Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(argus @ 2011 03 11, 00:11)
Na atrodo pranešė - visą vakar vakarą pagėriau iš pradžių Ferum phosphoricum ir Influcidą, o paskui dar kai pradėjo skaudėti gerklę dar ir Angen heel. Šiandien viskas gerai buvo smile.gif

oho kaip pataikei

QUOTE(Saulytez @ 2011 03 11, 00:22)
tik dabar klausimelis, kokios potencijos ta Pulsatila naudot? namie turiu tik 200C g.gif

200 duočiauvieną kartą.įprastai aš duodu 30-tinę iki 8 kartų per dieną.
Atsakyti
QUOTE(Saulytez @ 2011 03 11, 00:22)
kokios potencijos ta Pulsatila naudot? namie turiu tik 200C g.gif

kažkada ir aš klausiau ar tinka 200 Pulsatila slogai? dabar kaip tik pas mane sloga su geltonom priemaišom, sunku išpūst ypač iš dešinės, ir skaidri dar plius tysta. žodžiu vsiška užgultis, kai atsigulu dar blogiau doh.gif kiek žirnelių imti tokios aukštos potencijos?
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2011 03 11, 14:22)
kažkada ir aš klausiau ar tinka 200 Pulsatila slogai? dabar kaip tik pas mane sloga su geltonom priemaišom, sunku išpūst ypač iš dešinės, ir skaidri dar plius tysta. žodžiu vsiška užgultis, kai atsigulu dar blogiau  doh.gif kiek žirnelių imti tokios aukštos potencijos?

Aš dukrai dabar ištirpinau Natrium Muriaticum 200 ( tik tokią turiu). Tirpinu kokius 4 žirniukus į stiklinę ir duodu 3-4 kartus per dieną. Labai dažnai aukštos potencijos neduodu, bet vieno karto mažoka. Prie Natrium Muriaticum ir rašo, kad vartoti 30 potenciją esant slogai, matyt žemos nelabai veikia. Su Pulsatilla daryčiau taip pat. Bet jeigu turite žemesnę potenciją, tada ją ir vartokite( ne 200). Aukštą vartoju tik kai neturiu žemesnės.

Gelsvai -žalsvos spalvos ir tįsta gali būti Kali Bichromicum
http://www.gomos.org...icle.php?art=18
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikofija: 11 kovo 2011 - 14:07
Sveiki,noriu konsultacijos.Drauges mergaitei 1,6metu pradejo minksteti virsutiniai priekiniai keturi dantukai(jei su pirstu grandytum tai viduri danties kaip varske minksta)Gal kas susidurete su tokia problema.Ka pasiulitumet pagerti is homeopatiniu.
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 03 11, 15:02)

ačiū nikofija. kaip tik naudoju kalium bichromicum 6. galvojau persimest prie pulsatilos , nes nėra pagerėjimo. nors nuo vakar taip blogai dar tėra.

o pas mane dauguma vaistų 200.
Atsakyti
QUOTE(DAIVA1972 @ 2011 03 11, 15:06)
Sveiki,noriu konsultacijos.Drauges mergaitei 1,6metu pradejo minksteti virsutiniai priekiniai keturi dantukai(jei su pirstu grandytum tai viduri danties kaip varske minksta)Gal kas susidurete su tokia problema.Ka pasiulitumet pagerti is homeopatiniu.

Geriausia būtų kreiptis į homeopatą, bet tikrai pirmai pagalbai padės Calcium complex (ten yra ca carbonicum, ca fluoricum ir ca phosphoricum).
Atsakyti
QUOTE(DAIVA1972 @ 2011 03 11, 16:06)

Calcium Fluoricum ir Calcium Carbonicum. Kalcio komplekse kaip tik abu yra.

Kol rašiau jau obuoliausia atsakė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikofija: 11 kovo 2011 - 15:59
Aš dukrai dabar ištirpinau Natrium Muriaticum 200 ( tik tokią turiu). Tirpinu kokius 4 žirniukus į stiklinę ir duodu 3-4 kartus per dieną. Labai dažnai aukštos potencijos neduodu, bet vieno karto mažoka.  Prie Natrium Muriaticum ir rašo, kad vartoti 30 potenciją esant slogai, matyt žemos nelabai veikia. Su Pulsatilla daryčiau taip pat. Bet jeigu turite žemesnę potenciją, tada ją ir vartokite( ne 200). Aukštą vartoju tik kai neturiu žemesnės.

kadangi mūsų gyd. tirpinimo nepripažįsta, taigi 200 skiria 1 kart., bet tai būna esant laaabia nekokiai situacijai , kai 30 lyg ir mažokai būna. taigi būna ir 200 ir 30.

QUOTE(čikibari @ 2011 03 11, 16:37)
ačiū nikofija. kaip tik naudoju kalium bichromicum 6. galvojau persimest prie pulsatilos , nes nėra pagerėjimo. nors nuo vakar taip blogai dar tėra.

o pas mane dauguma vaistų 200.

kadangi pas mus pagrinde 30, tai slogai pulsatilla30, kaip rašiau, dažnai, sunkesniem s atvejams + kalium bichromicum200 vieną kart dienoj ( kartais ir pulsatilla200 karts dienoj)
Atsakyti
paėmiau Pulsatilos ale kvėpuot lengviau pasidarė smile.gif tai galima pakaitom su kalium bichromicum?
Atsakyti
aciu merginos uz atsakymus
Atsakyti
Aš dukrai dabar ištirpinau Natrium Muriaticum 200 ( tik tokią turiu). Tirpinu kokius 4 žirniukus į stiklinę ir duodu 3-4 kartus per dieną. Labai dažnai aukštos potencijos neduodu, bet vieno karto mažoka.  Prie Natrium Muriaticum ir rašo, kad vartoti 30 potenciją esant slogai, matyt žemos nelabai veikia. Su Pulsatilla daryčiau taip pat. Bet jeigu turite žemesnę potenciją, tada ją ir vartokite( ne 200). Aukštą vartoju tik kai neturiu žemesnės.

Kad dabar jau zaliu kaip ir nera, pagrinde tokios baltos arba gelsvos isskyros ir skaidrios panosej kabancios g.gif na sudaviau siandien Pulsatila 200 jau 2 kartus, gal nieko bloga neatsitiks g.gif o beje anksciau daviau Cinnabsin, kur irgi yra Kali Bichromicum, bet nesuveike visiskai, gal per maza potencija buvo...
Atsakyti

Laba,
merginos, reik patarimo, nes nebežinau ką daryt. Mano vaikinukas vėl serga verysad.gif. Žodžiu buvo taip. Spalį persirgo plaučiu uždegimu ir į darželį vedėm tik sausio 6. Paėjo 12 dienų ir susirgo. Vėl namų rėžimas. Į daržą vedžiau tik šį pirmadienį ir vakar vėl sukilo temperatūra.Diagnuozuota hipertrofija. Ta prasme angina išvešėjus. Rekomenduoja operuot, nes ten kaupiasi visokios zarazos. Nu va čia ir nebežinau ką daryt. Adenoidai operuoti, apendiksas irgi. Bet ar verta tikėtis, kad išaugs unsure.gif
Atsakyti