sveikos
gal galėtumėt pasakyt, kas čia per vaistai (ant buteliuko tik sutrumpinimas, o gydytojos kažkaip pilno pavadinimo ir nepaklausiau) calc.phosph. ir nuo ko jie?
mano mažiukui juos skyrė ir pasakė, kad čia jo konstituciniai. gydėm slogą. tai ar tik nuo jos tai ar ir dar nuo ko galėtų būt. nes dabar gerklė jau antrą sav raudona, nosis bėga, buvo žalia, dabar vandeninga, kosti. duodu apis ir šituos calc.phosph. bet nežinau. pagerėjo praeitą sav, dabar va vėl..
sveikos,
noriu patarimo bei komentaru.
mano dukrytei pasirode slogyte,tokia dregt nosyte pradejo,iskart sudaviau alium cepa,paskui pradejo labai ciaudeti,po 4 doziu slogytes nebeliko.nosyte ant rytojaus svari,bet kai ji kalba toks jausmas kad kalbetu "per nosi" as vis patikrinu jos nosyte na svariu svariausia,kvepuoja per ja laisvai,kaip cia yra? gal gleivine paburkus dar liko ir duoda toki "uzimtuma" ?
dekui
noriu patarimo bei komentaru.
mano dukrytei pasirode slogyte,tokia dregt nosyte pradejo,iskart sudaviau alium cepa,paskui pradejo labai ciaudeti,po 4 doziu slogytes nebeliko.nosyte ant rytojaus svari,bet kai ji kalba toks jausmas kad kalbetu "per nosi" as vis patikrinu jos nosyte na svariu svariausia,kvepuoja per ja laisvai,kaip cia yra? gal gleivine paburkus dar liko ir duoda toki "uzimtuma" ?
dekui
QUOTE(Kirkė @ 2011 03 22, 22:55)
Kaip pažiūrėsi Jei įprastai vaikas tuštinasi vieną kartą, o tada ėjo gal 4 kartus ir net naktį prašėsi- manau, kad tai drąsiai galima vadinti viduriavimu. Mažajai nes sauskelnių nespėdavau uždėti, kai "atsirišdavo" viduriukai. Per porą valandų 4-5 kartai "įvykdavo", kai įprastai - vieną kartą dienoje ir iki pietų.
Man čia pediatrė kala vis į galvą o ir ligoninėj vis apie tai užsimindavo Nes sveikas žmogus, juo labiau vaikas, turi tuštinti po kiekvieno valgio čia, man mistika
QUOTE(Kristinukas @ 2011 03 23, 19:34)
O mums tai atkritimas kažkoks irgi gavosi - po 5 dienų ligos, paėjo 1 dieną į darželį, ir pradėjo kosėt, kasdien vis smarkiau. Įdomiausia, kad labiausiai kosti iš ryto ir dieną iki 6 val. vakaro, paskui atrodo, kad sveikas vaikas....
Vakar gavom Cuprum, šiandien Stanum - apie šitą nieko iš viso nebuvau girdėjusi...
Vakar gavom Cuprum, šiandien Stanum - apie šitą nieko iš viso nebuvau girdėjusi...
O jūs savo konstitucinio neturit gal pabandykit Bronchalis heel - mums puikiai suveikė, daviau dvi valandas dažnai, veliau tris-keturis kart dienoj.
Kažkaip apie Stanum ir aš nebuvau girdėjus
QUOTE(Renna @ 2011 03 23, 23:14)
Man čia pediatrė kala vis į galvą o ir ligoninėj vis apie tai užsimindavo Nes sveikas žmogus, juo labiau vaikas, turi tuštinti po kiekvieno valgio čia, man mistika
Na manau, čia nuo kiekvieno organizmo priklauso. Tik pvz., man ir mano vaikui yra taip - mes kiekvieną dieną ryte tuštinamės, o jie nepasituštiname, žinau, kad kažkas sutriko.
Iš tikrųjų, mano nuomone, žmogus ir turėtų tuštintis kiekvieną dieną (na bet ne po kiekvieno valgio). Jei to nedaro, vadinasi, kažkas blogai su žarnyno, kepenų veikla.
QUOTE(argus @ 2011 03 23, 14:56)
Ibufene daug alergizuojančių priedų yra.
tai čia apie sirupą kiekvieną, ne apie ibufeną tuomet?...
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 23, 15:20)
Taip Ibufenas ilgainiui įalergizuoja. Ir ne dėl priedų, o pati veiklioji medžiaga Ibuprofenas. O skaitant apie Ibuprofeną labai daug kur minima, kas astma yra padidinta rizika vartot šį vaistą.
Beje, mano dičkė, kuri turi astmą, būdama kūdikis visai netoleravo temperatūros, prie 38 jau pradėdavo baisiai vemti. Ir niekaip nesimušdavo tempa, todėl Ibufenas buvo mūsų dažnas vaistas.
Iš kur pas mus vėliau rados astma man niekas motyvuotai ir nesugebėjo paaiškint, nes nuo kūdikystės pas ją jokios alergijos stebėtos nebuvo, šeimoj tokių ligų nerasta.
Beje, mano dičkė, kuri turi astmą, būdama kūdikis visai netoleravo temperatūros, prie 38 jau pradėdavo baisiai vemti. Ir niekaip nesimušdavo tempa, todėl Ibufenas buvo mūsų dažnas vaistas.
Iš kur pas mus vėliau rados astma man niekas motyvuotai ir nesugebėjo paaiškint, nes nuo kūdikystės pas ją jokios alergijos stebėtos nebuvo, šeimoj tokių ligų nerasta.
reiks laiko turint pasidomėt.
mums irgi vėmimai buvo su temp.
bet astma tai akivaizdžiai nuo nuolatinių slogų, ir alergijų turim tam pakankamai.
o jms nebuvo, kad astma atsirado po kokio bronchito ar plaučių uždegimo? nes būna ir nealerginės kilmės.
Fedes, pas mus krūva visko buvo. Nors vaikas iki 5 m.,be tų didžiųjų temperatūrinių vėmimų kartą metuos, buvo visiškai sveikas.
Lėtinė mikoplazma, nosyje krūvos bakterijų, galiausiai ir alergija pasirodė nemaža. Bet man toks vaizdas, kad ta alergija buvo tik pasekmė, kad organizmas įsijautrino nuo kažko. Gal nuo mikoplazmos, kurią patys savarakiškai radom, buvo įtarimų ir apie kokliušą ir apie sincinitę infekciją, o gal ir nuo vaistų, skiepų...
Man pačiai asmeniškai atrodo, kad prisidėjo visos tos priemonės. Po truputį organizmas vis buvo dirginamas ir galiausiai - alerginė astma su visiškai fiasko patyrusiu tradiciniu gydymu.
Todėl savo vaikams neduodu arba labai retai duodu net vitaminų. Ne kartą pastebėjau jų "atbulinį" poveikį, kai tuoj pat susergama arba atsiranda pabėrimų, odos išsausėjimo.
Tarp kitko mūsų pediatras buvo nepatenkintas prieš mano nusistatymą prieš vitaminus, atseit jau homeopatai taip primokė, o paskui besišnekant pats pripažino - kad vaikai sysioja vitaminu C. Sakė tyrimą kažkokį dabar daro, kur vit. C šlapime tiria, rezultatas - stulbinantys vit. C kiekiai šlapime. Aišku jei ilgą laiką atip, tai tas vit. C akmenim ne užilgo pavirs.
Lėtinė mikoplazma, nosyje krūvos bakterijų, galiausiai ir alergija pasirodė nemaža. Bet man toks vaizdas, kad ta alergija buvo tik pasekmė, kad organizmas įsijautrino nuo kažko. Gal nuo mikoplazmos, kurią patys savarakiškai radom, buvo įtarimų ir apie kokliušą ir apie sincinitę infekciją, o gal ir nuo vaistų, skiepų...
Man pačiai asmeniškai atrodo, kad prisidėjo visos tos priemonės. Po truputį organizmas vis buvo dirginamas ir galiausiai - alerginė astma su visiškai fiasko patyrusiu tradiciniu gydymu.
Todėl savo vaikams neduodu arba labai retai duodu net vitaminų. Ne kartą pastebėjau jų "atbulinį" poveikį, kai tuoj pat susergama arba atsiranda pabėrimų, odos išsausėjimo.
Tarp kitko mūsų pediatras buvo nepatenkintas prieš mano nusistatymą prieš vitaminus, atseit jau homeopatai taip primokė, o paskui besišnekant pats pripažino - kad vaikai sysioja vitaminu C. Sakė tyrimą kažkokį dabar daro, kur vit. C šlapime tiria, rezultatas - stulbinantys vit. C kiekiai šlapime. Aišku jei ilgą laiką atip, tai tas vit. C akmenim ne užilgo pavirs.
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 24, 10:13)
Fedes, pas mus krūva visko buvo. Nors vaikas iki 5 m.,be tų didžiųjų temperatūrinių vėmimų kartą metuos, buvo visiškai sveikas.
lygiai ir as taip mastau, maniskis irgi 2 metus be problemu buvo, o dabar alergija isimetusi nuo "kazko" ir kosuliai vos ne astminiai, bet gydytoja nesake kad 100% astma mums, bet netoli jos. o gime nejokiu bedu ir 2 metu ju neturejom. musu gydytoja tai neliepe jokiu vitaminu gerti, tik zuvu taukus rekomentavo ir jei reikia gelezies pagert del mazakraujystes.
o kad sysiukas nuo vitaminu buna brangus tai jau tirkrai dabar tikiu, nes kiekvienas organizmas gaves vitamina (pagaminta, ne naturalu) kartais jo ir neisisavina - buna issisiojamas
mums nuo slogos daktare israsiusi yra Kali bichromicum complex:sudetyje yra kali bichromicum, sulfur jodatum, allium cepa ,luffa. dar tik para kai gydom sloga jais, rezultato nematyti dar, ziuresim
Merginos, nuo šlapimo takų uždegimo Beladona (ūmiai prasidėjo) ir Berberis?