QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 20, 13:21)
Smagu, kad išlipot jau iš viruso, mums jau siandien irgi geraiu. As praleidau 5 dienas lovoj, niekas nepadejo, tik siandien jau vaikstau. Mažajai ir as daviau Beladona homacord, nes jai buvo laringitinis pradzioj kosulys ir dabar tebeduodu, paskaičiusi tavo pavyzdi. Kosulys lyg mazeja, bet dar neatsikratem visai... Pagalvojus, tai mazosios savijauta gal geresne buvo nei mano, gal ta Beladona ir veikia dabartini bjauruji virusa
QUOTE(spindulka @ 2011 03 20, 17:09)
Sveikos mamytės
Apsirgo mano dukryte (4metų) .Vakar ryte atsikėlė ir pradėjo koset,po valandos lyg niekur nieko nustojo,o jau vakare iš niekur sukilo temperatūra 37,6,taip ir laikės per visą naktį. Ryte išlindo čiaudulis,tekanti sloga,ir kosuliukas gerklynis lygtais
(sunkiai gaudaus kosuliuose) ,gerklytė paraudus.O va po to pradėjo kilt staigiai temperatūra užkilo iki 39
Davinėjau belladonna 6,kitokios neturėjau,alium cepa,rus toxidendron nes skundes ,kad kojytes skauda,maniau,kad kaulus laužo.Nesusitvarkiau su temperatūra ir daviau paracetamolio,dabar miega.
Patarkit,ką duot? Belladonna 6 neveikia,galbut homacorda nusipirkt(bet be rytojaus nieko nebus,net budinčioj vaistinėj skambinaus neturi) ,nebus ryt per vėlu? Oscilo turiu viena tutelę gal jį pridėt
jei taip tai kaip dažnai?
Besijuokianti,kokie patys pirmi požymiai buvo, kaip nustatė gripą? Baisu,nes namie 4 mėnesiu leliukas yra.taip bijau,kad neužsikrėstų,gal ką tokiai mažutei galima būtų profilaktiškai suduot?
Spindulka, mes ka tik apturejom sita virusa, prasideda nuo kosulio, po to temperatura, raumenu skausmai... zinok nezinau ar kas padeda.... tas 3- 4 dienas bjaurias reikia tiesiog isgyventi... man taip atrodo. niekas nepadeda pradzioj, nebent sumazina komplikacijas galimas. Daviau ir oscilo ir Rhus tox, gerem ir paracetamoli, kai svaijauta bloga buvo, mazajai daviau Beladona dar... man tesesi 5 dienas, tik siandien islipau is lovos... as geriau Grippheel, nepadejo... Laikykites