Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Obuoliausia @ 2011 03 18, 09:04)
Noriu dėl Citomix paklausti. Pati LT esi? Nes apie šitą pirmą kartą girdžiu.

http://www.acu-marke...ductinfo/07620/

Taip, LT. Supratau, kad jis iš kažkur parsisiunčia. Man davė toj kinikoj, užgarantavo, kad būtent šitas vaistas mane išgelbės nuo antibų... Angliškai nelabai suprantu... O ką čia rašo apie šį vaistą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice*tea: 18 kovo 2011 - 09:11
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 03 17, 23:10)
Va čia ir yra fintusas, kurį atradęs, tarsi kitom akim pasaulį pamatai. O jeigu dar pavyktų pamatyti "siūliukus", kurie riša ir sukelia atoveiksmius - daug problemų išsispręstų.
...
Iš homeopatinių moterim, įtariu, dažniausiai tiktų Sepia, Staphysagria, Ignatia, Arsenicum. Jeigu aštri stresinė (pvz. kažkas ūmaus įvyksta) - Aconitum.

Tai vat tuos "siūliukus" ir sunku atrasti. Dažniausiai juos gaudom intuicijos pagalba, deja, bet dažniausiai iš gydytojų naudos jokios, kas labai gaila, nes būtent jie ir galėtų būti tie geriausi pagalbininkai sugaudyti tuos "siūliukus" smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 03 17, 17:51)
O jus pabandykit paieskoti informacijos apie naturalius kuno sviestus pvz. taukmedziu sviestas arba aliejus, pvz. migdolu, kokosu ir pan. gal kazkas tiktu odelei  g.gif

Reikės pabandyti. Dabar tepam drėkinančiais kremais, bet man taip idomiai, kad patepus odelė, aišku, suminkštėja, bet labai parausta. Po kurio laiko tas raudonumas praeina. Tai kažin, ar čia taip turi būti, ar tiesiog kremas netinka.

QUOTE(opium @ 2011 03 17, 18:16)
Renke, mano vaikui  gyd. vartojant žirniukus rekomendavo kartu Iricar tepalą. Veiksminga. Ar jūs jau ir homeopatinių tepalų atsisakėt?

Mums gydytoja liepė nenaudoti jokių tepalų, nebent kokį drėkinantį. Eisim kitą savaitę vėl pradėti gydymą, nes ir aš suprantu, kaip kažkas čia rašė, kad po antibijotikų nunulinom visą iki tol atliktą gydymą verysad.gif , tai pasiklausiu dėl Iricar.
Atsakyti
QUOTE(Renke @ 2011 03 18, 09:34)
Reikės pabandyti. Dabar tepam drėkinančiais kremais, bet man taip idomiai, kad patepus odelė, aišku, suminkštėja, bet labai parausta. Po kurio laiko tas raudonumas praeina. Tai kažin, ar čia taip turi būti, ar tiesiog kremas netinka.
Mums gydytoja liepė nenaudoti jokių tepalų, nebent kokį drėkinantį. Eisim kitą savaitę vėl pradėti gydymą, nes ir aš suprantu, kaip kažkas čia rašė, kad po antibijotikų nunulinom visą iki tol atliktą gydymą  verysad.gif , tai pasiklausiu dėl Iricar.

mums irgi liepe netempti odos jokiais kremais, nes liga gydymo metu iseina per berimus. nebeberia musu, tik dar kaklas paraudonuoja kartais ir praeina.

o del telefonu konsultacijos tai normalu, paklauski ar iskilus kokiem klausimam gydymo metu galima telefonu patrukdyti.manau tkrai neturetu priestarauti, juk gydtes pas ta daktara mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiruke: 18 kovo 2011 - 11:05
Sunui (1.8 metuku) susirgo obstrukciniu bronchitu, pries tai prasidejo sloga, laringitas ir dabar va bronchitas. gydziau su homeopates pagalba viena diena (drosera ir aconitum skyre), bet atsirado dusulys, tai kita diena paskambinus gydytojos neradau ir nebezinojau ka beduot, vedziau pas savo pediatre, kuri ir prirase aisku vaistu Ventolina, atsikosejimui ir jeigu ka antibijotikai. pabijodama ligoniniu, nes namie keliu savaiciu dar vienas maziukas, pradejau duot antibus, nes kvepavimas labai jau gasdino, ypac po miego, spazmavo baisiai. antibai geriami siandien 3 diena, jau daug geriau, bet spazmu dar nei vienas vaistas nenuima, ne be taip kvepuoja baisiai, bet dar spazmuoja, ypac kai pavaiksto. gydytoja prirase siandien hormoniniu inhaliaciju, siunte ir i ligonine, bet kad maziukui pagerejimas matosi, tai sakiau, kad dar nenoriu vezt, bandysim su hormonais keleta dienu. sirdi skauda, bet nebezinau nei ka bedaryt verysad.gif gal zinot kokiu zirniuku spazmams nuimt, galvojau, jog drosera tokiam atvejui tiktu, bet va nesuveike ji mums tada g.gif nera dar taip buve, jau uztenka antibu, kuriu manau visai nereiktu, bet viltis kad gal pades.
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2011 03 18, 11:58)
Sunui (1.8 metuku) susirgo obstrukciniu bronchitu, pries tai prasidejo sloga, laringitas ir dabar va bronchitas. gydziau su homeopates pagalba viena diena (drosera ir aconitum skyre), bet atsirado dusulys, tai kita diena paskambinus gydytojos neradau ir nebezinojau ka beduot, vedziau pas savo pediatre, kuri ir prirase aisku vaistu Ventolina, atsikosejimui ir jeigu ka antibijotikai. pabijodama ligoniniu, nes namie keliu savaiciu dar vienas maziukas, pradejau duot antibus, nes kvepavimas labai jau gasdino, ypac po miego, spazmavo baisiai. antibai geriami siandien 3 diena, jau daug geriau, bet spazmu dar nei vienas vaistas nenuima, ne be taip kvepuoja baisiai, bet dar spazmuoja, ypac kai pavaiksto. gydytoja prirase siandien hormoniniu inhaliaciju, siunte ir i ligonine, bet kad maziukui pagerejimas matosi, tai sakiau, kad dar nenoriu vezt, bandysim su hormonais keleta dienu. sirdi skauda, bet nebezinau nei ka bedaryt  verysad.gif gal zinot kokiu zirniuku spazmams nuimt, galvojau, jog drosera tokiam atvejui tiktu, bet va nesuveike ji mums tada  g.gif nera dar taip buve, jau uztenka antibu, kuriu manau visai nereiktu, bet viltis kad gal pades.

Turinčiam obstrukcinį bronchitą esu Tartephedreel kaip pirmos pagalbos davus. Buvo užgniaužtas kvėpavimas ir "švilpimas", dar prakaitavimas (pagyvenęs žmogus, tai gali būti ir ne rodiklis). Aišku, kiekvienas atvejis skirtingas, bet pamėginti galima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 18 kovo 2011 - 12:09
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 03 18, 13:08)
Turinčiam obstrukcinį bronchitą esu Tartephedreel kaip pirmos pagalbos davus. Buvo užgniaužtas kvėpavimas ir "švilpimas", dar prakaitavimas (pagyvenęs žmogus, tai gali būti ir ne rodiklis). Aišku, kiekvienas atvejis skirtingas, bet pamėginti galima.

Mums taip pat Tartephedreel padeda prie dusulinių ( kai spaudžia krūtinę) kosulių. Neseniai jį atradom. Bet kai eurovaistinėj pasakiau pavadinimą, vaistininkė stovėjo ir žiūrėjo į mane kaip į marsietę , nes nelabai žino smile.gif . Reikia pasakyti, kad Heelio firmos, tada jau eina ieškoti. Ne visose vaistinėse jo būna.

O mano sūnus krapštuku pasidūrė dantuką ir supūliavo. Kažin kas gerai suveiktų? Liepiau Hepar sulphur bandyt.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 03 18, 13:08)

QUOTE(nikofija @ 2011 03 18, 13:52)
Mums taip pat Tartephedreel padeda prie dusulinių ( kai spaudžia krūtinę) kosulių. Neseniai jį atradom. Bet kai eurovaistinėj pasakiau pavadinimą, vaistininkė stovėjo ir žiūrėjo į mane kaip į marsietę , nes nelabai žino  smile.gif . Reikia pasakyti, kad Heelio firmos, tada jau eina ieškoti. Ne visose vaistinėse jo būna.

O mano sūnus krapštuku pasidūrė dantuką ir supūliavo. Kažin kas gerai suveiktų? Liepiau Hepar sulphur bandyt.

na reiks pabandyt, turiu namie, blogiau tikrai nebus. svilpimas girdisi, svokstimas toks. tik va, kosuliai jo nedusina, netgi sakyciau siandien gal net daugiau pradejo koset, tai manau gerai, nes visgi reikia iskoset, pries tai kosulys ligos pradzioj buvo, kuris kasdien tik rimo, bet va kvepavimas buvo baisus - ir garsus, net vaikui tarp sonkauliuku duobute atsirasdavo unsure.gif dabar jau daug geriau, tik gaila, kad ne homeopatijos pagalba verysad.gif visad islysdavom su homeopatiniais, ir apskritai, vaikas rimtai sirgo tik pries gerus metus, per ta laika visos ligos baigdavosi labai greit ir buvo del dantuku - padedavo keli zirniukai, o dabar va iskart ant obstrukciju doh.gif kai per gimima normalaus kosulio vaikas net nera turejes, nebesuprantu jau. kiek zinau, keleta kartu taip ir vaikui jau astma pripaisoma g.gif unsure.gif baisu darosi, dickis kiek yra bronchotais mazas sirges, niekada nesibaigdavo tokiais dusuliukais, net panasaus nieko nebudavo, o sirgdavo ir daznai, kas menesi beveik, o va mazasis, kai duoda tai i baisias ligas iskart unsure.gif
Aciu uz patarimus, paduosiu tuos lasiukus butinai 4u.gif
o va, pries kelias dienas rasiau apie maziausia savo, 2 savaiteliu, visdi dejau Viburcol zvakutes keleta kartu, paskaiciau, kad galima nuo gimimo, tai ant ryto nukrito temperatura, nezinau arba vaistukai suveike, arba siaip pati nukrito, nors slogyte dar turim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renke @ 2011 03 18, 10:34)
Mums gydytoja liepė nenaudoti jokių tepalų, nebent kokį drėkinantį. Eisim kitą savaitę vėl pradėti gydymą, nes ir aš suprantu, kaip kažkas čia rašė, kad po antibijotikų nunulinom visą iki tol atliktą gydymą  verysad.gif , tai pasiklausiu dėl Iricar.

Geriausiai tinka sviestmedžio sviestas, bent jau mums, ir Emolium cpecial cream.... visi kiti, kad ir patys brangiausi (visokios adermos ir biodermos) nepadejo 4u.gif

QUOTE(nikofija @ 2011 03 18, 13:52)

Prie visokiu pulinuku paprastai skira mums gydytojas arba kali bichromicum arba pulsatila 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renke @ 2011 03 18, 10:34)

Oda parausti neturėtų, nebent labai išsausėjusi ir sudirginta. Tada paraudimas gali būti patepus, bet turi praeiti per 5-10 min.
QUOTE(Renna @ 2011 03 18, 14:26)
Geriausiai tinka sviestmedžio sviestas, bent jau mums, ir Emolium cpecial cream.... visi kiti, kad ir patys brangiausi (visokios adermos ir biodermos) nepadejo  4u.gif
Prie visokiu pulinuku paprastai skira mums gydytojas arba kali bichromicum arba pulsatila  4u.gif

Emolium ir aš tepu dukrai odą. Iš visų , kuriuos bandėme, Emolium tiko geriausiai. Sviestamedis irgi gerai, bet jei oda labai sudirginta ir išsausėjusi, jo nepakanka, kadangi jis tik sudrėkina, minkština ir šiek tiek gydo. Reikia, kad ne tik drėkintų, bet ir išlaikytų odoje drėgmę. Mano tokia patirtis: kai dukrai buvo AD, iš pradžių maudžiau su Emolium emulsija ir patepdavau Emolium kūno losjonu. Kai situacija pagerėjo, t.y. oda suminkštėjo ir nebebuvo tokia švitrininė, tepiau sviestamedžiu. Bet jis mums tik nuo pavasario iki rudens, ir ne AD paūmėjimo atveju. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 03 18, 13:49)
Oda parausti neturėtų, nebent labai išsausėjusi ir sudirginta. Tada paraudimas gali būti patepus, bet turi praeiti per 5-10 min.

Emolium ir aš tepu dukrai odą. Iš visų , kuriuos bandėme, Emolium tiko geriausiai. Sviestamedis irgi gerai, bet jei oda labai sudirginta ir išsausėjusi, jo nepakanka, kadangi jis tik sudrėkina, minkština ir šiek tiek gydo. Reikia, kad ne tik drėkintų, bet ir išlaikytų odoje drėgmę. Mano tokia patirtis: kai dukrai buvo AD, iš pradžių maudžiau su Emolium emulsija ir patepdavau Emolium kūno losjonu. Kai situacija pagerėjo, t.y. oda suminkštėjo ir nebebuvo tokia švitrininė, tepiau sviestamedžiu. Bet jis mums tik nuo pavasario iki rudens, ir ne AD paūmėjimo atveju.  schmoll.gif

Na va, po truputį atrasim ir mes sau tinkantį smile.gif. Beje, koks kremukas ar zirniukai galėtų nuimti niežulį. Jau tas kasymasis ir vaiką ir mamą išvargino iki negalėjimo.
Atsakyti
QUOTE(Renke @ 2011 03 18, 15:07)
Na va, po truputį atrasim ir mes sau tinkantį smile.gif. Beje, koks kremukas ar zirniukai galėtų nuimti niežulį. Jau tas kasymasis ir vaiką ir mamą išvargino iki negalėjimo.

Būtų gerai, kad kas pasakytų - man pačiai ant vienos krūtinės, po truputį ir ant kitos krūtinės jau atsiranda kažkas panašaus į neurodermitą ar psoriazę. Labai stipriai niežti. Kenčiu, nes jei pradėčiau draskyti - net būtų žaizda. Jau kelintas kartas (žiemą kažkaip). Pas gydytojus neinu, nes jie iš karto hormoninius tepalus išrašo. Įtariu, kad nuo nervų atsirado.
Atsakyti