Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(argus @ 2011 03 18, 14:12)
Būtų gerai, kad kas pasakytų - man pačiai ant vienos krūtinės, po truputį ir ant kitos krūtinės jau atsiranda kažkas panašaus į neurodermitą ar psoriazę. Labai stipriai niežti. Kenčiu, nes jei pradėčiau draskyti - net būtų žaizda. Jau kelintas kartas (žiemą kažkaip). Pas gydytojus neinu, nes jie iš karto hormoninius tepalus išrašo. Įtariu, kad nuo nervų atsirado.

as mane aplink galvos odą niežtinčius bėrimus labai gerai nuramino kažkoks gaminamas skystis, su mentoliu, manau esmė ten mentolyje ir tiek. gaila visiškai nebepamenu, kas ten dar konkrečiai ir kokiom proporcijom buvo.

šiaip arbatmedis, ir kt. turintys šaldantį poveikį gerai ramina odą.

man pačiai ten kur beveik iki žaizdų būdavo bėrimai, ar labai sausa oda, tai niežulį gerai ramino dažnas drėkinimas vadeniu ir natūralaus sviesto užtepimas ant odos (persikų kauliuko, sviestmedžio ir pan.). kažkaip kai oda ne tokai sausa, niežulio irgi mažiau.

seniau dar kažką buvau atradus, bet nebepamenu, kai nelabai reikėjo, gal kas kitas primins...
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 03 18, 15:12)
Būtų gerai, kad kas pasakytų - man pačiai ant vienos krūtinės, po truputį ir ant kitos krūtinės jau atsiranda kažkas panašaus į neurodermitą ar psoriazę. Labai stipriai niežti. Kenčiu, nes jei pradėčiau draskyti - net būtų žaizda. Jau kelintas kartas (žiemą kažkaip). Pas gydytojus neinu, nes jie iš karto hormoninius tepalus išrašo. Įtariu, kad nuo nervų atsirado.

argus, man žiemą, link pavasario, ant nugaros ir galvoje atsirasdavo pleiskanojančios raudonos dėmės. Galvoje jos net šlapiuodavo. Viskas susitvarkydavo, jei gerdavau žuvų taukus arba nueidavau kokius 5 k į soliariumą. Spėju, kad man buvo vitamino D trūkumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renke @ 2011 03 18, 15:07)
Na va, po truputį atrasim ir mes sau tinkantį smile.gif. Beje, koks kremukas ar zirniukai galėtų nuimti niežulį. Jau tas kasymasis ir vaiką ir mamą išvargino iki negalėjimo.

Nuo nėžėjimo šiaip Sulfur, bet mums jis nepagelbėjo doh.gif Teko vis tiek Zyrteką gerti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renna: 18 kovo 2011 - 21:59
Ogo, kiek vaikučių su alergijom... Arba AD, arba BA... Arba ir tas, ir tas blink.gif
Maniškiui prie astminio kosulio, kaip jau esu rašius, labai neblogai Drosera Hommacord suveikia. Mes turim pagamintą didesnę potenciją pagal M užsakymą. Jei šiaip užeina kosuliukas, sutvarko per dieną, bet jei BA paūmėjimas po virusinės ligos, tai prireikia panašiai savaitės, kol susitvarko. Bet tai vis tiek žymiai greičiau ir sveikiau nei su chemija....
Atsakyti
Besijuokianti, kaip sekasi virusą pažaboti? kaip kosulį užsilikusį gydot?
Atsakyti
Ateinu ir as toliau papasakoti savo ligos istorijos. Temperatura nukrito su beladonna laseliais bei Misiaus paskirtais vaistais: misinuku + Lycopodium, dabar liko kosulys,kuris sausas, gilus, kutenantis, kosint kartais lyg ir juntami durimai, siek tiek pasunkejes kvepavimas plauciuose, bet gydytoja nieko negirdejo plauciuose, tai toliau tesiu su beladonna prie kosulio ir gal patartumet ka nors dar nux vomica, bryonia,phosphorus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simoo7e: 19 kovo 2011 - 11:48
QUOTE(Simoo7e @ 2011 03 19, 11:17)
Ateinu ir as toliau papasakoti savo ligos istorijos. Temperatura nukrito su beladonna laseliais bei Misiaus paskirtais vaistais: misinuku + Lycopodium, dabar liko kosulys,kuris sausas, gilus, kutenantis, kosint kartais lyg ir juntami durimai, siek tiek pasunkejes kvepavimas plauciuose, bet gydytoja nieko negirdejo plauciuose, tai toliau tesiu su beladonna prie kosulio ir gal patartumet ka nors dar nux vomica, bryonia,phosphorus?

Kutena ties krūtinės duobute? Šitas būdinga Rumex (iš tų kur žinau). Jo yra Stodal.

Bet neskubėk keisti: jeigu pavaliui juda, dar tą mišinį su Lycopodium gal verta tęst. Jeigu visai nebūtų progreso, arba prastėtų - tada keisti.
Atsakyti
Keisti reikia, nes misinys homeopatinis pasibaige, tik Lycopodium teturiu. Kutenimas, taip, ties ta duobute, bet truputi vis jauciu stiprejanti skausma, tarp dvieju menciu nugaroje, skauda ir kosint ir nekosint, kas tai galetu buti ?
Atsakyti
QUOTE(Renke @ 2011 03 18, 14:07)
Na va, po truputį atrasim ir mes sau tinkantį smile.gif. Beje, koks kremukas ar zirniukai galėtų nuimti niežulį. Jau tas kasymasis ir vaiką ir mamą išvargino iki negalėjimo.

Čia aš ne į temą, bet dėl AD nebandot pasodinti vaikiuko ant dietos? Jei vaikutis didesnis, tai tikrai sudėtinga, bet jei dar nedidukas, gal verta pabandyti... rolleyes.gif
Mano didžiajai (tada jai buvo 1 metukai) buvo toks AD, kad pečiai ir pusė nugaros atrodė kaip nudegę - raudona žaizda. Iš pradžių bandžiau išsiaiškinti priežastį nuimdama po vieną maisto produktą, kol galiausiai nuėmiau visus produktus, minimus, kaip galinčius sukelti alerginę reakciją - kiaušinius, kvietinius miltus ir kvietines kruopas, pieną, varškę, vištieną, veršieną, grikius, žuvį, jau nekalbant apie riešutus, citrusinius vaisius, šokoladą. Taip gyvenom pusmetį, oda užgijo (aišku, gaisrui gesinti neišsivertėm be Zyrtec'o ir net Prednisolon'o paragavom), po truputį vėl įsivedžiau po vieną produktą. Dabar valgom viską, buvo išbėrę tik nuo medaus. Tiesa, turim polinkį į obstrukcinius bronchitus, kylančius nuo užsitęsusios slogos, bet AD pavyko suvaldyti būtent su dieta... bent kol kas. ax.gif
Su mažąja panašiai - jai prasidėjo AD, kai buvo tik 4 mėn., gėrėm homeopatės paskirtus Lycopodium, paskui Sulfur, bet situacija blogėjo ne dienom, o valandom, atsirado šlapiuojanti žaizda, kuri vis didėjo, atsirado šašai ant pasmakrės. Nelaikė nervai toliau tęsti homeopatinius vaistukus, pasirodėm pas alergologę, diagnozavo AD, liepė gerti Zyrtec. Šįkart jo nedaviau, bet pati atsisėdau ant tokios pačios dietos, ant kurios kažkada buvau pasodinus vyresnėlę (mat alergologė pasakė, kad mažei AD nuo per MP gauto maisto). Po savaitės mano dietos, mažės odelė išliko raudona, bet tapo švelnutė kaip persikas. Dar po savaitės dingo raudonumas. Nevalgiau alergizuojančių maisto produktų pusmetį, jei kokį vakarą "sugriešydavau" ir sušlamšdavau pyrago gabalėlį (naktį primaitindavau mažę MP), ryte tas pyragas "išlįsdavo" per mažės rankytę šlapiuojančios žaizdelės pavidalu. Po gero pusmečio atsargiai įvedžiau po vieną visus produktus, sėkmingai juos valgom ir dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lydekaite: 19 kovo 2011 - 16:03
Merginos , patarkit dėl sinusito gydymo.
Saviškiui šiandien ploviau nosį, kaip buvau pacitavusi ankstesniame poste. Pirmą kartą nelabai pavyko, bet antrą sekėsi geriau. Labai gerai vandenį pilti į nosį, naudojant snarglių atsiurbėją, pvz Rinomer (čia MB idėja). Labai gerai įsitaiko į nosį ir lėtai pilasi.
Po plovimo nosį šiek tiek atleido, bet kad labai valytusi, tai kol kas tikrai - ne. schmoll.gif Internete radau, kad sinusitui gydyti tinka Kalium bich ir Hepar sulfur.
Kali Bichromium - jeigu sinusitas kartu su tirštomis geltonomis ar žaliomis gleivėmis.
Hepar Sulphuris - jei jūsų nosis yra jautri ir užgulta, ir pablogėja šaltu oru.
Ką pasirinkti, jei maniškiui ir geltoni snargliai, ir nosis užgulta, bet nevisada, ir blogiau nuo šalto, vėjuoto oro. unsure.gif g.gif
Papildyta:
Dar pasinaudojau abchomeopaty.com puslapiu. Suvedus požymius, nurodė Lycopodium Clavatum. Kaip suprantu, čia tas, ką vadiname Lycopodium. Turiu namuose Lycopodium 6. Dabar jau 3 vaistai: Kal bich, hepar sul ir lycopodium. Kuris iš jų tikrasis ? g.gif
Atsakyti
Labas rytas...

na, ka mano vaikas koseja doh.gif loja, gerkle raudona doh.gif kas daryt...bet kosuls lg ir gerklinis...balsas uzkibes...nebezinau, db sudaviau tik atsikelusiam tolsilotren...bet anas ir kvepuodamas karkia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 03 20, 08:38)
Labas rytas...

na, ka mano vaikas koseja doh.gif loja, gerkle raudona doh.gif kas daryt...bet kosuls lg ir gerklinis...balsas uzkibes...nebezinau, db sudaviau tik atsikelusiam tolsilotren...bet anas ir kvepuodamas karkia doh.gif

Jeigu loja, laringitinis kosulys, tinka Beladona
Atsakyti