Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Kirkė @ 2011 03 19, 23:59)
Merginos , patarkit dėl sinusito gydymo.

o su sinusitu as ziauriai vargstu doh.gif nzn kokios ten pas mane gleives , nes viskas suteka i gerkle...plaunu ir plaunu ir plaunu vandeniu su druska ir soda ... vaistai pagrinde eupchorb ir cinabsinas...

Papildyta:
QUOTE(Loreli @ 2011 03 20, 09:39)
Jeigu loja, laringitinis kosulys, tinka Beladona

bet ten jaucias gerklej taip viskas apsivele gleivem, toks lyg dusenimas , koso retkarciais, db prasikosejo, kaip ir nebeloja doh.gif .. kai eis pietu miegot , reiks druskos kompresa ant gerkles uzdet, jis lb gerai istraukia karsti... tiesa man dar prie sinusu gerai druskos kompresas...prie visur ji dedu ir prie sumusimu...kaip apsimoka pasisiuvi maiseli, prikratai druskos ir lb daug kur panaudot gali biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruduoke: 20 kovo 2011 - 08:48
nu duodu tonsilotrena, bet va prisiskaiciau visko, ti nebezinau ar gerai duodu doh.gif galvoju, gal pabegt iki vaistines ir nupirkt merkuris heel, anas tokio platesnio veikimo doh.gif pasimeciau...o gal phosporus turiu namie, o gal aflubina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruduoke: 20 kovo 2011 - 09:18
QUOTE(Ruduoke @ 2011 03 20, 08:38)
Labas rytas...

na, ka mano vaikas koseja doh.gif loja, gerkle raudona doh.gif kas daryt...bet kosuls lg ir gerklinis...balsas uzkibes...nebezinau, db sudaviau tik atsikelusiam tolsilotren...bet anas ir kvepuodamas karkia doh.gif

jei yra kimimas ir lojimas - phospor homacord tinka, homeovox tinka, sponghia jei priepuolis g.gif
Atsakyti
tai jauciu tonsilotrena ne i tema daviau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2011 03 19, 10:53)
Besijuokianti, kaip sekasi virusą pažaboti? kaip kosulį užsilikusį gydot?

Loreli, pasveikom jau. Vedžiau pas pediatrą, plaučiai visiškai švarūs, pripažino sveika. Jo nuomonė, sutapo su Kauno klinikų, pagal tokius tyrimus ir tokius požymius - gripas. Kosulio nebeliko. Kadangi į antrą pusę ligos pasirodė, kad beladona hom. labai puikiai veikia, tai nieko ir nekeičiau. Po tempos nukirtimo , dar kažkur 5 dienas nakčiai po kelis lašiukus įvarvindavau į stiklinę vandens, vis mažindama lašiukų kiekį. Labai įdomus poveikis buvo, vaikas ypatingai gerai miegojo nuo pat tos dienos, kai bel.hom. pradėjau duot, ir galiausiai pradėjo prakaituot, nors tempos jau nebebuvo. Atrodo, kad su tuo prakaitu ligos likučiai būtų išėję. smile.gif

Kai klinikose diagnozavo gripą - mes visi likę trys iš karto pradėjom degtinėj tirpintą oscilą vartot, neapsikrėtėm nei vienas nuo dičkės smile.gif .

O kaip jums sekąs?
Atsakyti
DBSTEBIU IR RA MANO VAIKIUKUI GERKLE SU DUSULIU g.gif kosti nedaug, bet slapiai, grynai gerklinis kosulys, kai kalba ,,karkia" ...
Atsakyti
Ruduoke, tartephedrilis gal padėtų. Šiaip tokie kosuliai dažnai būna kai nosis stipriai sekretuoja ir teka žemyn. Dirgina, ir koso neproduktyviai, kartais atkoso galiausiai nuslinkusį snargliuką. Dažniausiai nieko bendro su bronchitais tai neturi, bet toks kosulys labai vargina...
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 20, 14:45)
Ruduoke, tartephedrilis gal padėtų. Šiaip tokie kosuliai dažnai būna kai nosis stipriai sekretuoja ir teka žemyn. Dirgina, ir koso neproduktyviai, kartais atkoso galiausiai nuslinkusį snargliuką. Dažniausiai nieko bendro su bronchitais tai neturi, bet toks kosulys labai vargina...

as matau, kad nera bronchito ir kt, cia grynai db yra karsta, isburkusi gerkle...ryte padavinejau daugiau tonsilotreno, po maziukus gabaliukus, umcaloro dar daviau, laikau pasiejus pcosporus homaccord, bet nebedaviau, bijau, kad per daug nebutu, nes dar duodu cinabsin, kadangi mums jau sloga baiginejos ir bac - siandien GERKLE - tracheja doh.gif galvoju gal merkuris-heel duoti, bet va vis abejoju ir jauciu liksiu ant abejojancios arba tuoj mausiu i vaistine kol neuzdare biggrin.gif nes skaiciau, kad anas sumazina gleiviniu paburkimus... karocia doh.gif aisku, maistas siandien ribojamas, vaikas zyzalas, nes dantys dygsta, ramuneliu arbata eina i trasa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruduoke: 20 kovo 2011 - 14:21
O mano mažoji kosi tragiškai, visai neatkoso, o jei atkoso tai jaučiasi , kad ten "tešla" , tiršta tiršta. Vakar 38,6 karščio. Diagnosavo bronchitą. Pradėjom antibus. Kokiai homeopatiniais galėčiau pagelbėt? M trčia diena nepriskambinu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2011 03 20, 15:35)
O mano mažoji kosi tragiškai, visai neatkoso, o jei atkoso tai jaučiasi , kad ten "tešla" , tiršta tiršta. Vakar 38,6 karščio. Diagnosavo bronchitą. Pradėjom antibus. Kokiai homeopatiniais galėčiau pagelbėt? M trčia diena nepriskambinu  verysad.gif

stodalio negeriat? bronchalis-heel nebandet?
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2011 03 20, 15:35)
O mano mažoji kosi tragiškai, visai neatkoso, o jei atkoso tai jaučiasi , kad ten "tešla" , tiršta tiršta. Vakar 38,6 karščio. Diagnosavo bronchitą. Pradėjom antibus. Kokiai homeopatiniais galėčiau pagelbėt? M trčia diena nepriskambinu  verysad.gif

Iš kompleksinių - bronchalis-heel gerai yra.

Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 03 20, 15:14)
as matau, kad nera bronchito ir kt, cia grynai db yra karsta, isburkusi gerkle...ryte padavinejau daugiau tonsilotreno, po maziukus gabaliukus, umcaloro dar daviau, laikau pasiejus pcosporus homaccord, bet nebedaviau, bijau, kad per daug nebutu, nes dar duodu  cinabsin, kadangi mums jau sloga baiginejos ir bac - siandien GERKLE - tracheja doh.gif galvoju gal merkuris-heel duoti, bet va vis abejoju ir jauciu liksiu ant abejojancios arba tuoj mausiu i vaistine kol neuzdare biggrin.gif nes skaiciau, kad anas sumazina gleiviniu paburkimus... karocia doh.gif aisku, maistas siandien ribojamas, vaikas zyzalas, nes dantys dygsta, ramuneliu arbata eina i trasa biggrin.gif

Iš kompleksinių - Angel-heel sudėtyje yra komponentų, sumažinančių paburkimus. Merkurius heel daugiau prie pūlingos anginos. Ir mano nuomone dar Chamomila gerai būtų - prie dantų dygimo, raminamo poveikio.
Atsakyti