QUOTE(Obuoliausia @ 2011 03 18, 13:08)
Turinčiam obstrukcinį bronchitą esu Tartephedreel kaip pirmos pagalbos davus. Buvo užgniaužtas kvėpavimas ir "švilpimas", dar prakaitavimas (pagyvenęs žmogus, tai gali būti ir ne rodiklis). Aišku, kiekvienas atvejis skirtingas, bet pamėginti galima.
QUOTE(nikofija @ 2011 03 18, 13:52)
Mums taip pat Tartephedreel padeda prie dusulinių ( kai spaudžia krūtinę) kosulių. Neseniai jį atradom. Bet kai eurovaistinėj pasakiau pavadinimą, vaistininkė stovėjo ir žiūrėjo į mane kaip į marsietę , nes nelabai žino
. Reikia pasakyti, kad Heelio firmos, tada jau eina ieškoti. Ne visose vaistinėse jo būna.
O mano sūnus krapštuku pasidūrė dantuką ir supūliavo. Kažin kas gerai suveiktų? Liepiau Hepar sulphur bandyt.
na reiks pabandyt, turiu namie, blogiau tikrai nebus. svilpimas girdisi, svokstimas toks. tik va, kosuliai jo nedusina, netgi sakyciau siandien gal net daugiau pradejo koset, tai manau gerai, nes visgi reikia iskoset, pries tai kosulys ligos pradzioj buvo, kuris kasdien tik rimo, bet va kvepavimas buvo baisus - ir garsus, net vaikui tarp sonkauliuku duobute atsirasdavo
dabar jau daug geriau, tik gaila, kad ne homeopatijos pagalba
visad islysdavom su homeopatiniais, ir apskritai, vaikas rimtai sirgo tik pries gerus metus, per ta laika visos ligos baigdavosi labai greit ir buvo del dantuku - padedavo keli zirniukai, o dabar va iskart ant obstrukciju
kai per gimima normalaus kosulio vaikas net nera turejes, nebesuprantu jau. kiek zinau, keleta kartu taip ir vaikui jau astma pripaisoma
baisu darosi, dickis kiek yra bronchotais mazas sirges, niekada nesibaigdavo tokiais dusuliukais, net panasaus nieko nebudavo, o sirgdavo ir daznai, kas menesi beveik, o va mazasis, kai duoda tai i baisias ligas iskart
Aciu uz patarimus, paduosiu tuos lasiukus butinai
o va, pries kelias dienas rasiau apie maziausia savo, 2 savaiteliu, visdi dejau Viburcol zvakutes keleta kartu, paskaiciau, kad galima nuo gimimo, tai ant ryto nukrito temperatura, nezinau arba vaistukai suveike, arba siaip pati nukrito, nors slogyte dar turim