Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(argus @ 2011 03 20, 15:59)
Iš kompleksinių - bronchalis-heel gerai yra.

Geria bronchalis-heel 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 03 20, 16:52)
Iš kompleksinių - Angel-heel sudėtyje yra komponentų, sumažinančių paburkimus. Merkurius heel daugiau prie pūlingos anginos. Ir mano nuomone dar Chamomila gerai būtų - prie dantų dygimo, raminamo poveikio.

cia yr zakon podlasy, visada turejau anginheel, bet nebeeturiu, turiu tik tonsilotren, masinos neturiu, o artimiausios vaistines nedirba biggrin.gif tenkinsimes tonsilotrenu, umcaloru, cinabsinu ir druskos kompresu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruduoke: 20 kovo 2011 - 15:59
Sveikos mamytės 4u.gif

Apsirgo mano dukryte (4metų) .Vakar ryte atsikėlė ir pradėjo koset,po valandos lyg niekur nieko nustojo,o jau vakare iš niekur sukilo temperatūra 37,6,taip ir laikės per visą naktį. Ryte išlindo čiaudulis,tekanti sloga,ir kosuliukas gerklynis lygtais g.gif (sunkiai gaudaus kosuliuose) ,gerklytė paraudus.O va po to pradėjo kilt staigiai temperatūra užkilo iki 39 blink.gif Davinėjau belladonna 6,kitokios neturėjau,alium cepa,rus toxidendron nes skundes ,kad kojytes skauda,maniau,kad kaulus laužo.Nesusitvarkiau su temperatūra ir daviau paracetamolio,dabar miega.
Patarkit,ką duot? Belladonna 6 neveikia,galbut homacorda nusipirkt(bet be rytojaus nieko nebus,net budinčioj vaistinėj skambinaus neturi) ,nebus ryt per vėlu? Oscilo turiu viena tutelę gal jį pridėt g.gif jei taip tai kaip dažnai?

Besijuokianti,kokie patys pirmi požymiai buvo, kaip nustatė gripą? Baisu,nes namie 4 mėnesiu leliukas yra.taip bijau,kad neužsikrėstų,gal ką tokiai mažutei galima būtų profilaktiškai suduot?
Atsakyti
Mergaitės, patarkit.
Šiandien ryte pavalgiau karštų sumuštinių su lašinukais ir sūriu. Po kelių valandų išėjom su vaiku pasivaikščioti, bet man taip susuko vidurius su tokiais skausmais spazminiais kol vaikščiojo po žarnyną (gimdyti buvo lengviau smile.gif ), kad privalėjau staigiai grįžti namo. Aišku, viską padarius, daugiau nebesikartoja. Tik po to liko toks šaltkrėtis ir silpnumas (nuolat taip jaučiuosi po tokių dalykų).
Šiaip man prieš kelis metus buvo nustatytas dirgliosios žarnos sindromas, o pastaruoju metu tenka pasinervinti, tad jau kelintą kartą pastebiu, kad mano pilvas pasireiškia.
Ką reiktų vartoti? Lycopodium?
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 20, 13:21)
O kaip jums sekąs?

Smagu, kad išlipot jau iš viruso, mums jau siandien irgi geraiu. As praleidau 5 dienas lovoj, niekas nepadejo, tik siandien jau vaikstau. Mažajai ir as daviau Beladona homacord, nes jai buvo laringitinis pradzioj kosulys ir dabar tebeduodu, paskaičiusi tavo pavyzdi. Kosulys lyg mazeja, bet dar neatsikratem visai... Pagalvojus, tai mazosios savijauta gal geresne buvo nei mano, gal ta Beladona ir veikia dabartini bjauruji virusa g.gif

QUOTE(spindulka @ 2011 03 20, 17:09)
Sveikos mamytės  4u.gif 
Apsirgo mano dukryte (4metų) .Vakar ryte atsikėlė ir pradėjo koset,po valandos lyg niekur nieko nustojo,o jau vakare iš niekur sukilo temperatūra 37,6,taip ir laikės per visą naktį. Ryte išlindo čiaudulis,tekanti sloga,ir kosuliukas gerklynis lygtais  g.gif  (sunkiai gaudaus kosuliuose) ,gerklytė paraudus.O va po to pradėjo kilt staigiai temperatūra užkilo iki 39  blink.gif  Davinėjau belladonna 6,kitokios neturėjau,alium cepa,rus toxidendron nes skundes ,kad kojytes skauda,maniau,kad kaulus laužo.Nesusitvarkiau su temperatūra ir daviau paracetamolio,dabar miega.
Patarkit,ką duot? Belladonna 6 neveikia,galbut homacorda nusipirkt(bet be rytojaus nieko nebus,net budinčioj vaistinėj skambinaus neturi) ,nebus ryt per vėlu?  Oscilo turiu viena tutelę gal jį pridėt  g.gif  jei taip tai kaip dažnai?

Besijuokianti,kokie patys pirmi požymiai buvo, kaip nustatė gripą? Baisu,nes namie 4 mėnesiu leliukas yra.taip bijau,kad neužsikrėstų,gal ką tokiai mažutei galima būtų profilaktiškai suduot?

Spindulka, mes ka tik apturejom sita virusa, prasideda nuo kosulio, po to temperatura, raumenu skausmai... zinok nezinau ar kas padeda.... tas 3- 4 dienas bjaurias reikia tiesiog isgyventi... man taip atrodo. niekas nepadeda pradzioj, nebent sumazina komplikacijas galimas. Daviau ir oscilo ir Rhus tox, gerem ir paracetamoli, kai svaijauta bloga buvo, mazajai daviau Beladona dar... man tesesi 5 dienas, tik siandien islipau is lovos... as geriau Grippheel, nepadejo... Laikykites
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2011 03 20, 17:46)

Spindulka, mes ka tik apturejom sita virusa, prasideda nuo kosulio, po to temperatura, raumenu skausmai... zinok nezinau ar kas padeda.... tas 3- 4 dienas bjaurias reikia tiesiog isgyventi... man taip atrodo. niekas nepadeda pradzioj, nebent sumazina komplikacijas galimas. Daviau ir oscilo ir Rhus tox, gerem ir paracetamoli, kai svaijauta bloga buvo, mazajai daviau Beladona dar... man tesesi 5 dienas, tik siandien islipau is lovos... as geriau Grippheel, nepadejo... Laikykites

doh.gif kaip pralaukt blink.gif baimės akys jau didelės blush2.gif ryt vesiu iš pat ryto pas gydytoją.Sakykit,kas susidurė ar ryt (3 lygos diena) jau iš kraujo nustatys ar virusas čia ar gripas? O iš paprasto kraujo tyrimo nustato?

Dar pamiršau paklaust.Pastebėjau,kad miego nori,bet sunkiai užmiega,nes nori eit keltis tv žiurėt,pažaist,o jėgų ner.O kai užmiega pabunda po kokio pusvalandžio ir šaukia mane,mama nuimk pagalį,sakau kokį pagalį,va čia ant lovos. Kokiais žirniais galima būtų patvarkyt šį reikalą g.gif
Atsakyti

QUOTE(argus @ 2011 03 20, 17:11)
Mergaitės, patarkit.
Šiandien ryte pavalgiau karštų sumuštinių su lašinukais ir sūriu. Po kelių valandų išėjom su vaiku pasivaikščioti, bet man taip susuko vidurius su tokiais skausmais spazminiais kol vaikščiojo po žarnyną (gimdyti buvo lengviau smile.gif ), kad privalėjau staigiai grįžti namo. Aišku, viską padarius, daugiau nebesikartoja. Tik po to liko toks šaltkrėtis ir silpnumas (nuolat taip jaučiuosi po tokių dalykų).
Šiaip man prieš kelis metus buvo nustatytas dirgliosios žarnos sindromas, o pastaruoju metu tenka pasinervinti, tad jau kelintą kartą pastebiu, kad mano pilvas pasireiškia.
Ką reiktų vartoti? Lycopodium?

Man būtų panašiau į Veratrum. Dar paskaityk Arsenicum.

QUOTE(spindulka @ 2011 03 20, 17:57)
doh.gif  kaip pralaukt  blink.gif  baimės akys jau didelės  blush2.gif  ryt vesiu iš pat ryto pas gydytoją.Sakykit,kas susidurė ar ryt (3 lygos diena) jau iš kraujo nustatys ar virusas čia ar gripas? O iš paprasto kraujo tyrimo nustato?

Dar pamiršau paklaust.Pastebėjau,kad miego nori,bet sunkiai užmiega,nes nori eit keltis tv žiurėt,pažaist,o jėgų ner.O kai užmiega pabunda po kokio pusvalandžio ir šaukia mane,mama nuimk pagalį,sakau kokį pagalį,va čia ant lovos. Kokiais žirniais galima būtų patvarkyt šį reikalą  g.gif

Sakyčiau Bryonia... jėgų nėra, bet vis knieti keltis ir kažką daryt. Tada nebėra jėgų net į lovą nurėpliot. Ir kosulys sausokas. Jo yra daugelyje kompleksų (pvz. Homeovox, antigripinai 1 ir berods 3).
Atsakyti
Merginos, sergant gripu atsiranda "gripinis" sausas kosulys, labai erzinantis ir t.t. Tai vyksta , nes gripo virusas turi daug kaip ir toksiškų medžiagų, ir gleivinę lyg išdegina. Prie tokių kaip išdeginimų labai tinka būtent Arsenicum. Čia iš praeitų metų gripinės patirties.

O kai bronchochuose tiršta tiršta ir daug gleivių, labai gerai tinka Antimonium tartaricum.
Atsakyti
Spindulka, nesipergyvenkit taip. Turbūt vis tiek tuo pandeminiu visi gausim persirgt, masinis gi jis labai. Šiaip sako, kad nieko jis ten per daug nepavojingesnis nei įprastinis gripas, tik kompllkuojąsi daugiau plaučiuos, kai įprastiniai gripai mėgsta kur kitur komplikuotis... Tad dar klausimas kuris ten tas gripas lengvesnis... Mano sesuo Amerikoj mediciną baiinėja, tai sako, kad lengvesnis tas gripas nei įprastinis ir nieks ten panikos dėl jo nekelia... Tiesiog atidiems reikia būt ir mest tas panikas į šoną.
Maniškei iš kart kosuliukas sausokas, tokia tai yra, ta nėra sloga, ir nuo pat pirmos dienos 39 laikės. Ir yyyyyypatingas silpnumas. Tokios dar nebuvau mačius šitiek dienų.
Nepamirškit kraują bedarant išsireikalaut, kad su bendru kraujo tyrimu, darytų ir C reaktyvinį baltymą, jis geriausiai parodo ar yra bakterinė infekcija, ar ne.
Kantrybės ir sveikatytės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 20 kovo 2011 - 20:38
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 20, 20:37)
Spindulka, nesipergyvenkit taip. Turbūt vis tiek tuo pandeminiu visi gausim persirgt, masinis gi jis labai. Šiaip sako, kad nieko jis ten per daug nepavojingesnis nei įprastinis gripas, tik kompllkuojąsi daugiau plaučiuos, kai įprastiniai gripai mėgsta kur kitur komplikuotis... Tad dar klausimas kuris ten tas gripas lengvesnis... Mano sesuo Amerikoj mediciną baiinėja, tai sako, kad lengvesnis tas gripas nei įprastinis ir nieks ten panikos dėl jo nekelia... Tiesiog atidiems reikia būt ir mest tas panikas į šoną.
Maniškei iš kart kosuliukas sausokas, tokia tai yra, ta nėra sloga, ir nuo pat pirmos dienos 39 laikės. Ir yyyyyypatingas silpnumas. Tokios dar nebuvau mačius šitiek dienų.
Nepamirškit kraują bedarant išsireikalaut, kad su bendru kraujo tyrimu, darytų ir C reaktyvinį baltymą, jis geriausiai parodo ar yra bakterinė infekcija, ar ne.
Kantrybės ir sveikatytės 4u.gif

Labiausiai pergyvenu dėl mažosios verysad.gif jai tik 4 mėnesiai verysad.gif

Tai tas paprastas kraujo tyrimas ner informatyvus šiuo atveju? Kosulys man labiau primena gerklinį ir nuo tekančios slogos,nes labai jau bėga galine sienele ir nosis pabrinkus,čiaudi akys ašaroja doh.gif

Permetus laiko sergam pirmą kartą su tokia temperaturą,ir antibijotikų neteko gert thumbup.gif mums jau pasiekimas be proto didelis thumbup.gif O svarbiausia neturėjom pūlingos anginos,kas anksčiau buvo pastovus svečias kas kelis mėnesius.Tai vat ir ramina tas ,kad nėr labai jau lygoniukė.O kai prisimenu ankščiau doh.gif sergam pastoviai.

O kaip gydėtės?
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2011 03 20, 21:47)
Labiausiai pergyvenu dėl mažosios  verysad.gif  jai tik 4 mėnesiai  verysad.gif 

mums visas ligas dukra is m-klos parnesa doh.gif pirma kart suslogavo sunus, kai tik dukra susisnargliavo ir t.t. tik dukra be antibu ir lengva forma suserga, o sunus jau du kart su antibais gydziau, nes nezinojau kas daryt smile.gif db sunaiteliui beveik 9 men., visa diena tonsilotrena geriam, ant vakaro zvalesnis, db aprisau gerkliniu kopresu su kamparu ir bandysim migdytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2011 03 20, 22:47)
Labiausiai pergyvenu dėl mažosios  verysad.gif  jai tik 4 mėnesiai  verysad.gif 

Tai tas paprastas kraujo tyrimas ner informatyvus šiuo atveju?

Informatyvus, bet geriausia daryt abu. Vien bendras kraujo tyrimas nėra pilnai tikslus, be to kai kurie jo parametrai ne taip greit sureaguoja kaip CRB.

O leliukai iki 6 mėn. kaip ir imunitetą pastiprintą turi iš mamos, tai gal ir nesirgsit, o jei dar pienuku mintat. Svarbiausia nepasiduot baimėms, nes jos tikrai nepadeda.

Mes negėrėm Tamiflu ir mūsų pediatras tik pritarė, nors buvo sunku. O gydėmės... Daug žirniukų pakeitėm, pradžioj atrodė, kad l.gerai veikia hepar sulphur su lycodiumu. 4 ligos dieną netgi buvom atgavę visas jėgas ir apetitą, bet paskui vėl atkritom. Nežinau gal per anksti nutraukiau ar sumažinau tuos vartotus žirniukus. Paskui bandėm Pulsatilą, Lachesį, Bryonią, realiai tik blogėjo, o kai pakeitėm į Beladoną homacord pradėjo labai staigiai gėrėt. Turėjom savam rate dar vieną atvejį, kai po bel. homacord galiausiai įvyko lūžis dviejų savaičių sirgime ir prasidėjo labai greitas sveikimas.
Atsakyti