Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(argus @ 2011 03 24, 18:07)
Magnis gali nepadėti - išsitirk stuburą. Kuri ranka nutirpusi? Gali būti, kad problemos su kaklu. man taip buvo. Nustatyta diagnozė - osteochondrozė. Vadinas turi plėsti kraujagysles, daryti mankštą.

Kairė ranka...
Pas gydytoją negalėjau vis patekti, rytoj bandysiu be talonėlio...
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 03 24, 18:12)
Kairė ranka...
Pas gydytoją negalėjau vis patekti, rytoj bandysiu be talonėlio...

Man taip pat buvo, tik dar ir aplink lūpas tirpo, žandas, smilkiniai skaudėjo. Šiaip turi gauti nukreipimą pas neurologą. Ir aišku turi būti padarytas KT arba MR, nors šiaip ir paprastas rentgenas parodo.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 03 24, 18:14)
Man taip pat buvo, tik dar ir aplink lūpas tirpo, žandas, smilkiniai skaudėjo. Šiaip turi gauti nukreipimą pas neurologą. Ir aišku turi būti padarytas KT arba MR, nors šiaip ir paprastas rentgenas parodo.

Ačiū 4u.gif Tada rytoj turėtų viskas paaiškėti...
Galvojau, kad praeis, o dabar net batų raištukų vaikams nebegalėjau užrišti.
Atsakyti
Beladona nuo šlapimo takų padeda? Nes Berberis nepadeda. Nux vom. dar? nes jau antibiotikus esu pasidėjusi.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 03 25, 08:54)
Beladona nuo šlapimo takų padeda? Nes Berberis nepadeda. Nux vom. dar? nes jau antibiotikus esu pasidėjusi.

Reneel ir Berberis 4u.gif Berberis 6 kas 15 min, reneel tabletes kas 15 min... siaip man dar sulph skyre, kadangi umus uzdegimas+nestumas tada buvo doh.gif

priminkit prasau del SLOGOS:
ciaudulys, akys asaroja, reikia ispust, kas tinkamiausias? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo special: 25 kovo 2011 - 11:00
QUOTE(special @ 2011 03 25, 11:28)
priminkit prasau del SLOGOS:
ciaudulys, akys asaroja, reikia ispust, kas tinkamiausias? g.gif

Alium cepa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čikibari: 25 kovo 2011 - 11:31
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 03 24, 17:04)
Gal galite man patarti, kuriuos žirniukus pavartoti. Jau dvi savaites nutirpusi kairė ranka - delnas, ir keli pirštai... Patarė gerti magnio - gėriau, bet nepadėjo  unsure.gif

o jūs turit mažą vaiką? maitinat?
ir ar nutirpę tik delnas ir pirštai,a r nuo peties skausmas?
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 03 25, 08:54)

Kai kai šlapimas rodė bakteriją ir leukocitų nuosėdas, skyrė berberį ir bryonia.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 03 25, 12:37)
o jūs turit mažą vaiką? maitinat?
ir ar nutirpę tik delnas ir pirštai,a r nuo peties skausmas?

Taip, maitinu MP 4u.gif
Nutirpę pusę delno, mažasis ir bervardis pirštai ax.gif Nuo peties nėra skausmo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 03 25, 14:49)
Taip, maitinu MP  4u.gif
Nutirpę pusę delno, mažasis ir bervardis pirštai  ax.gif Nuo peties nėra skausmo  4u.gif

Šiaip aš "matau" problemų su kaklo nervais smile.gif
Būtų įdomu sužinoti, ką gydytojas sakį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 03 25, 15:42)
Šiaip aš "matau" problemų su kaklo nervais smile.gif
Būtų įdomu sužinoti, ką gydytojas sakį  ax.gif

Padarė kardiogramą, išrašė Neurorubine Forte Lactab ax.gif Ir kraujo tyrimus padarė ir viskas... Dar plaučių nuotrauką sakė reikia padaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 03 25, 15:47)
Padarė kardiogramą, išrašė Neurorubine Forte Lactab  ax.gif Ir kraujo tyrimus padarė ir viskas... Dar plaučių nuotrauką sakė reikia padaryti  doh.gif

Galiu tik aprašyti kaip man buvo.
Iš pradžių pradėjo tirpti aplink lūpas, vėliau po kažkiek laiko žandas, smilkiniai skaudėti. Dar po kažkiek laiko - galva svaigti (maniau kad po mmm, man pasitaiko), pirštai du paskutiniai, pusė delno tirpti. taip kas antrą dieną buvo kokius kelis kartus. Kartais atsibusdavau nutirpusia ranka ar šiaip bųdavo, kad dienos metu atimdavo ranką - žiauriai užtirpdavo bet trumpam. Vieną dieną, vakare, kaip apėmė, ta nutirpo visa ranka, visas delnas, pradėjo visur tirpti ir darėsi vis blogaiu. Nuvažiavau į ligoninę - ten paguldė, plečiančių sulašino, po kelių dienų praėjo viskas. Diagnozė - kaklo osteochondrozė. Gydymas - masažai, mankšta, plaukimas baseine, pertraukos dirbant, sunkaus rankinuko nenešioti, B grupės vitaminus pagerti, ginkmedžio, sukatžolės arbatas pagerti, daug skysčių gerti. Aišku, dariau kol buvo blogai, pagerėjus - numetu. Reikia užsiimti, bet labai jau tingiu, bet kadangi kaip pati jaučiu - blogėja, tai neužilgo susiimsiu.
Atsakyti