17:17)
Spindulka, tai gal Brochalis heel tiesiog. Arba jei turi iš homeopatinių vaistinių Antitusiną, Astmogranas man rodos daugiau kosuliui su spazmais. Šiaip kol matos sloga, tai tas kosulys gali ir nuo slogytės būt.
Smagu, kad jau taisotės. Matai nepasiteisino, kad 5 d. karščiavimo ir jau būtinai bakterinis uždegimas. Kraujuką vis dėlto verta visada pasidaryt. Gal tos Beladonos jau neduok, arba profilaktiškai neatkritimui po lašiuką du kartą dienoj.
O gripą man rodos poliklinikos specialiai atmeta, kad panikos nekelt. Mes iš klinikų pediatrui atnešėm pažymą diagnozė aiškiausia: grippe. O mokyklai į pažymą pediatras įrašė virusinis faringitas smile.gif , nors žodžiu pats pripažino, kad akivaizdus gripas.

Antitusiną turiu.Šiaip tai jo,sloga yra yra ir kosuliukas.

Dėl to karščiavimo ir mūsų pediatrė apako,kad ner bakterinio fono,tyrimus pati mačiau visi rodikliai per viduriuką,jei nematyčiau,gal nepatikėčiau biggrin.gif o laborantė sake,kad jei būtų gripas tai kraujas rodytu stipriai sumažėjusius liaukocitus,netgi nesiekiančius mažiausios normos g.gif ir dar kažkoks rodiklis būtų pakitęs,o mūsų tyrime to nėr g.gif

Tai gal geriau vietoj homacordo belladonnos duot 30 potencijos vis silpnesnis pora kart dienoj g.gif

O dėl diagnoziu tai keista,sergamumas didelis,o atseit mūsų klinikoj tik 3 atvejai gripo užfiksuoti nuo žiemos pradžios g.gif gal ir teisingai sakot,bijo kelt paniką.
Atsakyti
o laborantė sake,kad jei būtų gripas tai kraujas rodytu stipriai sumažėjusius liaukocitus,netgi nesiekiančius mažiausios normos ir dar kažkoks rodiklis būtų pakitęs,o mūsų tyrime to nėr

Pas mus taip ir buvo.
Mums M. yra sakęs, kad artimu laiku mažinant potenciją, mažesnioji neveiks visai. O aukštint galima visada. Tad išeitų, kad sumažinimas Beladonos hom. būtų lygus jos nutraukimui...
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 25, 18:08)

Pas mus taip ir buvo.
Mums M. yra sakęs, kad artimu laiku mažinant potenciją, mažesnioji neveiks visai. O aukštint galima visada. Tad išeitų, kad sumažinimas Beladonos hom. būtų lygus jos nutraukimui...

g.gif net nežinojau
Atsakyti
o aš tai įtariu gripą pas mus. Atėjo ir mano eilė - nuo pietų taip mane visą laužo doh.gif tempa 37,5 laikosi - ne krust. savijauta šlykštoka rolleyes.gif
Atsakyti
Argus, Fedes, Besijuokianti, ačiū jums už savo istorijų pasidalinimą 4u.gif wub.gif Kažkaip kiekvienos pasakojimas - lyg tinka ir man, viskas greičiausiai man tai ir įtakojo. Ačiū už palaikymą.

Atsakyti