Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Nzn, aš esu susidariusi nuomonę, ir mano vaikui taip ir buvo, ir skaičiusi esu ne vieną straipsnį apie tai kaip atskirti, kad Roto - daugiau "specializuojasi"ant viduriavimo, o Noro - ant vėmimo. Bet čia nuo organizmo priklauso.
Roto virusas įvairiai skirtingiems žmonėms pasireiškia. Kai susirgo vaikas Roto virusu, kaip tik buvom prieš porą dienų pasveikę po laringitų ir plaučių uždegimų, kokias tris dienas paviduriavo taip gerokai, mus dar į ligoninę išvežė, tik ten protinga gydytoja buvo ir išsiuntė mus namo, tik prisakė gerti daug skysčių. O exvyro brolis sirgo apie savaitę su aukšta temperatūra, ir net vėmimais.

Vėl vaikui temperatūra šokinėti pradėjo sad.gif. Dvi savaitės ramiai praėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 22 kovo 2011 - 15:49
O aš noriu pasižiaugti mūsų homeopatu M, sūnus susirgo prieš 10 d, prasidėjo iš karto tiršta žalia sloga. Gydėmės patys Silicea+Kalium bichr+Pulsatilla. Pasigydėm patys per 5 dienas, pabuvo sveikas 2 dienas, o savaitgalį prasidėjo kosulys. Na ką, galvojau mūsų Drosera hom. suveiks - nesuveikė, kosėjo vis stipriau, pabandžiau husteel - irgi suveikdavo, bet nesuveikė šį kartą. Tai šiandien susiskambinom su homeopatu - sako, Cuprum pabandyk. Na, ir iš tikrųjų geriau. Gerokai suretėjo kosulys, nebėra to garso "kaip iš vamzdžio", kai kosti. Beje, čia gal pravers mamoms, kurių vaikai turi polinkį į astmą.
Atsakyti
Noriu patarimo smile.gif
Šiandien 4 lygos diena,atsirado sausas kartais girdisi ir skrepliukas,kosulys.Kosti labai dažnai.Buvo man panašu į Bryonia,bet efekto jokio.Primena sausą kosulį.Gal kam teko tokį gydyt,nes aš pirmą kart su tokiu susiduriau g.gif
O slogą pažabojau pirmą kartą taip greit Calcium carbonicum 30+Allium cepa ir po 4 doziu praktiškai nieko nėr bigsmile.gif ir užgulimas praeina thumbup.gif

Buvom pas gydytoją ,padarė paprastą kraujo tyrimą,ir jis geras liaukocitai ne žymės ner ,kad kila,bet kažkas rodo,kad virusas.Pripaišė mum virusą,nors man požymiai lyg gripas būtų,tuo labiau,kad pažistamos vaikui buvo nustatytas gripas su tokiais pat požymiais.Mum temperatūra jau 4 parą 38 39 ,belladonna homacordine neveikia visiškai schmoll.gif paracetamolis eina į trasą verysad.gif Negi vyrusas gali but su tokia aukšta tempa?
Pasiskaičiau besijuokianti postus ir mes užsitaisem Oscilo si degtinę,geriam su MB profilaktiškai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2011 03 22, 22:10)
...Mum temperatūra jau 4 parą 38   39 ,belladonna homacordine neveikia visiškai  schmoll.gif  paracetamolis eina į trasą  verysad.gif  Negi vyrusas gali but su tokia aukšta tempa?
Pasiskaičiau besijuokianti postus ir mes užsitaisem Oscilo si degtinę,geriam su MB profilaktiškai  rolleyes.gif

Apie aukštą temperatūrą jei angliškai skaitai. Čia nurodyta kokius gerti esant aukštai temperatūrai. Ne tik Beladona nuo temperatūros smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 22 kovo 2011 - 21:26
QUOTE(spindulka @ 2011 03 22, 22:10)
Buvom pas gydytoją ,padarė paprastą kraujo tyrimą,ir jis geras liaukocitai ne žymės ner ,kad kila,bet kažkas rodo,kad virusas.Pripaišė mum virusą,nors man požymiai lyg gripas būtų,tuo labiau,kad pažistamos vaikui buvo nustatytas gripas su tokiais pat požymiais.Mum temperatūra jau 4 parą 38  39 ,belladonna homacordine neveikia visiškai  schmoll.gif  paracetamolis eina į trasą  verysad.gif  Negi vyrusas gali but su tokia aukšta tempa?

mums irgi pripaišė virusiuką, nors tempa šokinėjo nuo 37 iki 39. ir taip 5 paras. Čia metų neturinčiam vaikui smile.gif Mušiau tempą tik nakčiai, nes vakarais sukildavo labaiu. o šiaip gėrė antigripiną1 + influcid - nelabai veikė manau. paskui pakeičiau į antigripiną3 + inhlucid - tai nežinau, ar jis suveikė, ar tiesiog jau buvo laikas ligai trauktis. dabar tik sloga ir kosulys likę. Bet karkalų daug, gydytoją liepė ventolino pakvėpuoti. Bet kol kas delsiu - davaiu nuo slogos pulsatilos+KalBichr, nuo kosulio bronchograno ir phospor hommacord, dar to antimonium - jau švariau kvėpuoja, sloga teka bega, nebeužsilaiko kažkur nosyje, ne taip ir kosulys spazmuoja. Žiūrėsiu kokie per rytojų bus pokyčiai g.gif

beje, pas mus gal ir tikrai gal tik virusas, nes mes abu su vyru užsikrėtėm nuo vaikų tik sloga ir kosuliu. jokių kaulų laužymų ar temperatūrų. Nors abu vaikai turėjo tempas iki 39. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 03 22, 10:39)
Dar vienas dalykas - jei į tualetą nuėjote (ar vaikai nuėjo) ne daugiau nei 5 kartus - tai nesiskaito viduriavimas 4u.gif gal tiesiog organizmas valosi, ar kokio netikusio vaisto suvalgėt  4u.gif

Kaip pažiūrėsi mirksiukas.gif Jei įprastai vaikas tuštinasi vieną kartą, o tada ėjo gal 4 kartus ir net naktį prašėsi- manau, kad tai drąsiai galima vadinti viduriavimu. Mažajai nes sauskelnių nespėdavau uždėti, kai "atsirišdavo" viduriukai. Per porą valandų 4-5 kartai "įvykdavo", kai įprastai - vieną kartą dienoje ir iki pietų.
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2011 03 22, 21:10)

Buvom pas gydytoją ,padarė paprastą kraujo tyrimą,ir jis geras liaukocitai ne žymės ner ,kad kila,bet kažkas rodo,kad virusas.Pripaišė mum virusą,nors man požymiai lyg gripas būtų,tuo labiau,kad pažistamos vaikui buvo nustatytas gripas su tokiais pat požymiais.Mum temperatūra jau 4 parą 38  39 ,belladonna homacordine neveikia visiškai  schmoll.gif  paracetamolis eina į trasą  verysad.gif  Negi vyrusas gali but su tokia aukšta tempa?

na, bet gi gripas ir yra virusas, vienas iš jų blink.gif tai gydytoja viską teisingai ir sakė, ji gali tik spėlioti pagal požymių visumą, koks tai glai būti virusas, bet be spefinių tyrimų tikrai negali teigti, ar tai gripas, ar kitas virusas.

o virusų yra N+K ir su įvairiausiom temperatūrom.
gyd paprastai remiasi tuo metu paplitusių virusų klinikom teigdami, kuo sergat. o tyr juk nedarysi dėl kiekvieno, vis tiek gydymas tas pats.

o 38-39 man bent jau neatrodo aukšta temperatūra, o visiškai įprastinė virusams... g.gif bet gal čia tik man, kai mes turėję jų įvairiausių, tai kol iki 39, tai apskritai jokios panikos ir vaistų.
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2011 03 22, 21:54)
mums irgi pripaišė virusiuką, nors tempa šokinėjo nuo 37 iki 39. ir taip 5 paras. Čia metų neturinčiam vaikui  smile.gif Mušiau tempą tik nakčiai, nes vakarais sukildavo labaiu. o šiaip gėrė antigripiną1 + influcid - nelabai veikė manau. paskui pakeičiau į antigripiną3 + inhlucid - tai nežinau, ar jis suveikė, ar tiesiog jau buvo laikas ligai trauktis. dabar tik sloga ir kosulys likę. Bet karkalų daug, gydytoją liepė ventolino pakvėpuoti. Bet kol kas delsiu - davaiu nuo slogos pulsatilos+KalBichr, nuo kosulio bronchograno ir phospor hommacord, dar to antimonium - jau švariau kvėpuoja, sloga teka bega, nebeužsilaiko kažkur nosyje, ne taip ir kosulys spazmuoja. Žiūrėsiu kokie per rytojų bus pokyčiai  g.gif

beje, pas mus gal ir tikrai gal tik virusas, nes mes abu su vyru užsikrėtėm nuo vaikų tik sloga ir kosuliu. jokių kaulų laužymų ar temperatūrų. Nors abu vaikai turėjo tempas iki 39.  ax.gif

O po 5 parų,mažesnė tempa,ar visai dingo?Kosulys jau ir pas maniške negražus daros,toks su skrepliais lyg,liepė ir mum kvepuot ventoliną,bet kol kas tempiu be jo.Kelinta jau sirgimo diena pas jus?
QUOTE(Fedes @ 2011 03 22, 21:56)
na, bet gi gripas ir yra virusas, vienas iš jų  blink.gif tai gydytoja viską teisingai ir sakė, ji gali tik spėlioti pagal požymių visumą, koks tai glai būti virusas, bet be spefinių tyrimų tikrai negali teigti, ar tai gripas, ar kitas virusas.

o virusų yra N+K ir su įvairiausiom temperatūrom.
gyd paprastai remiasi tuo metu paplitusių virusų klinikom teigdami, kuo sergat. o tyr juk nedarysi dėl kiekvieno, vis tiek gydymas tas pats.

o 38-39 man bent jau neatrodo aukšta temperatūra, o visiškai įprastinė virusams...  g.gif bet gal čia tik man, kai mes turėję jų įvairiausių, tai kol iki 39, tai apskritai jokios panikos ir vaistų.

Tai taip,žinau,kad gripas virusas,bet kraujas daugmaž parodo ar tik virusas ar linksta tyrimai link gripo.O 38 39 tempa tik šiandien,vakar net iki 41 buvo pakilus.O ir be vaistų nelaikyčiau nes matau kaip sunkai 39 viršaus temeperatūrą perneša.Kiekvienas vaikas reaguoja į tempą skirtingai.Kol nėra 39 vaikšto,žaidžia ir t.t. o vat jei jau daugiau 39 tai šakės gulas iškart ir nė krust verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 03 22, 21:23)
Apie aukštą temperatūrą jei angliškai skaitai. Čia nurodyta kokius gerti esant aukštai temperatūrai. Ne tik Beladona nuo temperatūros smile.gif

ačiū už nurodą 4u.gif
čia rašo, kad parcetamolį galima kartu su homeopatiniu gydymu, nesikerta.
o gal žinot kaip dėl ibuprofeno preparatų?
nes mūsų šeimyna vietinis paracetamolis irgi neveiksmingai nei nuo skausmo,nei nuo temperatūros, kaip ir forumo dalyvė rašo. nebent labai didelėm dozėm, arba parsivežtas iš US...
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 03 22, 21:23)

Ačiū už nuorodą 4u.gif pasiskaitysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2011 03 22, 22:15)
Tai taip,žinau,kad gripas virusas,bet kraujas daugmaž parodo ar tik virusas ar linksta tyrimai link gripo.O 38  39 tempa tik šiandien,vakar net iki 41 buvo pakilus.O ir be vaistų nelaikyčiau nes matau kaip sunkai 39 viršaus temeperatūrą perneša.Kiekvienas vaikas reaguoja į tempą skirtingai.Kol nėra 39 vaikšto,žaidžia ir t.t. o vat jei jau daugiau 39 tai šakės gulas iškart ir nė krust  verysad.gif

na, taip, tokias ir aš mušu paprastai, kažkaip mums tokios dar paprastai ir labai staigiai kyla, nėra kada ir galvot.

sveikatytės jums 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2011 03 22, 23:15)
O po 5 parų,mažesnė tempa,ar visai dingo?Kosulys jau ir pas maniške negražus daros,toks su skrepliais lyg,liepė ir mum kvepuot ventoliną,bet kol kas tempiu be jo.Kelinta jau sirgimo diena pas jus?

Šeštą dieną ryte dar buvo 37,3. buvau kaip tik pas daktarę, tai vaikas grįžtant užmigo mašinoje, aš ją miegančią parsinešiau namo, biški prasegiojau kiek galėjau, žodžiu ji man miegodama sušilo visa blush2.gif Bet prabudo jau su 36,6. ir va trečias rytas jau nėra tempos. bet sloga tai tekėte teka, kosulys nakti ir ryte negražus būna, atrodo negali nustoti kosėti. paksui jau gražėja, retėja. Aš dar ją keik įmanoma painhaliuoju - po 2-3 min, na kiek leidžiasi. Su tempa galima rigi inhaliuotis, bet tik su šaltu garu.Kvėpuoja tai jau švariai, tai ventolino ir neduosiu. Mano atveju tai reikia slogą gydyti intensyviai - ji visų kosulių sukėlėja būna, o pas ją tie kosuliai visada progresuoja kur nors, ne šiaip sau pakosčiojimai doh.gif

QUOTE(Fedes @ 2011 03 22, 23:20)
ačiū už nurodą 4u.gif
čia rašo, kad parcetamolį galima kartu su homeopatiniu gydymu, nesikerta.
o gal žinot kaip dėl ibuprofeno preparatų?
nes mūsų šeimyna vietinis paracetamolis irgi neveiksmingai nei nuo skausmo,nei nuo temperatūros, kaip ir forumo dalyvė rašo. nebent labai didelėm dozėm, arba parsivežtas iš US...

aš vyresnėlai (3metai) esu davusi ibumetin'o. nelabai suveikė, bet tik po porą kartų su ilgais tarpais esu davusi ir, kaip supratau, daviau per mažą dozę.
Atsakyti