Norejau pasiteirauti, jei atsiranda toks dirginantis kosulys mano manymu nuo labai tirstos slogos ar reikia kazka papildomai duoti nuo kosulio, ar tik gydyti sloga? Nes ypatingai kosejo pries ryta, atrodo bando nuryti kazka ir koseja...
Ar man gali būti koks roto/ noro virusas? Vakar suviduriavau, bet tik vieną kartą ir lyg kaip pykinti norėjau. Iš pradžių sugėriau nux vomix. Paskui po kiek laiko perėjau prie Arsenicum. Viduriavimas lyg ir sustojo, bet pilve vaikšto kažkas, niurna, ir toks jausmas, lyg norėčiau vėl viduriuot. Vakare nukrito temperatūra ir jaučiausi geriau. Ryte pilvas gurgė vis dar, bet po pietų praėjo ir jaučiuosi geriau, tik labai rūgštis sukilo ir pučia vidurius, nu ir temperatūra tokia laikos 37,1 - 37,2 (vakar buvo vienu metu 37,4). Apetitas yra, nepykina. Geriu vis tą patį Arsenicum. Ką dar rekomenduotumėt? AR tiesiog turi viskas išsivaikščioti?
QUOTE(argus @ 2011 03 21, 19:46)
Ar man gali būti koks roto/ noro virusas? Vakar suviduriavau, bet tik vieną kartą ir lyg kaip pykinti norėjau. Iš pradžių sugėriau nux vomix. Paskui po kiek laiko perėjau prie Arsenicum. Viduriavimas lyg ir sustojo, bet pilve vaikšto kažkas, niurna, ir toks jausmas, lyg norėčiau vėl viduriuot. Vakare nukrito temperatūra ir jaučiausi geriau. Ryte pilvas gurgė vis dar, bet po pietų praėjo ir jaučiuosi geriau, tik labai rūgštis sukilo ir pučia vidurius, nu ir temperatūra tokia laikos 37,1 - 37,2 (vakar buvo vienu metu 37,4). Apetitas yra, nepykina. Geriu vis tą patį Arsenicum. Ką dar rekomenduotumėt? AR tiesiog turi viskas išsivaikščioti?
Prieš porą puslapių skundžiausi, kad sūnus, o po to dukra viduriavo. Temperatūros nebuvo, nors ir nematavau Gal kokios kelios dalys ir buvo. Bet su pilvais buvo taip, kaip tu aprašei. Iš pradžių suurduliuoja, sugurgia, o tada suviduriuoja. Apetitais nesiskundė, tik sūnus šiek tiek mieguistas buvo. Sūnui viduriavimas praėjo per 1,5 dienos - daviau tik Gelsemium. Su dukra - viskas užtruko ilgiau. Daviau Gelsemium ir Camphor rus??, bet nelabai veikė. Galutinai viską užbaigė pakelis Smectos, kurį sudaviau per 3 k.
Papildyta:
Su roto ir noro virusais neteko dar susidurti, bet intuicija ir tokie neaiškūs požymiai sako, kad vaikai buvo pasigavę kažkokį virusą.
Na atrodo, kad išsikapščiau (tfu tfu tfu) - jau ir temperatūra normoj ir savijauta gera. Gėriau kaip jau minėjau Arsenicum ir vakare pridėjau Phosphorą. Kažkaip jį pridėjus situacija žymiai pagerėjo.
Na ir aišku aš pagėriau kelis kartus per dieną pelyno arbatą.
Na ir aišku aš pagėriau kelis kartus per dieną pelyno arbatą.
Labas rytas,
Na mes irgi atrodo išsikapstėm iš apsinuodijimo tik su Arsenicum C6 Mums su mažąja, kadangi iškart pradėjom vartoti, jau vakar vakare buvo visai nelogai, o va vyras dar be vasitukų darbe atbuvo, tai vakare tempa pakilo iki 38,6, tai vakare ėmiausi gydymo, dar per naktį kelis kartus sugėrė Ars, šįryt jau sveikas
Na mes irgi atrodo išsikapstėm iš apsinuodijimo tik su Arsenicum C6 Mums su mažąja, kadangi iškart pradėjom vartoti, jau vakar vakare buvo visai nelogai, o va vyras dar be vasitukų darbe atbuvo, tai vakare tempa pakilo iki 38,6, tai vakare ėmiausi gydymo, dar per naktį kelis kartus sugėrė Ars, šįryt jau sveikas
Paprastai Roto virusas buna sunkiau nugalimas - ten buna didelis vargas su vėmimu, paskui su viduriavimu.... nuo kelių šaukštelių vandens vemiama...
Noro lengvesnis virusiukas...
Niekam nelinkiu Roto virusiuko pasigaut
Dar vienas dalykas - jei į tualetą nuėjote (ar vaikai nuėjo) ne daugiau nei 5 kartus - tai nesiskaito viduriavimas gal tiesiog organizmas valosi, ar kokio netikusio vaisto suvalgėt
Aš noriu pasidžiaugt, nes šį kart (kaip niekad) mums puikiai suveikė Bronchalis heel Kosulys išpradžių sušlapo, galiausiai gražiai dingo
Dar vienas dalykas - jei į tualetą nuėjote (ar vaikai nuėjo) ne daugiau nei 5 kartus - tai nesiskaito viduriavimas gal tiesiog organizmas valosi, ar kokio netikusio vaisto suvalgėt
Aš noriu pasidžiaugt, nes šį kart (kaip niekad) mums puikiai suveikė Bronchalis heel Kosulys išpradžių sušlapo, galiausiai gražiai dingo
Labs rytas
O man dabar iškilo klausimėlis: daktarė mums visada nuo slogos skiria pulsatila+kalium bichromicum "kad greičiau viskas išsivalytų" (čia jos žodžiai). Mums ta sloga tęsiais nei daug nei mažai - apie 8 dienas. Tai mano manymu žirniukai gal neveikia? ar čia toks jų veikimas - tik kad palenginti ištekėjimą slogos, o ne sutrumpinti jos laiką?
Nors patį pirmąjį kartą, tiesa, sloga baigėsi po 3 dienų žirniukų vartojimo. bet tik tą vienintelį kartą. Paskui kažkaip jokio efekto nematau: Sloga tęsiais ilgai, tik kad lengvai išbėga ir lengvai išsipučia
O man dabar iškilo klausimėlis: daktarė mums visada nuo slogos skiria pulsatila+kalium bichromicum "kad greičiau viskas išsivalytų" (čia jos žodžiai). Mums ta sloga tęsiais nei daug nei mažai - apie 8 dienas. Tai mano manymu žirniukai gal neveikia? ar čia toks jų veikimas - tik kad palenginti ištekėjimą slogos, o ne sutrumpinti jos laiką?
Nors patį pirmąjį kartą, tiesa, sloga baigėsi po 3 dienų žirniukų vartojimo. bet tik tą vienintelį kartą. Paskui kažkaip jokio efekto nematau: Sloga tęsiais ilgai, tik kad lengvai išbėga ir lengvai išsipučia
Pasirodo ne man vienai su žarnynu negerai - mano tečiui ir seneliui negerai kažkas buvo. Nuo maisto tai būt ir kitiems šeimos nariams, tai darau išvadą, kad virusas kažkoks.
Pirmadienį eisiu pas M pati dėl savęs
Pirmadienį eisiu pas M pati dėl savęs
QUOTE(Renna @ 2011 03 22, 09:39)
Paprastai Roto virusas buna sunkiau nugalimas - ten buna didelis vargas su vėmimu, paskui su viduriavimu.... nuo kelių šaukštelių vandens vemiama...
Drįstu prieštarauti. Viską sėkmingai galima prasukti per parą laiko. Ir nėra tų šlykščių liekamųjų reiškinių, nes virškinimo sistema nėra išdrąskoma.
QUOTE(Braita @ 2011 03 22, 09:52)
Labs rytas
Greičiausiai, tai nėra būtent tas žirnis ir yra reikalingas kitas. Komplikacijų nebūna, nes šitie neleidžia atsirasti, tačiau norint geresnio poveikio reikia ieškoti tuo konkrečiu atveju tinkamo.
QUOTE(Renna @ 2011 03 22, 09:39)
čia žinok pirmam kartui tinka toks aprašymas. jei pasigauni tą pačią atmainą antrą - trečią ir kt kartus, tai jau sergam lengviau, kitą kartą paskritai vos pastebi.
patys taip patyrėm - visa šeima keturiese sirgom kartu vienu metu, tai tikėtina kad tuo pačiu virusu buvom užsikrėtę, o kiekvienas sirgo skirtingai, vieni visiškai lengvai, kiti sunkiai.
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 03 22, 12:27)
Drįstu prieštarauti. Viską sėkmingai galima prasukti per parą laiko. Ir nėra tų šlykščių liekamųjų reiškinių, nes virškinimo sistema nėra išdrąskoma.
Aš sutinku, kad su homeopatija, viską galima greičiau sutvarkyti
pvz. sirgo vaikas be homeopatijos - buvo žiauru, gydėmės ligoninėj.
Kai sirgau aš su homeopatija - viskas palengvino arsenicumas, bet gydytis irgi teko apie savaitėlę
Dar nuo kiekvieno organizmo priklauso...